-
nejlepsi je CoD kookoti
-
-
jo je vide jaka "dospela" komunita ho hra...
-
-
Uplně jiná jak ostatní ty, ty "dospěláku". COD je král a zatím nemá konkurenci.
-
-
-
jednoznačně MW ! Bez debat !
-
-
dobrej vtip
-
-
no nepokladam BF 3 MP za spickovy ano latku nastavil v urcitom zmysle vysoko ale ani z daleka neprekonal starsie dieli serie ktore su... lepsie
-
Já můžu hodnotit pouze BF3 který jsem dostal k vánocům ( proč nevyužít předvánoční slevy :) Ta hra není vůbec špatná, ale nemůžu si pomoct, absence vyklánění mi dost kazí výsledný dojem z hraní. Pokud by tam vyklánění bylo, byl trošku lépe dořešený respawn a nemožnost baserap, tak bych si těžko představoval lepší hru...
-
-
Tak v téhle sérii nikdy nebylo vyklánění a nevím jestli vůbec v nějaké konzolovce bylo...
-
-
Samozřejmě bez keců SPACE MARINE !
A Šťastnej Novej rok... -
hahaha tieto vase Best of su MEGA FAIL:D hahaha skapem
-
k tomu BF3, hodně lidí nadává jak je to zabugované ale je to nová hra, novej engine, a vývojáři ho neotestují na všech sestavách co jdou udělat, na všech HW součástích co jdou kopit, na všech verzích všech ovladačů, občas to s něčím muže haprovat ale to už se zjsití až když se hra dostane mezi normální hráče,...boužel je to tak, je to tak u většiny her, jen se o tom tolik nemluví, BF3 je kvuli své kvalitě i tolik sledovaná a každá chyba se hned musí řešit jako katastrofa, přitom každou druhou hru co sem letos nainstaloval sem musel ještě nák sprovoznovat protže se jí něco nelíbylo, koukni na net zadej jméno nake hry a zato napiš "bug" a jen sleduj kolika lidem ty hry s ruznejch duvodu nejdou, jen se o tom nemluví, ty hry nikoho nezajímají, ale BF, to prece musí bejt bechybné ne ? ...mě třeba jede bez problému už od bety, 95% problému je chyba uživatele v jeho PC? nebo mezi klavesnicí a židlí, kdby to byl nakej hromadnej bug tak to dělá všem, ale kolikrát má člověk chybu ale PC stejnej jak 10 lidí kterejm to jde v pohodě
-
-
tie chyby su v optimalizacii a vela ludom to patche zhorsuju a hlavne battlelog kde to napoji az na 10 krat atp. a co sa tyka hry samotnej tak na starsie diely serie nema
-
?
-
-
Ako mohla vyhrat cenu akcna hra roku hra ktora samotnu strelbu (a teda gro kazdej akcie) degeneruje uz len tym ze sa ovlada predpotopnou analogovou pakou a tym sa dostava na uroven automatovych primitivnych zabav z rokov 80-tych?
-
-
Ako, ja by som si to GoW 3 celkom rad zahral, ja si rad zahram každu dobru hru, MW3, BF3 aj multik riadne si to uživam, nech sa na to kyda kolko chce...ale konzoly sa nedotknem ani 3metrovou palicou tak čo...zabite ma... *2*
-
-
Konzolisti mooožu 100 x napisať že by na PC nikdy nehrali, a nikoho to nevzrušuje, ale boh chraň dačo povedať na konzole, to je BEST a IN, lebo ježiško nič lepšieho nepriniesol...
BTW akčna hra roku na PC nevyšla, tak o čom chcete diskutovať ?? WTF OMG to neni sam o sebe FLAME ? -
PC trol, zbytecnej flame na konzole.
-
-
...aby sa ešte niekto neurazil že...nikomu nič nevnucujem a nenecham si vnucovať, to je cele...Sia
-
-
-
-
Bohuzel CoD v MP neprinasi vlastne nic noveho... Battefield 3 ma debilni kampan, takze ty hry nemeli sanci.. bohuzel Batmana jsem nehral, ale zase nema multiplayer... divim se ze to nebyl souboj GoW 3 vs. Uncharted 3...
ale GOW3 si to zaslouzil, je to paradni hra, nejlepsi dil serie, kvalitni multiplayer, plno modu, kampan ve 4 v coopu, kazdy tyden nejaka udalost, skvela zasoba DLCcek... te hre nejde snad nic vytknout! -
No, ja bych se tezko rozhodoval mezi U3 a batmanem.