Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • malé srovnání s CoD :)

http://www.youtube.com/watch?v=yRriF6Pu1kk />
    http://www.youtube.com/watch?v=KJIIgdSW6O4
  • sice je videt jak se hrozne moc snaží ale ve srovnaní s CoD Ghost hraje kampaň BF4 druhé housle *3*
    taky jsem videl "multiplayer" BF kde nekdo zeskočil padakem na strechu budovy a zabil snipra zezadu, jako trolling. Lol ani neumí udelat poradne ozvučení že hráč neslyší jak za nej nekdo dopadne s padákem *4*
    http://www.youtube.com/watch?v=nUonwNnj8Eo

jo pro trolly je tahle bugfest hra dobra *3* Zlatý codko
    • Sranda, ze kritizuje zrovna ozvuceni, ktere je na mile daleko od toho co ma CoD.
      Jinak mi ale prijde hodne usmevny, jak si CoD a BF fandove nadavaj na ty konkurencni hry, pricemz ty dve serie si jsou cim dal vice podobne a tyhle zaslepenecke vykriky jsou z toho duvodu cim dal usmevnejsi. *1*
      • Jack1947
        Je to Troll!!! *15*
  • Zlatej Flashpoint, nový hry už nejsou pro mě. Ted mám znovu rozehraný Vietcong a nedám na něj dopustit.
    • Jojo, to byly časy... člověk musel někdy u hraní i přemýšlet, plánovat postup a ne se jen bezhlavě vrhnout do přestřelky... teď to člověk koupí od .50ky, zajde za roh a za 3sec to rozdejchá... super... Nejraději bych vzal jednu ze slepých oveček téhle série, střelil jí magnumkou do kolene a čekal, jestli to taky rozdejchá... *15* *7* Ale ne, nic proti nikomu, to bylo jen pro srovnání, jak absurdní se dnešní hry stávají... to i takový arkádový Serious Sam měl HP a člověk je musel doplňovat... stejně tak jako CoD1/2... tam to člověk koupil a nervózně vykukoval zpoza krytu, kde bude nejbližší lékárnička. Teď je to jen start-vem kulomet-střílej-zab 100 protivnkíů-odpal atomovku-střílej-seber raketomet-koupil si to? To rozdejcháš za 2sec-střílej dál-nepoštěj W !!! popř. ani shift-střílej-vem munici-střílej-rozdejchej výbuch rakety vedle tebe, který by v reálném světě vojáka rozmašíroval jak mouchu-střílej dál-atd atd...cutscéna-výbuch New Yourku-cutscéna-atomovka-custcéna-konec... Tohle už neni zábava... Tímhle tempem brzy odmontují z klávesnic W a z myší levé myšítko a místo toho bude postava automaticky běžet a střílet jak v arkádách... *7*

No jo trocha té beznadějné nostalgie... aspoň, že tu jsou stále ještě kvalitní tituly...
      • Jo jo, Serious Sam, to byla alespon vyzva. *1*
        • Jo, fajn odreagovačka která si na nic nehrála a dokonce byla i chvílemi obtížná... *4* Druhej díl dokonce zparodoval sám sebe (tudíž parodie parodie akčních her), nicméně furt to byla čistá zábava... už tak nějak přestávám vidět rozdíl mezi Seriou Samem 3 (ze současnosti) a sérií CoD/BF... už jen dát místo teroristů monstra a bude to arkáda jak fík *15* *4*
    • Jack1947
      Ten byl paradni, 1 rana = tvoje smrt nebo max 2rany ale uz i tak clovek nebyl schopny bezet nebo utect. Ted te uplne chapu. Vietcong taky parada, Z*sraný Rejžožrouti! (Mel sem i Vietcong2 a to uz zase bylo o necem jinem)
    • jj taky porad hraji Vietcong.. jeste ze jsou tu i lan party kde se clovek vyradi
  • Jack1947
    Psy vs PSY ,psi, psi... COD VS BF ... USA vs Cina/Korea ... NUda vs nuda na jine urovni... nebo nuda o nehratelnosti... konkurence... Tot , tezke Dilema zkusim obe ale co mi nabidne vice (SP) *7* .
    • To co pises sice nedava uplne smysl ale jestli te to nudi tak bych nekupoval ani jedno a koupil bych radsi neco co te bavi.
      • Jack1947
        Ja si tu kampan dam rad. Prave na nudu i COD ... jen ted premyslim ktera bude lepsi... *3*
    • command42
      tak neviem ja kupujem BF koli MP nie koli SP i ked ten si tiez rad zahram...a ja som bol s betou v celku spokojny na to ze to bola beta :)
      • Jack1947
        Narazim mimojine i na tu pripravu na MP, tomu zcela vubec neverim. Ledva s temi skripty ze spadne mrakodrap atp... *15* No uvidi se ale hlavne kdyz to bude lepsi SP, nez minule. (nebude trhat). *4* MP mozna tak az to bude vyladenejsi, updatovane a minimalne v nejake te Premium edici.
  • Nějak mě ty efekty už lezou krkem...copak si vývojáři myslí, že se nedá udělat dobrá akční hra aniž by u toho musel hráč zničit půl zeměkoule? Kde jsou ty časy, kdy se člověk těšil na hutné mise z Vietnamu, napínavé plížení, honičku v autě (ale normální, ne v 200km/h s kulometem v ruce a neprůstřelnym silovym polem), zničení jednoho tanku panzerfaustem, nebo útoku pěchoty v řádu ani ne desítek, ne tísíců... Tímhle tempem už nebudou stačit atomovky, budou se ničit celé státy a brzo se bude ostřelovat Země z Měsíce nějakou hyperstřelou a z válečné fps bude sci-fi... Achjo... Nebýt toho, že člověk zná příběh už nazpaměť, raději bych si snad opravdu nainstaloval CoD1/2/MW1... *9*

Aneb, doba kvalitního příběhu a smysluplné hratelnosti je ta tam a vystřídala jí doba bezmyšlenkovitého grafického pozlátka za těžké peníze...
    • Když jsem šel v MW1 uličkou ve tmě a za přítomnosti zvuků od raket, tak jsem ani nedutal, jen zíral. To by se stalo možná i u COD MW3, BO, BO2, ale po dávce takových nesmyslů člověk ztratí chuť hru aktivněji vnímat.
      • Musim říct, že v napínavosti a hutnosti zatím žádná mise nepřekonala tu sniperskou z MW1... V tom tkví adrenalin, v drobnostech, jestli vás někdo zmerčí nebo ne, jestli vám vystačí náboje či jestli to váš parťák neschytá, a ne v tom, kdy se vám rozbije křižník pod nohama...

Navíc, tímhle trendem si autoři podřezávají pod sebou větev, neboť hlavním tahounem těhle sérií je akce - a té každým dílem rapidně přibývá, což je opravdu neudržitelný trend...místo toho, aby se akce jen lehce zvyšovala s každým dílem a důraz se kladl na atmosféru, charaktery postav a jejich smrtelnost a promyšlený děj, tak se pořád ženou kupředu a brzy (za pár dílů) jim nezbyde nic jinéhom než jít do budoucnosti a udělat z toho sci-fi... a nebo se konečně vzpamatovat a zrestartovat sérii a se současným enginem udělat druhou světovou (však je tam materiálu až až na několik her), vietnam, koreu (možná?), a pak 90. léta...
        • Jack1947
          Ta byla legendarni, stejne jako COD2 mise a COD1... skoda ze dneska se honi za efekty, a by to bylo paradni. Hratelnost nejen ta tam ale da se rict nulova, on vlastne ten "SP" je jen takova trapna
          rychlokvaska k MP, Restart minimalne remake by prospel. Myslim ale ze k nicemu takovemu nedojde. Takze to pujde jen a jen do kopru a "kampan" bude jen na zahnani nudy. Smutne ale je to bohuzel tak *9* , musel by to delat nekdo kdo se v tom vyzna a zaroven to nedela tak jak to byva, novou krev do zil... Utopie.
      • V MW1 jsi nekdy nesel ulickou? :D
        • Bylo to spíše seskupení baráčků u jedné dálnice, nicméně nebyli tam žádní nepřátelé a hráč jen šel a poslouchal rozkazy se zvukem střelby a díval se jak kouř ze zbraní pomalu mizí v husté temnotě noci.
    • S tim smysluplnym pribehem bych byl opatrnej... Jeste porad netusis jak na tom BF4 bude. S velkou pravdepodobnosti bude SP strasna ptakovina ale co kdyby nahodou?

Bohuzel pokud chces ziskat co nejvic prodeju musis hrace necim zaujmout aby jim spadla celist. Na vetsinu tak pusobi podobne epicke momenty.
      • Tahle snůžka epic výbuchů už může zaujmout snad jen puberťáky... Fakt už nevim... Anebo ma tahle (tyhle) série prostě tolik skalních zfanatizovaných fandů, kteří asi už jaksi nevnímají okolní svět, jen exploze, skluzy a smrště kulek... Já mezi ty fandy patřil, dokud jsem z té hry měl opravdu zážitek... teď je to spíš už jen na epileptický záchvat... *15* *7*
    • Chybi tomu jenom f2p. *3* *15*
  • Odlesku opet tri pr.ele ale jinak se mi ten vizual zdal nejaky vysisovany a uz ne tak kulervouci jako predchozi gameplay a trailery. *8*
  • Mohli tam dát klidně i třeba prase nebo krávu.
  • Kdo chce psa bit...
    • Já osobně nemám moc rád zvířata, nicméně je respektuji a neubližuji jim.
      • To je dobre jen tak dal. Ja zvirata primo zboznuju. Moji nejoblibenejsejsi jsou asi bejci. Neznam nic lepsiho nez poradnej kus bejka!
        • Bejčí kulky máš rád k obědu? *1*
        • Já rád kozy.
          • Ja zase nesnasim prasata.
            • Já zas nemusím tlustý krávy.
  • Cosi
    Rok 2013 - rok psa.
    • Miserius
      Rok 2012- rok luku
      • To by se dalo říct i u 2013 - Tomb Raider, Crysis 3, TLoU... :)
        • Miserius
          Jojo, ono to bylo tak nějak půl napůl *4*
  • Ten pes (COD) nemel utocit vojina niggu (BF4) *12* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit