Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Operace Metro byla jedna z nejhorších map v dějinách FPS - proč jí recyklovat?" Protoze je hracsky o mile nejoblibenejsi?

Ale proc plytvam argumenty na cloveka co blaboli o tom, jak by chtel vypalit EA... Get a life.
  • Vdám hru, která sotva funguje a hned mluvím o dlc. Normálně bych vtrhnul do EA a vypálil jim to tam. Operace Metro byla jedna z nejhorších map v dějinách FPS - proč jí recyklovat?

Kdyby raději nevydávali "Battlefield" každé dva roky, místo toho uvolnili nějaký vývojářský kit pro moddery, nechaly hru usadit pár let. Možná by se pak vrátila atmosféra z dob Battlefieldu 2 - spousta map, originální hratelnost (žádný chujoviny z CoD) a hlavně spousta free obsahu od modderů.

EA přeju jen to nejhorší...
  • dobrej vtip *2*
  • Díky za odpovědi. Teď jsem koupil bad company 2 i s vietnamen a bavím se královsky, takže budu pařit tak do vánoc a poté koupím i s premiem.
  • tato firma potazmo hra urazi hracovu inteligenci

proste jak tohle muzete žrát a kupovat, nechapu, streli vam tam 4 "nove" mapy a honem honem penizky...

WTF
  • Tohle video je o ničem. Dělat srovnání z takových výšek je zavádějící. Proto se tomu v nastavení říká detaily a rozdíly poznáš spíše zblízka. Srovnání přímo z hraní by bylo víc vypovídající.
  • Pockej si do jara to uz bude BF4 vcetne Premium tak za 1200,- uz ted sem dostal diskretni nabidku se slevou 700,- od jisteho prodejce a to mame mesic po launchi. Mezitim to snad zprovozni aspon na uroven BF3. *5*
  • Je to prostě špatně, když nejen rozseknete hru na více částí a necháte si platit za každou zvlášť, ale ještě ty rozsekané kousky jsou přefiltrovány z pár let staré jiné hry....jsem fanoušek novinek, né starých věcí vydávaných za nové...EA stále dělá to samé, ale hlavně protože může a nikdo ho už nezastaví :)
  • Uz me to moc nepada primo ve hre (zcela vyjimecne), spis mam me to pravidelne vyhodi kdyz skonci mapa a server nacita novou.
  • a ještě si udělají z věrných fanoušků co si hru předplatí nebo koupí v den vydání nedobrovolné beta testery jejich polofunkčního produktu. sad times indeed
  • Hláška s DirectX? A neběží ti náhodou MSI Afterburner nebo jinej fps měřič? S ním mi takhle občas padal BF3, ale začalo to asi až před půl rokem. Nevím, co tam provedli za update, že se to s ním nekamarádí. Klidně mi to takhle crashne 3x za sebou, pak shodím Afterburner a je po problémech.
  • U mě zatím v pohodě a to si teď zahraju opravdu denně.
  • Zadarmo ty DLC mít nebudeš, protože jsou v ceně Premiumu. To má EA spočítaný :) Ale nic dalšího platit nebudeš, už sis je zaplatil. To mě jenom zarazilo to slovo "zadarmo".
  • Jo to jsem si taky myslel nebo to tak aspoň dlouho vypadalo. Ale před par dny se to zase vratilo ... *7*
  • Hratelný to je nádherně. Patchujou rychle a docela účinně. Netcode je mnohem lepší, za rohem prakticky neumírám a když už, tak fakt jenom o chvilku a na kulku od někoho, kdo má vyšší ping, případně když začne lagovat server (to se na některjech občas stává, už se to lepší, ale ještě tam rezervy jsou). Předvčerejškem vyšly nový ovladače na nVidie, který zvedaj výkon o další mamutí kus oproti původním BF4 ovladačům. Hra mi před týdnem začala padat, včera ale 4 hodiny v kuse a nic, takže babo raď. Ale ještě pořád není vše opravený. Defuse má pořád problémy se spectator módem, což je tragoška. Když ještě o chvíli počkáš, o nic nepřijdeš. A když to nevydržíš, tak bys zklamanej bejt neměl.
  • Není pravda... Před patchem mi to padalo, zaseknul se obraz i se zvukem, atd. a od patche ani jednou. Hraju naprosto bezproblémově.
  • Smutná to doba - autoři před vydáním rozseknou hru na 5 dílů, aby je pak v následujícím půlroce mohli prodávat jednotlivě a vydělat na tom 2x tolik. Čekám, kdy bude zpěněžena i možnost hrát na nejvyšší detaily nebo měnit rozlišení. Divím se, že ty jejich paskvily vůbec kupujete
  • Stále to pada, stále.Padaji servery. Hra samotna pada dvěma zpusoby, budto se vam zasekne obraz a zvuk a nebo se vam hra zasekne a vyhodi vam to hlasku s directx. Na ten první crash je fix a to hrat hru v okne s tim, ze budete mit asi o 15 fps min nez normalne. Patche nepomohly a pokud někdo říká, ze ano, tak budto keca a nebo mu to nepadalo ani před patchema.
  • nj asi sem jinej :] ae tak je jasny ze obcas se nastvu kvuli tomu ze nekdo po me zacne strilet a ja mam o 20 fps min ae nejaky mapy jsou hratelny a ty co nejsou tak si hold zapnu v 32 hracich a uz to bezi v pohode
  • Me to od minuleho pondeli jede bez padu..az na jeden, ale ten byl asi spis kvuli meho pocitace. NetCode mi prijde taky o dost lepsi, pac strileni za roh uz se vesmes nestava. Nemam sice gtx 560, mam HD6850, ale jsou to cca stejne vykonne karty a jede mi to na medium kolem 50 fps bez problemu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit