Přejít na výpis diskuzí
Beamdog by rád vytvořil Baldur's Gate 3, snad skrz Kickstarter
20.3.2012 | Aleš Smutný
52 příspěvků
-
skor by som to bral viac anonymne, zober si ze hero z bg1 a 2 nemusel byt len muz, bral by som keby sa BG3 odohravala napr 100-150 r. po dvojke, vsetci elfovia a trposi zo skupiny (mozno aj Edwin ako nemrtvy carodejnik, popripade duch) by boli k pokecaniu, kludne by si mohol hodit rec aj s nasledovnikom Bhaala (obrovska cierna postava neurciteho pohlavia)
netreba sa drzat striktne len toho jedneho charakteru bhaalspawna -
Kdyby radši nechali tuhle legendární značku odpočívat v pokoji a vymysleli něco novýho, třeba i na stejným principu. Ze světa Forgotten Realms byly vytvořeny troufám si říct stovky příběhů (je fakt, že hodně velké procento z nich stojí za starou bačkoru, ale pár klenotů se tam najde), stačí si jen vybrat. *3*
-
Jasneeee, za Joneletha v NINE HELLS ! *16*
-
Veď preto hovorím že BG III by si začal ako dieťa, tým pádom by si mohol stretnúť aj postavy z BGI/II, o pokračovaní príbehu som nič nepovedal, príbeh by mohol začať ako sa ti v 17 rokoch rozpadol v rukách železný cvičný meč, tak by si išiel napr za strýkom Minscom sa niečo dozvedieť, pretože z rozprávania o svojom otcovi vieš, že tak nejak začalo ich dobrodružstvo ...
-
Pokud by to příběhově nenavazovalo, tak nevidím důvod proč by se to mělo jmenovat BG 3, tedy kromě dojení značky. Navázání si nedovedu představit. Nakonci dvojky se buď přidáš do války krve a zkusíš uplatnit svůj nárok na Bhaalův trůn a nebo se veškerých schopností vzdáš a staneš obyčejným srtelníkem. Ani vědnom případě si nedovedu představit pokračování, hrát za boha je nesmysl a pokud by jsi byl jen smrtelník tak by po tobě šli proč?
-
predsa trojka moze pojednavat o niecom uplne inom ako o bhaalspawn, ci nie ? v prvych dvoch castiach bol pribeh o nom/nich v dalsich dvoch bude pribeh o niecom inom, volat sa to BG moze, ale nemoze pospinit meno ake si BG do tejto doby vybudovalo, inak to bude nieco ako syndicate napr.
-
myslel som ako: Jednotku som prešiel s Viconiou, v dvojke som s ńou spal, v trojke by som bol temný elf s prímesou Baalovej krvi, tatíčka by som mal na nebesiach.
-
Jestli by nebylo lepší, kdyby se ten rok raději věnovali té budoucí trojce.
-
ja, ako syn Bhaala som sa stal stale... *5*
ale, zober si, bola by to prachsprosta kopia 1 a 2,..v 1. dvoch castiach si bol syn boha, a v tretej? pri vybrati nanebovstupenia v 2jke by si v trojke robil co? isiel by si zabit svojho taticka? alebo by si sa stal dalsim bohom zabijania? :) -
no neviem, bitky v NWN2 boli na mna strasne akcne, vsetko to tam poskakovalo ako v anime
hoci napr rozhovory a cestovanie po svete bolo genialne,vyuzivanie schopnosti lidra a skupiny.. -
Na začiatku by si si rasu vybral, akože s ktorou postavou v BGI-II si mal sex, a odtiaľ by sa všetko odvýjalo ...napr
-
Prečo nie ako NWN2? Šak SoZ /Storm of Zephir/ už sa BG podobal na 90%.
-
Nelze nesouhlasit.
Teď jsem si opět vzpomněl na odpověď mé Shepardky na slova Katalystu o možnosti ovládat Reapery: "Takže Illusive Man měl pravdu". :-D Taky jedna z vět, která celou sérii, potažmo jakýkoliv charakter Sheparda pohřbila. -
tak mne osobne bude bohate stacit, kdyz BG 3 bude z forgotten realms, bude tam D&D 3.5 edice, bude tam ten feeling starych dilu a neudelaji to na zpusob Neverwinter Nights...
-
První DA bylo ok (tedy spíš super, ale stejně mě více bavil NWN 2 od Obsidianu), druhé jsem raději ani nehrál - stačilo by se vrátit k pravidlům D&D, což by Bioware podle mě zvládnul, a hra by mohla být důstojným nástupcem. Ale pokud drží práva tato společnost a udělá to na enginu dvojky, tak asi nelze nic namítat.
-
po failu s ME3 a DA2 jsem v nich kompletne ztratil duveru a jej lepsi, kdyz na tom bude delat parta nadsencu z puvodniho tymu nez tym indoktrinovanych vyvojaru EA:)
-
To bych měl obavy, že trojka bude pouze DA ve Forgotten Realms.
-
pardon chybička se vloudila takže:
Chapter One
There will be more chapters.
More chapters than you think.
- zdrojový kód stránky Baldur´s gate -
Měl by tam být přidán navíc i nějaký obsah (questy...) -
(zdrojový kód stránky Baldur´s gate)
jinak asi vezmou asi něco i od modderů:
https://twitter.com/#!/TrentOster/status/181510182545784834
a nějaké další detaily:
https://twitter.com/#!/TrentOster -
Jasně, euforie je, ale nikoli neoprávněná, protože kdybychom spoléhali jen na velké vydavatele, nejspíš informaci o možném vývoji Buldurs Gat 3 ani neuslyšíme *3*