-
Bude se dělat ještě nějaké finále Best of 2010 bez rozdělení žánrů??? Mass Effect 2 by si minimálně jednu cenu zasloužil, ale mezi čistokrevnými akčními hrami neměl žádnou šanci. Pro mě je to rozhodně hra roku 2010.
-
Je docela smutný, že God of War III to nedotáhl ani tu nominaci... Z těchto her bych osobně volil Battlefielda
-
Jestli Red dead redemption nevyjde behem pristiho roku na pc tak budu opravdu sklamán,hra vypadá a očividně i je skvělá,naštěstí mám nyní mnoho herních "restů",takže mi čekání nevadí,jedná se o jednu z mála her kvuli které o nákupu konzole seriozně uvažuji.
-
A nejlepší akční hrou byl stejnak druhý Posel smrti...
-
Zdravím ľudia. Našiel som na viac stránkach možnosť predobjednávky red dead na PC http://www.gameleader.cz/pc-hry/1056/red-dead-redemption.html Avšak bohužial som si nevšimol aby už o to zakopol nejaký herný server. Tak snaď sa niečo v blízkej dobe dozvieme tu :(
-
Vanquish! to byla preluxusni jizda!
-
Nejlepší akční hra roku je CoD BO a ne tyhle sračky.
-
-
LOL. kolko mas rockov chlapcek? 13? :)
-
-
No náhodou mě se Black Ops také líbí, stejně tak přátelům a věř, že nikomu z nás není pod 25 let. MP se povedl a je mnohem lepší než MW2 a Sp patří podle mě k nejlepším z celé série. Je ostuda, že Games.cz hru nedají ani mezi top5. Všude ve světě hra vyhravá jedno ocenění za druhým - Best FPS, Best Mp of 2010 atd atd, ale holt v česku je populární shazovat a nebo ignorovat to co je úspěšné a skvěle se prodává. Asi je to ta typicky česká vlastnost......závist.
-
-
Jestli ti stačí držet šipku dopředu a střílet, tak se nedivím, že tě to baví. Ale spoustu lidí tahle bezmozková kravina, pro jejíž hraní ti stačí jenom mícha, nebaví.
BTW: Vysoká hodnocení Black Ops po světě jsou z 90% jen tím, že recenzenti se bojí dát horší známku, protože je to prostě Call of Duty. Pěkně je to vidět na jednom herním serveru, kde je průměr z profesionálních recenzí přes 80%, ale hodnocení hráčů nepřesáhne 60%. *3* -
No nevím podle jakých aspektů hodnotíte hru vy, ale podle toho jak ji hodnotím já, je to 2. nejhorší hra série (hned za World at war) a to především kvůly technickým chybám. Příklad: ve vorkutě je "neprůstřelný štít" který je nejen průstřelný, ale hlavně kompletně průchozí. Dále snad každá skříň je průchozí. Některé chatrče ze dřeva jsou hůr průsřelné, než tank (ano prostřelil sem tank za pomocí kuše). A tak bych mohl pokračovat tak týden. Další věc je umělá inteligence. Ve hře sem narazil na 2 stavy přátel a nepřítel. První stav je lepší, to si mě nikdo nevšímal a rusák stojící půl metru ode mě střílel po někom kdo byl asi 50 metrů daleko a o mě se vůbec nestaral. Druhý stav je horší, to po mě pro změnu stříleli úplně, ale úplně všichni. Korunku to mu ale nasadil "inovativní" vzdušný souboj, ve kterém se nedá ani stoupat, ani klesat, takže nepřítel zkrátka pohodlně nadletěl nade mě a rozstřílel mě na šrot (naštěstí jen většinou). Všechny ty neduhy bych přežil, kdybych se aspoň trochu bavil a nenudil. Ale to by nebyl Treyarch. Od začátku až do konce sem se nudil a s láskou vzpomínal na CoD 2, kde jsem se bavil několikanásobně víc.
Celé Black Ops mi dost evokovalo případ nového Medal of Honor. Kdyby to němelo to slavné jméno, bylo by to docela fajn, ale takhle si říkam kdy Activision konečně Treyarch vykopnou a nechaj to dělat JEN profíky (infinity ward) -
Já vůbec neříkám že Call of duty black ops je pšatné hodnotil bych 8,5/10 skvělý úspěch po Cod 3 a 5. Nejvíc mně štvou lidé co tomu řeknou je to skur....,pí...... Atk...dál... to jsou ty největší lbci protože nic takového v životě nedokázali neudělali by ani první misi Operation 40 *1*
-
-
No lol osobně také vlastním Call of duty Black Ops ale já osobně bych ji jako nejlepší hru roku nenominoval po singlplayerové stránce ano ale po multyplayerové ne osobně mně velice Multyplayer zklamal. ALe stejně v tomto vyhlášení chybý. Ale jinak Red Dead Redemption je velice povedená hra každý server má jiný vzksu každý má jiný vkus nebo ne ? *3*
-
-
-
Tak nějak si nejsem jistý tím Bad Company 2. Když hru budu brát jako celek (což by se podle mě mělo), tedy singlplayerová část a i ta multiplayerová, tak nevím nevím. Singl je hrozný, ale to je můj názor...
-
NIC NA pc NEBUDE KUPTE SI KONZOLY VY *10* *10* *10*
-
-
Strč si tu tvou zastaralou konzoli do prd*le!
-
-
31.12.2010 19:59 Metiu (anonym
-
-
?????
-