-
No mě se zdá, že by se téma mohlo jmenovat výčet strategií roku 2010. Žádná jiná už mě totiž nepadá(možná CoH:O, ale to je polonová hra). Dříve jich bylo a teď abych je hledal lupou. A je to škoda, proč už hráči nechtějí myslet?!
-
-
Pretože na konzolách sa to hrá blbo *12* *1*
-
-
Podle mně je nejlepší R.U.S.E. úplně skvělá strategie ale nemohu soudit ty ostatní protože jsem je nehrál takže R.U.S.E.
-
-
To jsi toho moc tedy letos nehral, R.U.S.E. patri dno mezi zde vyjmenovanyma hrama. Minimalne za absenci SC2 mas cernej puntik.
-
-
Chaosem nakažených...
Chaos přece neni žádná choroba. No, možná až na uctívače papa Nurgla *1* -
radši bych zvolil napoleona
-
EEEEEEJ OHNOSTROJ
SC2 Nejlepsi RTS :D Znovu dokazuje, ze Blizzard umi delat strategie :) -
-
Me se Starcraft 2 vubec nelibi a to rikam jako fanousek prvniho dilu. A Civilizace 5? Porad dokola to same. To si ani nezalouzi dalsi cislo za nazvem. Jinak ovsem vyborna hra pro mlade strategy.
-
ved okrem SC2 nevysla tento rok ziadna poriadna strategia, tak co ine sa dalo cakat
-
-
Blizzard umi delat strategie a v podstate vsechny zanry, do kterych se pusti. Za poslednich 15 let nevydali zadnou spatnou hru.
-
-
Ale áno. WOW : )
-
-
WOW neni nijak dokonala hra, ale ani neni spatna. Prislo ve spravnou chvili, s kvalitnim technicky spracovanim a celkem i zabavnosti, nic vyslovene prevratnyho WOW neukazalo, ale to co ukazalo, ukazalo hezky a s dobrym nacasovanim. Vecnej flame mezi odpurcema a fanboyema je uz trosku bezpredmetnej a jen ukazuje na omezenost obou skupin. :)
-
-
-
Vsak nekolik let dozadu taky ne...
-
To by se mohla Civilizace 5 urazit *3*
-
-
bohužel, na CivIV se nechytá
-
-
tak tak, CIV IV + Rise of Mankind: A New Dawn = herni nirvana. CIV 5 bohuzel ukazala, ze trend neustaleho zjednodusovani za ucelem osloveni co nejvetsiho poctu lidi se dotkl i takovych skvostu, jakym Civilizace je
-
-
To at se klidne urazi, na faktu to nic nemeni.
-
-
-