Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 ukazuje svou příběhovou kampaň v traileru se psem
22.10.2013 | Aleš Smutný
68 příspěvků
-
F5
-
tak neviem ja kupujem BF koli MP nie koli SP i ked ten si tiez rad zahram...a ja som bol s betou v celku spokojny na to ze to bola beta :)
-
V MW1 jsi nekdy nesel ulickou? :D
-
Psy vs PSY ,psi, psi... COD VS BF ... USA vs Cina/Korea ... NUda vs nuda na jine urovni... nebo nuda o nehratelnosti... konkurence... Tot , tezke Dilema zkusim obe ale co mi nabidne vice (SP) *7* .
-
Chybicka se vloudila, "typ" jinak mas pravdu. *3*
-
Když jsem šel v MW1 uličkou ve tmě a za přítomnosti zvuků od raket, tak jsem ani nedutal, jen zíral. To by se stalo možná i u COD MW3, BO, BO2, ale po dávce takových nesmyslů člověk ztratí chuť hru aktivněji vnímat.
-
S tim smysluplnym pribehem bych byl opatrnej... Jeste porad netusis jak na tom BF4 bude. S velkou pravdepodobnosti bude SP strasna ptakovina ale co kdyby nahodou?
Bohuzel pokud chces ziskat co nejvic prodeju musis hrace necim zaujmout aby jim spadla celist. Na vetsinu tak pusobi podobne epicke momenty. -
Jejich existence však smysl dává. Je to způsob jak na sebe upozornit. Přesně GGG je ten typ lidí, kteří chtějí na sebe upozornit.
-
Chybi tomu jenom f2p. *3* *15*
-
Trollování ani smysl nedává. Trolové jako GGG nemají mysl...
-
Nějak mě ty efekty už lezou krkem...copak si vývojáři myslí, že se nedá udělat dobrá akční hra aniž by u toho musel hráč zničit půl zeměkoule? Kde jsou ty časy, kdy se člověk těšil na hutné mise z Vietnamu, napínavé plížení, honičku v autě (ale normální, ne v 200km/h s kulometem v ruce a neprůstřelnym silovym polem), zničení jednoho tanku panzerfaustem, nebo útoku pěchoty v řádu ani ne desítek, ne tísíců... Tímhle tempem už nebudou stačit atomovky, budou se ničit celé státy a brzo se bude ostřelovat Země z Měsíce nějakou hyperstřelou a z válečné fps bude sci-fi... Achjo... Nebýt toho, že člověk zná příběh už nazpaměť, raději bych si snad opravdu nainstaloval CoD1/2/MW1... *9*
Aneb, doba kvalitního příběhu a smysluplné hratelnosti je ta tam a vystřídala jí doba bezmyšlenkovitého grafického pozlátka za těžké peníze... -
Já zas nemusím tlustý krávy.
-
Ja zase nesnasim prasata.
-
Já rád kozy.
-
To je dobre jen tak dal. Ja zvirata primo zboznuju. Moji nejoblibenejsejsi jsou asi bejci. Neznam nic lepsiho nez poradnej kus bejka!
-
Rok 2012- rok luku
-
Odlesku opet tri pr.ele ale jinak se mi ten vizual zdal nejaky vysisovany a uz ne tak kulervouci jako predchozi gameplay a trailery. *8*
-
Tvé komentáře už nejsou jen o trollování, ale nedávají pomalu ani smysl.
-
No tak ty seš ale jinej k*etén... *3*
-
Já osobně nemám moc rád zvířata, nicméně je respektuji a neubližuji jim.