Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to totalny blbost us sem to vimazal *11* *11* *12* *12*
    • dela si z nas prdel :D pobavil me...
    • Duuku_cz
      odkud jsi? tohle nareci si nejak nemuzu zaradit *4*
      • Lunik 9 *1*
    • To si totyz nesmiz staHovad z warresu viz.
  • Inak je to super hra aj pre HC hráčov Army 2, Arma 2 je super, ale občas mi tam chýbala tá pravá intenzívna a bezhlavá akcia, BC2 ale najmä Vietnam jej má dosť. Tiež sa mi často podarí naraziť na servre, kde sa hrá tímovo, to je potom práva zábava. V Arme 2 MP narazím na tímového hráča skôr výnimočne.
  • Prosím Vás aj Vám sa objaví niekedy problém s pripojením sa na servre? Nemyslím preťaženie serverov (stávalo sa v dec 2010), ale nedá sa mi pripojiť ani na jeden server či už BC2 alebo Vietnam... Pls poraďte, internetové spojenie je určite OK, hneď na to som hral niekoľko hodín MP Armu 2 bez probémov. Ping mám OK, ban som nedostal určite žiaden.
  • Myslel jsem ze absence pohledu snipera pres klasicky tubusovy puskohled ktery tim padem zuzuje zorne pole je nesvarem jen v MoH ale jak jsem zaregistroval DICE to implementuji i dale. Pevne doufam ze se to nestane pravidlem. V BF3 by to byla pohroma. Sniperku dost pouzivam, takze bych mel byt vlatne rad ale uprimne se mi to dost prici. Tim spis ze takovy CoD ktereho MP je povazovan za vrchol arkadovosti podobnym problemem netrpi. *7*
  • s recenzi v zasade souhlasim... az na "odolnost" vrtulniku... prave, ze oproti klasickemu multiplayeru BF:BC2 vydrzi vrtulnik hrozne, hrozne malo. Je jasne, ze kdyz tu nejsou stacionarni raketomety, protivzdusne zbrane, Trace Dart, ktery usnadni sestreleni raketometem, tak se vrtulnik musi dat sestrelit nejak jinak... Jenze se mi zda, ze vrtulnik naopak vydrzi strasne malo. Za medika do nej z tezkeho kulometu staci vysypat "par" ran a vrtulnik je dole. Jelikoz vrtulnik pozkozuje jakakoli zbran, tak je prakticky nepouzitelny. V klasickem MP se sestrelit rucnimi zbranemi neda.
  • Bravurně podplacená recenze.
    • máš pravdu, kdyby nebyla podplacená , tak by vietnam dostal 9/10 minimálně...
      Black Ops je největší sračka co jsem kdy hrál..
      • hehehehe, na týchto buzerantoch, čo si navzájom nadávate na hry čo sa vám nepáčia, sa vždy rád zasmejem *1* Len tak ďalej sopliaci *1* *1* *1*
    • Jo jo a zaplatil sem ji já.
      • Dobrá demence hoší ...BO je lineární sračka a rádoby dětské zpracování války už holt jen tak nikoho (po sté) neusadí na zadek, ale chápu, že když ti stačí hrooomada skriptu a v celku hnusná grafika tak budeš stále nadávat .... to se s věkem zlepší neboj!
        Podplacená recenze LOL .... jste fakt idioti
    • Duuku_cz
      Co to beres za matros? Taky bych si dal *1* *1* *1*
    • Asi tak, vtipné jak na jednu sérii se konstantně tady nadává a druhá se vynáší do nebes. Objektivita stranou......
      • To že tu BO nedopadlo nejlépe neznamená, že se tu kritizuje celá série(a opravdu nekritizuje). A jenom proto, že někdo rád CoD a druhý BF neznamená, že to co nehrajete stojí za nic. Ostatně autoři recenzí za komentáře uživatelů nezodpovídají. Takže si sbalte saky paky do diskuze o té vaší hře přestaňte laskavě kritizovat "konkurenci" kterou jste nehráli.
  • "Účinnost zbraní je obecně vysoká, je jasné, že systém s mířením hodně pomáhá..."

"Systém" na PC by neměl nijak pomáhat, ne? To jenom na konzolích je autoaim. Ale jinak ty záshy občas jsou zvláštní, střelím kousek od hlavy a stejně to dá HS, takže hitboxy budou asi větší trochu.

Co se týče Hueyho, s tím že je to pevnost bych nesouhlasil, lítám s ním skoro pořád a obyč. kulomet třeba M60 od medika mu hodně ubere, když se k tomu přidá ještě kulomet od tanku tak ta helina je hnedka rozbitá. Taky je hrozně jednoduchý sestřelit hueyho tankem, hlaveň se dá zvednout docela vysoko. Naopak bych vyzdvihl PBR loď, ta dokáže nadělat hodně paseku a není problém s ní nasázet 20-30 killů jen tak (kulomety mají ve Vietnamu spash damage).

Co mě štve na Vietnamu jsou listy a větve. Třeba když se jako sniper kryju někde za stromem a zamířím na někoho tošku skrz větve, tak se hodně často stane že ta kulka neprojde skrz i když je tam jenom pár listů. Stejně tak s tankem, některý koruny stromů se bez problémů dají prostřelit a na některejch tu sřelu z tanku zastaví pár lístečků.

Recenze je dobrá, stejně jak autorovi mě trochu vadilo že se zbraně neodemykaly, na to jsem se těšil *4* , jinak bych ještě zmínil tu hudbu v technice, ta taky přidává dost na atmosféře
    • Mám PS3 a žádného autoaimu jsem si na konzoli nevšiml. S těmi hitboxy máš pravdu, taky mi přijde, že sem tam snipuju trochu bokem a je z toho HS. Ty větve mě taky pěkně štvou. Huey toho opravdu moc nesnese v porovnání s vrtulníky z klasického BFBC2. Každopádně důležíté je hrát HC mód :), ten normal je fakt otřesný. Ukážu se všem na mapě po jednom výstřelu a abych někoho skolil, tak musim vysolit skoro celý zásobník. BFBC2 je fakt šupa. Super prostředí, zvuky, efekty, bitevní pole během pěti minut vypadá jinak než na začátku. Nehrál jsem lepší střílečku. Hlavně prosím másla, které hrály jen upirátěný singleplayer, ať se radši vůbec nevyjadřují THX *3*
  • kúpil som základný bad Company 2 a hra ma vôbec nebaví. Stále dokola to isté. Vyberiete mapu a plníte tie isté úlohy a len strieľate bez nejakého zmyslu*12* Po dokončení mapy zas znova. Najhoršia a najnudnejšia hra akú som kedy hral. Napr. ked hráte multiplayer v stratégii, tam treba uvažovať, je to ako šach, napriek tomu že šachovnica je tá istá stále sa tam deje niečo nové. Ale multiplayer strielačiek je tá najtupšia a najjednotvárnejšia vec akú som kedy zažil. Nechápem ako to môže niekoho baviť *11*
    • princip je ten isty ale kazda hra je ina prave vdaka tomu ze proti vam stoji clovek a nie pocitacovy program.Je mi jasne ze ten argument proste neprijmete ale neda mi neokomentovat vas zjednoduseny pohlad.Schvalne ked je to pre vas tak jednoduche aky mate kill and dead ratio?k vasej namietke o uvazovani preco vobec hrate hry a nezaoberate sa stale len teoretickou astrofyzikou??? Preco stracate cas s tak prostymi a jednoduchimi banalitami na uvazovanie?
    • Já zas nechápu lidi jako vy. Mě tohle nebaví, je to blbost a nechápu jak to může bavit někoho jinýho. Opravdu objěktivní názor na hru.
      Stejný jako kdybych napsal, že serie Total war je jeden velkej omil, je to nuda a lepší je zahrát si Fifu.
    • tak já si hraji jak třeba MP Company of heroes, což je pro mne nejlepší strategie vůbec, tak i toto, a bavím se královsky :)
      • každý je iný, len som napísal že ma to nebaví pretože je to jednotvárne. Stále robíš to isté. je oveľa zábavnejšie strielat skriptovaných panákov a tešiť sa aspon na novú mapu, zbran atd v singleplayeri
  • Raziel_cz
    Ve verdiktu máte překlep - Battlefield Bad: Company 2. Dvojtečka by měla být už za slovem Battlefield.
    • Battlefield: Bad Company 2 *1*
      • Raziel_cz
        Už je to spravené.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit