Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 ukazuje svou příběhovou kampaň v traileru se psem
22.10.2013 | Aleš Smutný
68 příspěvků
-
Mulťák mě nějak nebere, ale kvůli singlu si tohle opravdu zahraju. Vypadá to na hutný příběh a konečně něco jiného než furt ti teroristi a střední východ...
-
zvířata mají stejná práva jako lidé, tak se k nim podle toho budeme chovat. *7*
-
-
S tímhle s tebou souhlasím. Asi jsem divnej, ale pro svýho kocoura bych byl schopnej zabíjet *14* *4*
-
-
zabudol si na tecku
-
-
i pes má právo sedět
-
Tvé komentáře už nejsou jen o trollování, ale nedávají pomalu ani smysl.
-
-
Trollování ani smysl nedává. Trolové jako GGG nemají mysl...
-
-
Jejich existence však smysl dává. Je to způsob jak na sebe upozornit. Přesně GGG je ten typ lidí, kteří chtějí na sebe upozornit.
-
-
V poho to chce klid, teplo od nohou popr vodnici nejakou tu vaznou hudbu a potom ti bude lepe. *3* *4* Treba si jeste dej nejakej ten rum/grog nejlepe s cajem. *5*
-
Chybicka se vloudila, "typ" jinak mas pravdu. *3*
-
-
To už je má druhá chyba dnes. Mám den blbec. *9*
-
-
-
-
-
No tak ty seš ale jinej k*etén... *3*
-
Od kdy ?
-
-
sice je videt jak se hrozne moc snaží ale ve srovnaní s CoD Ghost hraje kampaň BF4 druhé housle *3*
taky jsem videl "multiplayer" BF kde nekdo zeskočil padakem na strechu budovy a zabil snipra zezadu, jako trolling. Lol ani neumí udelat poradne ozvučení že hráč neslyší jak za nej nekdo dopadne s padákem *4*
http://www.youtube.com/watch?v=nUonwNnj8Eo
jo pro trolly je tahle bugfest hra dobra *3* Zlatý codko -
-
Sranda, ze kritizuje zrovna ozvuceni, ktere je na mile daleko od toho co ma CoD.
Jinak mi ale prijde hodne usmevny, jak si CoD a BF fandove nadavaj na ty konkurencni hry, pricemz ty dve serie si jsou cim dal vice podobne a tyhle zaslepenecke vykriky jsou z toho duvodu cim dal usmevnejsi. *1* -
-
Je to Troll!!! *15*
-
-