-
1-2 hry ročně ... Halo: Reach, Heavy Rain, God of War III, Red Dead Redemption, Alan Wake, NHL 11 a mohl bych pokračovat.
-
Podle počtu vydaných titulů v žánru budeme vyhlašovat kategorie? Střílečky vycházej už tak pět let s vysokym náskokem na ostatní žánry a ještě jsem neviděl, že by se kvůli tomu nějaké kategorie rušily nebo opomíjely.
-
Ne není. Je to lehký nadprůměr a to do nejlepších nepatří.
-
A co to mění na tom že se lidem líbí a je i velmi kvalitní? To že se ti nelíbila je tvá věc každý je na něco jinýho.
-
Tak se podívej, kolik vyšlo RPG a kolik vyšlo TPS a FPS. FPS a TPS jednoznačně ostatních žánry převyšují, protože jsou nejhranější a vychází jich mnohem více...
-
já jenom nechápu co mmají všichni s RDR? ta hra není tak dobrá. Koupil jsem, hrál asi 5 hodin a vypnul. Netoužím to zapnout znova.
-
Jaka jina liga? Maximalne 1-2 hry rocne, ktere vyjdou pouze na konzole, jsou dobre kousky. Takze pocet kvalitnich exkluzivnich her na konzole ani nahodou neprekona pocet kvalitnich her jen na PC.
V dnesni dobre je hlavne dulezity, aby se lidi nepo*rali z tech obrovskych reklamnich kampani, diky kterym se z lehce podprumernych her stavaji "kulty". -
CoD je odpad a na red dead redemption rozhodně nemá.
-
Kdyz uz se tu zacaly probirat hry na ktere se tesime musim udelat zase reklamu na novou Red Orchestru *4*
Kdo hral prvni dil vi ze tohle je strilecka naprosto vyjmecna a ne zrovna pro kazdeho *2*
http://www.heroesofstalingrad.com -
kde je call of duty black ops myslim si ze je to mnohem lepsi hra nez vanquish nebo red dead redemption
-
kup si konzoly a nebreč !!!!
-
áá dead space na ten bych málem zapoměl ten je taky jasnej to bude vydařenej rok.
Už se těšim -
To já zase čekám na Dead Space 2 a Crysis 2 *2*
-
Tentokrát musím souhlasit, RDR letos neměla konkurenci. Majitelů konzolí je ale podle mě mezi čtenáři menšina, takže není divu, že pro mnohé je Mass Effect 2 hrou roku. Osobně to nechápu - pro mě je to "pouze" velmi dobrá hra, kterou jsem dohrál, zapomněl a vzpomenu si na ni zase až vyjde třetí díl :-)
Podotýkám, že jsem hlavně PCčkář, ale exkluzivní konzolové hry jsou prostě trochu jiná liga... -
Jasně, a simulátory, RPG nebo adventury by se mohly jít klouzat. Tento příspěvek je špatný.
-
zadnou z techto her sem nehral. teprve pres vanoce sem si udelal cas a zkusil assassins creed 2 aniz bych hral prvni dil a neuveritelne sem se bavil a bavim takze bych z techto her vybral asi jeho pokracovani ci datadisk.
problem je, ze drtiva vetsina dnesnich her jde zaradit do AKCNI a jeste do jineho zanru. clanky sou to sice fajn, ale myslim si ze lepsi by bylo udelat nejakou bodovou anketu ze vsech zanru dohromady, treba kde by kazdy z nejakeho seznamu vybral 10 nej her, kde prvni hra by mela deset bodu a desata jeden a pak to nejak vyhodnotit at uz pres maximalni pocet bodu, nebo pres prumernou hodnotu. kadzy by rekl svuj nazor a nehadali by sme se tu zda je ME2 RPG, kdyz z vetsiny rakci je jasne, ze to je dobra hra :-) -
Asi jako GTA IV že? Napodruhé už by to snad mělo jít pochopit i těm pomalejším.
-
Toto vyhlášení je špatné, měli jste udělat 3 vyhlášení - FPS, TPS a Sandboxové hry. Těch her vyšlo poměrně hodně a bylo by z čeho vybírat.
Jinak pro mě Sandbox - Just Cause 2, FPS - AvP (obrovské překvapení, když to všude strhali a já se u toho královsky bavil), TPS - Mass Effect 2. -
RDR už na PC nevyjde. GTA IV vycházelo na konzole v dubnu a v prosinci už ho hráli i na PC. Teď je už nový rok a o PC konverzi se nikdo ani nezmínil. Tak dlouho by to přece nedělali, podle mě mají dost práce s novými hrami (GTA V, L.A. Noire, Agent).
-
Officiálně ME2 zařadil mezi RPG BioWare...