Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    Neříkejme předčasně hop. Chápu, že euforie kolem Kickstarteru je v současnosti veliká, ale ještě jsme se žádného titulu nedočkali...
  • Cahir
    Ta hra má být vylepšena graficky, po stránce hratelnosti a možná bude i nějaký nový obsah. Dělají na tom přes rok. To zní trochu jinak, než jen jako přelepení krabičky, nemyslíš?
  • Ale tak o tom já tady nemluvím. Samozřejmě pokud udělají třetí díl, bude to jen dobře a budu rád jako další z vás. Jen prostě nemám rád tohle neustálé přeprodávání 300 let starého produktu a je jedno jestli je na krabičce napsané Enhanced Edition, Collector’s Edition, Limited Edition nebo Director´s Cut *6*
  • neviem si predstavit o com by 3jka mala byt, koniec Throne of the Bhaal bol jednoznacny. Pokracovat s potomkom hrdinu z 1 a 2 by bolo strasne cliche, a pokracovat s tym istym hrdinom by bolo obercliche :). dufam ze BG3 ak bude, bude len z prostredia mecoveho pobrezia, kludne mozu pouzit niektore postavy (npc) a lokacie, ktore sa vyskytovali v 1 a 2
  • EuroSamurai
    Pokud bude 3 díl stejně kvalitní jako 2 a bude na infinity enginu tak to at mě klidně vyždímou do sucha :D
  • mimo to v tomto studio su ludia co robili na povodnom BG
  • Praise the Lord and his miracles !
  • Ti uz davno nemaji prava na BG.
  • Tak se zdá, že pro hráče by bylo všeho nejlepší vykašlat se na všechny velký vydavatele a financovat z jejich vlastních zdrojů hry, které hráči doopravdy chtějí.
  • Jakto Bemdog... nemelo by na dalsi baldur´s gate pracovat Bioware? (ne ze bych si to pral, ale ciste logicky jako strujce uspechu jednicky a dvojky)
  • Takže to mám chápat jako poslední ždímání zákazníků pro získání peněz na možný třetí díl? *6*
  • I want to live on this planet afterall !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit