Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Počkat .. What ?? *8* ?? Prznitelem malých dětí ?? To nee .. Redakční poznámka doufám .. *15*
  • ja som skor myslel ze to bude podobne Counter-strike hre ..ale ked som cital clanok redaktor to skor prirovnal k payday a tu hru zrovna nemam rad.
    je to skoda ..bf4 som nekupoval (peniaze zostali) ale tomuto sa teda tiez vyhnem.
  • Payday s miliardovym rozpočtem. Sypte to na mě *14*
  • FP nebo TP pohled? Klidně bych bral druhou možnost. :)
    • Vrook
      Určitě first person. O tom v podstatě tenhle typ her je..
      • Tak jasný, ale když tak koukám na historii Visceral her, tak jedinou zkušenost s FP pohledem měli před 13ti lety, takže by mě třeba vůbec nepřekvapilo, kdyby pokračovali v tradici s TP pohledem.
        • Vrook
          To máš pravdu, ale tak jednalo se převážně (možná vyloženě) o single playerový hry. Udělat první pohled podle mě neni problém ani pro tvůrce, kteří mají zkušenosti jen se třetím pohledem. *3*
          Thrid Person pohled je navíc podle mýho názoru více či méně (záleží na typu hry) pro férovost kompetetivního prostředí stříleček docela devastující a věřim, že to vědí i tvůrci budoucího BF.
          Platí to například i pro takové hry, jako je Arma série potažmo DayZ. To už bych dnes ze třetího pohledu vůbec nebyl ochotnej hrát mimo jiný proto, že z první osoby to vypadá a působí tisíckrát líp, je to realističtější a jak jsem psal i férovější.
          • cr8gg
            realisticnost bych sem snad ani netahal :D
            • Vrook
              Proč? Pokud jde o to, že se v jednom módu pohledu můžeš otočením kamery podívat za roh, aniž bys musel byť jen minimálně opustit krytí, což v reálu nejde, a v druhém módu pohledu se musíš tak jako ve skutečnosti vyklonit, tak o co jinýho než o realističnost pohledu jde? Už jenom ten princip pohledu z očí postavy a z kamery která se vznáší někde nad její hlavou je otázka realističnosti. To, že je Battlefield arkádovej, co se týče fungování zbraní a podobně, je úplně na jinou debatu, tady se bavíme o pohledu.
  • kdyby se tak vrátili k BF WWII
    • A co by tam spadlo místo mrakodrapu ? Reichstag ?
  • cr8gg
    BF sice pomalu přestává bejt dobrá serie, ale tohle je krok vedle podle me ... kdy ma neco zavedeny urcity tema, tak by se to nemelo menit....
    • Za mě to řeknu zase naopak. Série Battlefield potřebuje nutně oživit. Už se to nebezpečně začíná podobat slavnému Need For (money) Speed... Pokud se budou držet pořád toho samého konceptu, co teď, tak se mnou počítat nemusejí :) Každopádně chvíle jsem si tam zažil skvělé, za ty roky...
      • cr8gg
        BF Nepotrebuje ozivit, staci aby nedelali 1 hru kazdejch 15 mesicu.... ale BF serie je o valecnejch konfliktech .. ne o policajtech a zlodejich. Me se tenhle koncept proste nelibi. Kdyby to bylo radsi badcompany 3 nebo treba neco z 90.let (bez tech blbosti jako EOD boty, trihlavnove granatomety atd) - v podstate remake BF2 by byl nejlepsi ..

z tohohle bude akorat tak arkadovej swat

PS: kdyby to byl TPS tak jsem na to i zvedavej, takhle me to nasira :D
        • Jako remake BF2 považuju 3. i 4. díl... A remake remaku už snad ani nemůže být remakem *1* Už si říkám, kdy tomu přestanou dávat číslovky a místo toho to začnou "cejchovat" ročníkem jako FIFU nebo NHL apod. *1* Ano, dali si s tím hromadu práce, za to palec nahoru (pominu-li ty problémy spojené s takovou sofistikovanou hrou), ale už se (alespoň mně) to těžce zajídá. Od Hardline očekávám vpodstatě stejnou hratelnost (nebo pocit hraní), jen !konečně! opravdu nové kulisy, úkoly a neokoukaný gameplay (Payday, SWAT sem ani natahejte, to s tím má podobnou jedině tématiku - vždyť už ten název Battlefield v titulku Vám všem má říct, za čím si vývojáři jdou *3* ) Za sebe ještě doufám v hojněji hraný HC mod, opravdu mě štve, že ho hraje v poslední době čím dál míň lidí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit