Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vůbec mě nepřekvapuje že titul hra roku získal portal 2. Valve je záruka klasiky jen škoda že valve zapomělo nějak na Half-life. Portal je důkazem toho že aby jste udělali nejlepší hru současnosti tak nepotřebujete k tomu super nadupaný graficky nejlepší engine a spustu akce a krve.
  • Jsem upřímně velmi šťastný, že nikoho z redakce nenapadlo ani zařadit ten s**t Modern Warfare 3! *5*
    Přes 2 měsíce od vydání a hra se už nedá hrát, neb v 80% procentech hry se vyskytuje děcko s autoaimem, wallhackem nebo aimbotem a v těch zbývajících 20% hry se kempí, spamuje nebo tam hrají "skilleři" s akimbem.

    Portal 2... jak jinak!!! Teď už jen vyhlížet HL3.
  • Me opravdu prekvapuje, ze hrou roku je neco, co se da dohrat za mene nez 10 hodin. Navic na Portalu me neuveritelne stvalo to, ze reseni hadanek bylo vzdy pouze jedine, takze pokud jste chteli jit na problem jinak, tak Vas vicemene hra penalizovala. Napr. problemy s bilou barvou, ktera se dala nastrikat na spoustu materialu, ale portal vzdy na ni nesel otevrit i kdyz byla rovna plocha. Nic proti, Portal byla dobra hra, ale rozhodne ne hra roku.
  • Nejlepší hry lonského roku podle toho zda jsem je hrál.
    Pro kompletnost Portal 2 mám ale nespustil , nebyla chut...skyrim mám ale přešla mě chut po intru, BF3 mám ale nějak mě nechytlo...

    A moje pořadí
    Dead Island...super hra, splněný sen:o) - kéž by ta hra byla předělaná do MMO
    Duke Nukem ...je mi líto líbil se mi..dohráno vkuse a to hraju max hodku denně normálně
    SW Tor..mílový krok dopředu u MMO
    Bewejeled 3 - Diamond mine je nejlepší na mod:o)
    • Zasr*né decko, ja byť tvojim fotrom, tak ti ten počítač oplieskam o hlavu *7*
    • Tohle mam - nebyla chut, tohle mam - ale intro bylo fuj, tohle... bla bla bla bla.

      Jen mam pro tebe otazku, jednu. Pri psani sveho komentare jsis opravdu myslel, ze nekoho budou zajimat tyto tvoje bullshity? Nebo jsi se potreboval jen nekde vyzvracet? :)
    • splash
      "Portal 2 mám ale nespustil , nebyla chut"- tak máš buďto opravdu hodně peněz nebo si pirát jak vyšitej...
  • S Portálem jsem tak nějak počítal. Inteligentní hůmor, pěkná grafika, úžasná hratelnost a Source engine dává vše, co si dnes hráč může přát.

    Trochu mě mrzí, že příběh je docela krátký, ale zase... COOP i Single-Player dovoluje editaci či tvorbu nových map, takže musím souhlasit.
    • že "Source engine dává vše" se sice zasměju, ale s Portálem souhlasím
      • A v čom je broblém? Že hry v ňom robené sa nelesknú ako psie gule, že farby majú prirodzené odtiene a celé to nevyzerá ako keby to tvoril nejaký nedonosený puberťák?
  • Trošku mi tam chýba Batman: Arkham City, lebo to by som skôr dal napr. namiesto L.A. Noire ... ale s Portalom ako hru roku akceptujem, lebo to je naozaj výborná hra ;)
  • valve? ... VALVE ??? ... mozna za se nevyserou na epizodu 3. blizzard>valve
  • Souhlas, Portal 2 je super hra, ale furt tam neco chybi, a to je level editor
    Ano, Source SDK existuje, ale 90% lidi na to nema nervy a cas se s tim ucit, takze nejlepsi by bylo neco ve stylu TrackMania.
    Alespon, ze Valve ohlasili, ze uz neco takovyho chystaji :)
    Koupil jsem ho za 5 a pul euro na Steamu, a nelituju jedinyho centu, klidne bych zaplatil i vic :)
    Shrnuto: Portal 2 je skvela hra, ma super pribeh, vyborne provedenej coop, ale pokulhava tu playtime, ktery u prumerneho hrace vetsinou nepresahne 15-20 hodin, a to by easy-to-use level editor vyresil, tak si jeste pockame, a uvidime, co si Valve prichysta.
  • Core
    Nebýt Portalu 2, který jsem nehrál a tento typ her mě nezajímá, tak s výsledky PC sekce absolutně souhlasím v daném pořadí... Díky za super článek!
  • Darkest
    ok kluci vase volba :).....je videt, ze portal u vas opravdu ale opravdu zabodoval

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit