-
já jenom nechápu co mmají všichni s RDR? ta hra není tak dobrá. Koupil jsem, hrál asi 5 hodin a vypnul. Netoužím to zapnout znova.
-
-
A co to mění na tom že se lidem líbí a je i velmi kvalitní? To že se ti nelíbila je tvá věc každý je na něco jinýho.
-
-
přesně tak
-
-
-
Mozna to tu padlo mozna ne, ale na GT Mass Effect 2 vyhral snad vsechny kategorie ve kterych byl nominovan (Best RPG, Best Story, Best PC game, Best xbox gamea hlavne Game of the Year) :-) Takze jasna jednicka i tady ;-)
-
Škoda že Red Dead Redemption nevyšel na PC :(
-
-
kup si konzoly a nebreč !!!!
-
Měl by vyjít
-
-
Neměl, byla to jen fáma. Na PC verzi se vůbec nepracuje, nikdy nepracovalo a asi nikdy ani nebude.
-
-
Asi jako GTA IV že? Do půl roku je to tady.
-
-
RDR už na PC nevyjde. GTA IV vycházelo na konzole v dubnu a v prosinci už ho hráli i na PC. Teď je už nový rok a o PC konverzi se nikdo ani nezmínil. Tak dlouho by to přece nedělali, podle mě mají dost práce s novými hrami (GTA V, L.A. Noire, Agent).
-
-
Rockstar napríklad vydal Bully pôvodne na PS2 v roku 2006 a na PC ho vydal o 2 roky (2008). Alebo Manhunt 2 vyšlo v roku 2007 pre PS2 a Wii a až koncom roku 2009 vyšiel na PC.
-
-
Ok, tak mi prosím ukažte, kdo a kde na tom pracuje. Prosím rád se podívám, protože si jsem jistý, že na PC verzi se nepracuje a nikdy ani nepracovalo. Ukažte mi někde aktuální zprávu, jak to podle vás vypadá s PC verzí.
-
-
Asi jako GTA IV že? Napodruhé už by to snad mělo jít pochopit i těm pomalejším.
-
Mohl bych po vas chtit stejny dukaz, ze se na tom nepracuje. Mate ho? Tak vidite. Nase informace pochazi od distributora. Jestli se vam nezda, pockejte si v klidu az to bude oznameno, do te doby vas nikdo o opaku presvedcovat nebude.
-
-
-
Nebyla to fama, neni to fama :)
-
-
Takže fakt RDR možno vyjde na PC? to by bola bomba
-
-
-
-
-
Komu se líbí ME může zkusit Advent Rising. http://games.tiscali.cz/recenze/advent-rising-49217. Když jsem v té době hrál Advent Rising bavil jsem se víc než "dnes" u Mass Effectu 1. Dneska by mě nebavila ani jedna (ME = herní svět kterému jsem neuvěřil,časem stereotyp, Advent = archaická grafika).
-
-
Advent Rising mel zajimavy pribeh, ale bylo to strasne kratoucky
-
-
njn :( ale u mna to je BC2...akomultiplatformova rozhodne... sice som nehral ani armu ani OF, ale CoD ma zaujal...
-
u me to letos vyhral Mass Effect 2, ale znato to, podle gusta...
-
BC2 je spis akce nebo spis takticka? resp. podoba se vic CoD nebo flashpointu? jestli ma cenu to shanet kdyz me nebavej takticky a multak nehraju. prvni BF me nebavil a OF tez ne.
-
-
BC2 je dobra akcia s prvkami taktiky,ale Flashpoint alebo Armu od toho necakaj. Pozn. hravam multiplayer Armu 2, ta je dobra, ale ak chces odreagovavacku a nechces tupotu typu COD, tak BC2 je idealny stred medzi....
-