Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hm, tak z tohoto vyberu jsem nehral nic.. koupil jsem Crysis2 a nelibila se mi ( po 1ce jsem cekal otevreny prirodni scenerie, misto toho jsem dostal pod ruku voj. gumu motajici se mestem *1* ). Ty screeny z Gow# s tou ultra mega cool zbroji vypadaji docela odpudive, ale asi to bude vyjimecna hra...
    Nevim, jestli sem nepatri i Portal 2? Preci jen to neni kategorie pro nejlepsi strilecku, ale pro akcni hru a do tech se nekdy portal zarazuje. Nebo ze by vyhral v kategorii logicka hra roku *1* ..?

Jinak jsem zvedav na vyhlaseni kategorie strategie a adventura, myslim,ze se tak tak naplni nominacni petka necim slusnejsim... SC2, Total.W. a G.Rue jsou vyjimky potvrzujici pravidlo :). Aby v dalsich letech nevznikla pro tyto zanry souhrna kategorie - ostatni- apod. .. :)
    • co se adventury tyce tak by to mela vyhrat L.A. noire asi ne ? teda je to jedina adventura kterou sem letos hral ale nevim o zadny jiny kolem ktery by byl vetsi humbuk nebo o ktery by se psali lepsi recenze..
  • Zajímalo by mne jaký prostoduchý kookot mohl vyhlásit akční hrou roku takovou sračku :) Bože, nevím jestli se smát, nebo plakat. Redakce asi hulí silný matroš.... :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit