Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aky nadherny politcko-korektny obrazok tej stvorice *4*
  • Magister_Peditum
    Je mi záhadou, proč takovej Battlefront udělají, co se týče modelů naprosto přesně, ale na WW2 totálně hodí bobek... V tom traileru snad nic nebylo správně.
    • To je jasné jako facka, včera o tom byl někde článek. Star Wars jsou licenční značka takže przněna nebude(Disney nebo komu to patří to nedovolí). WW2 je prostě kus historie, na kterou žádná licence není proto si jí může každý prznit jak chce... bohužel tedy
      • Tak ono spíš tím, že člověk změní vzhled vozidla tak moc to neovlivní zisk prodeje pro určitou skupinu. Ale když člověk tam dá Asiata, tak se dá logicky uvažovat, že v Asii to zvedne prodej než kdyby všechny postavy by byli běloši.
  • h0p3
    Někdo na Twitteru napsal, že trailer vypadá, jak na Battlefield Heroes 2. Což je podle mě dost trefný. A i jsem si říkal, že kdyby se to tak opravdu jmenovalo, tak by to lidi možná vzali na milost.

Já jsem se teda, po tom traileru, přestal úplně těšit.
  • ten trailer je děsnej co? kromě vší té prasečiny co se tam dějě, vůbec nechápu tu holku z Horizon zero dawn s roborukou, jak se tam dostala? a bude jí to Kryton umět opravit?
    • Zajímalo by mě kde vzali licenci na Kratose z GoW.
    • Počítám že v přístím traileru se objeví i Captain America a Red Skull. Když to nedá Krypton tak Bender by mohl.
  • Tak to je hnus !!!! Ještě,že je více dobrých her.Takovou příležitost měli a oni to zmrši *10* *10* *10*
  • Generálním sponzorem BFV je bolivijská narkomafie?
  • Radkaa
    To je snad vtip ne ? *15* *15*
  • Vidlec
    Můžou mi tvůrci vysvětlil proč jsem tam neviděl ani jednu Němku? Chtějí tím říct, že německé ženy nemají na to bojovat ve válce?

https://i.redditmedia.com/btgSUCJUbzLKK7DjwaW3QK-vgMkKDJRM9T3ACwTeufw.png?w=1024&s=7b345282fc75fc40c4fb50ec46756e44

Myslím, že stačí tenhle screenshot aby si každý udělal obrázek o hře.
    • Neboj dockas se cernosek v radach wehrmachtu
  • Tu už nehovoríme o historickej nepresnosti. Battlefield V nie len že históriu zobrazuje zle, on sa na ňu vykadil, vyčúral a potom ju zadupal. Ale hej máte tam free DLC a jedna z hlavných postáv je žena!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit