Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to je ked studiovi muzici chcu vydat hru, ale vydavatelia ich kopnu do zadnice a vyhodia na ulicu. tam potom zobru alebo predavaju sluby(povedzme ze predavaju kocku) az nazobru od okoloiducih dost az mozu zacat robit a vyrabat. a tym co predali sluby poslu vlastne tu hru alebo kocky pricom dopredu to mozu byt sestihranne kocky alebo rubikove kocky, pripadne co vlastne si urobili podla seba..
  • Ibaze restauracii su vsade mraky,.. ludom je jedno ci si daju smazene kridielka v tamtej restike alebo ci sa otvori nejaka nova. Tu ludia podporuju konkretny projekt na ktory sa tesia a ktory chcu v buducnosti hrat. Podporuju dielo, nie len tuctove vyvojarske studio.
  • co je vlasten ten kickstarter?
  • proste existuji ruzne moznosti financovani, pokud to funguje proč ne?
  • Asi budu mít hodně nesouhlasů, ale tohle mi připadá jako pičov*na (nemyslím tu hru). Když chci podnikat tak na to buď mám, nebo ne... to je jak kdybych si chtěl například otevřít restauraci a házel lidem z blízkýho okolí letáky do shránky, ať mi na ni přispějou, místo toho abych zašel do banky a požádal o půjčku...
  • Cahir
    Vypadá to zajímavě, asi je podpořím.
  • disciples 2 jsem hrál, s kings bounty to nemelo mnoho společného, spíš s homam. Čili je to proste tahova strategie, a není duvod se tvarit ze jde o neco vyjímečného.
    Kdyby to bylo rpg s tahovými souboji, to by bylo o nečem jiném.
  • vypada to super, za 25$ s pristupem do bety jasna volba :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit