Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    Lepší akční hra než Batman:Arkham City letos nevyšla.
  • Za mě je to Rage. Rage je svůj, nikoho nekopíruje a nabízí špičkovou akci v nádherným prostředí.

BF 3 mě momentálně séře maximálně, protože odmítá spolupracovat s většinou nVidií. Trojúhelníky všude, blikající textury, růžový textury, zamrzání obrazu... Asi jako chudák tady:
    http://www.youtube.com/watch?v=BFsYYeSyZBM&feature=related
    Kaspická hranice téměř nehratelná. Jak že dlouho je ta hra už venku? Ani po Vánocích to není odlazeno, super. Údajně je na vině Dice a řeší to. Hm... K těm mapám, vám 8 přišlo dost? Bez DLC mi to přijde dost málo, vždyť BF P4F jich nabídne 6 zdarma. Single se hrát nedá, nejsem žádnej génius, ale zas tak nízký IQ abych to vydržel nemám. A v mulťáku se pár chybek taky najde. Není to špatný, ale čekal jsem tutovku.

Zbytek nemám páru. Konzoli nemám a Batmana nezkousnu, protože je to Batman.
    • Jo a mám GTX460 a nemám s BF3 nejmenší problém, zkus poslední drivery.
      • Poslední drivery vyzkošeny, a to včetně bety z 21. 12, která to měla řešit. U mě neřeší. Dělá to především na kartách s nereferenčními takty. Už mi bylo razeno snížit detaily, vypnout AA, snížit počet předem renderovaných snímků, zvýšit voltáž (ta je přitom na 560ti hawk už v základu nadsazená kvůli blbuvzdornosti při taktování), snížit voltáž a takty na úroveň referenčního modelu... A ještě pár dalších vychytávek. A ne, nefunguje. Dělá to docela dost lidem, však můžete mrknout na fóra a youtube, že si nevymýšlím. BF3 je zároveň jedinou hrou, kde to dělá.
        http://www.youtube.com/watch?v=wAs3g0u8C3g
        http://www.youtube.com/watch?v=ISb5PbuhqCU
        http://www.youtube.com/watch?v=tJF5JH22-bw
        http://www.youtube.com/watch?v=LkRGVfPtm9k&feature=related
        http://www.youtube.com/watch?v=4uu1H6lJVbc&feature=related
        A mnoho dalšího...

Asi chápete, že s tímhle se nedá dost dobře hrát. Natož si to nějakým způsobem užít. Nejvíc na Kaspický hranici, ale i na Operaci Firestorm a Seině. Je to prostě ostuda, ten problém jsem si nevymyslel a z googlení to dělá fakt dost lidem. Grafika přitom funglovka, v provozu od listopadu a problémy s ní nejsou. A i kdyby, co potom ti ostatní. Někdy to začne po půl hodině, někdy po 3 minutách. Jednou, jednou to běželo snad 2 hodiny v kuse a nemusel jsem hru restartovat! Ale jinak *11*
        • Já mám GTX460, poslední drivery a žádný problém. Jinak přesně tohle co jsi ukázal na úplně prvním videu na začátku vlákna, mi dělala ještě stará 8800GTS pokud jsem dal v Crysis detaily nad její možnosti ( hlavně vyhlazování )
        • Čavko. Ja som nVidiu ešte nemal, zato ATI-AMD menim každy rok, a teraz by som si mohol prihriať polievočku, ked sa stale na AMD nadava a nVidia sa vynaša do nebies, bez toho aby diskutujuci tomu aspoň trochu roumel...ale nie, proste "chybička se vloudi" či ide o jednu, alebo druhu značku.
          Všeobecne je pravidlo, že taketo artefakty sa zobrazuju pri nadmernom prehriati GPU-procesora na grafike, ktory potom nepracuje spravne, a pravda je aj ta, že niektora hra zahrieva GPU viac ako ina...ktory taktuju vedia o čom hovorim, a BF3 vie pekne zahriať GPU.
          Ale, taketo artefakty som už videl aj napr. v Crysis, ked som vymenil graficku kartu a nepreinštaloval Win, takže si myslim, že to môže byť aj driver, niektore nevhodne subory v drivery sa biju...skus podstatne snižiť nastavenie grafiky, povypinaj všetky pokročile efekty a ked bude maškarada pokračovať, nezostava nič ine len čakať na lepši driver...na Rage som čakal 3 mesiace. *1*
          • To ti děkuju za rady, ale všechno zmíněný už jsem zkoušel. Při hraní BF 3 mám stabilních 70° C, opravdu stabilních. V MSI Afterburneru se jako absolutně největší dosažená hodnota během hraní ukazuje 73° C, čili přehříváním to skutečně není. Nejvíc dokáže GPU u mě rozpálit první Crysis, ten jí opravdu žhaví a vzácně se tam mihne i 75° C a nic z toho se v něm neobjevuje.

Na ATInách to dělalo lidem taky, ale údajně to vyřešil poslední Catalyst. Někde jsem četl, že je chyba především na straně DICE a prd vím. Co vím zato velmi dobře je, že mě to pěkně štve a aby to dělalo lidem u hry, která je takovou dobu venku, to by někdo zasloužil pěkně po papule!

Mimochodem to dělá i na nejnižší možný detaily i s posledními beta ovladači, který údajně měly část těhle artefaktů řešit. Neřeší *3*
            • Než jsem otevřel skříň, fungovala grafika v Crysis stabilně i při 90° C. Na HAWKovi by měly bejt kvalitní součástky. Větráky na 100 % běžet nenechám, protože dělá nesnesitelnej kravál. Takhle běžej do 65 %, což je snesitelnej hluk a nabízí komfort i grafice. Hodnota je nastavená na auto. Fakt bych dal ruku do ohně za to, že kusem hardwaru to není *3*

A ano, omlouvám se. BF3 má skutečně 9 map, 4 další v DLC. Překoukl jsem se a myslel si, že jich má jen 8 a 5 je v DLC. I tak, když si vezmu, že je to při zachování zdravýho rozumu čistě multiplayerová hra... Kdyby se na singl vykašlali a udělali jich o pár víc tak věřím, že to uvítají prakticky všichni. Však nedávno jak sem dávali statistiky o tom, jak skoro nikdo kampaň ani nedohrál *1*
            • BF3 ma v zakladu 9 map. Btw taky mam GTX560ti a vsechno v pohode.
            • Tak, snažim sa pomôcť, ono ťažko radiť druhemu...každy typ grafiky je iny, a navyše každy kus !! 73C by naozaj nemal byť problem, ale nie je to vylučene-ale to by už bolo na reklamaciu, 70C je taka magicka hranica, moja grafa ide nad 90C napr. a nerobi jej to broblemy.
              Ty použivaš MSI Afterburner, no to je SKVELE, tam si môžeš nastaviť kryvku otačok chladiča v zavislosti na teplote GPU, čiže pri akej teplote ma mať chladič ake otačky v %, určite vyskušaj,
              ja mam toto nastavenie http://imageshack.us/photo/my-images/267/fanz.jpg/
              a GPU mi nejde cez 61C a to som ju brutalne nataktoval, zato chladič huči ako vrtulnik, ešte že je v kumbale .
              Inak, naozaj to vyzera na problemovy driver, ale aspoň vieme, že ako vravi J.Cimrman: "Tudy cesta nevede" joo človek sa uči cely život aby sprosty umrel...Čus
        • Mam 560ti TOP od Asusu taky od nich primo taktlou na vic a nemam sebemensi problemy a to dokonce s s poslednima Beta driverama. Ono teoreticky to muze byt cokoliv, ne jen drivery u graficke karty.

btw Ty trojuhleniky na videu, to je vetsinou na 99% zpusobeno prehrivanim. Zkuste tomu trosku ohulit vetrak. Programky najdete na netu.
          • 70° C není přehřívání, je to standardní teplota ve všech hrách, v žádný jiný to nezlobí. Zmiňovaný videa, spousta komentářů pod nima a stížnosti na oficiálních fórech o lecčem taky svědčí. Někdo taky psal, že mu to začlo dělat až po poslednim patchi. Opravdu jsem s tím už chvíli strávil a na 99 % není chyba na mojí straně přijímače. Hra je samozřejmě legální, však v singlu co jsem u něj chvíli vydržel to nedělalo. V mulťáku dost často.
            • Teoreticky by to jeste mohl byt bios te graficke karty.
            • To ze vam to ukazuje v nejakem program 70 stupnu jeste neznamena, ze tam tech 70 skutecne je. Nebylo by to poprve ani naposledy. A to ze to v singlu nedelalo spis ukazuje na to, ze to nejsou drivery, ale prehrata graficka karta.

Poradne ohulte vetrak na grafice.
            • rancor1223
              Já měl MSI 560GTX-Ti Hawk chvíli a BF3 jelo (než jsem jí musel odnést Alzy aby mi daly nepřehřívající se kus *1*) na starejch mapách úplně v pohodě. Jen na novejch to dělalo to co ukazuješ na některejch videiích. Naštěstí se mi B2K mapy vůbec nelíběji (BF2 rocks) takže mi to nevadí. A ano 8 kvalitních map mi přijde dost.
    • Jj, Rage se mi taky moc líbí, hlavně kvůli nepřátelům a jejich reakcím na danou situaci a reakci na hráče samotného, nevím jestli se mi to jen zdálo, nebo to bylo tím rozpohybováním nepřátel, ale myslím že v Rage byla UI na docela slušné úrovni
    • chybí mi tam RO2, ted už je opravená a na chyby jsem nenarazil. Znatelně ale ubylo hráčů, jak jinak, než pro BF3. A myslim, že kouzlo hry spočívá v hrách s menším počtem hráčů, kde dochází ke skutečným soubojům, ale zbytek, který hraje, nachází potěšení v nesmyslných přelidněných mapách pro 64 hráčů.
    • Ataker
      plně souhlasím
      • Lawliet
        taky až na toho batmana taky jsem nechtěl zkousnout ale chutnalo to užasně *5*
  • pesir
    Na games.cz se nějak namnožili trolové. Ono se není čemu divit, když je tu překrmujete. Takový trol se nesmí krmit ani mínuskama.
    • No já bych to palcování příspěvků hned dal pryč. Je to nesmysl a často se tu mínuskují zajímavé příspěvky a jindy pluskují příspěvky, které sotva mají nějakou hodnotu.
      • stratego
        taky mi nejak unika smysl tohoto systemu, asi "fb" deformace, kde pokud nesdilis a neklikas na vse na svete, tak nejsi COOL
  • Mohli byste pochopit, ze tady se soudí hra samotná, ne její platforma tak dejte pokoj s tima pc vs. konzole kecama. Pokud se někdo nazývá hráčem tak prostě nejde aby byl zaslepen pouze na konzole (jakoukoliv) nebo pouze na PC, musí mít rozhled, tak jako redakce má. Gears of war je proste do posledního detailu vybroušená hra, jak singl tak multi, bez bugu, hraje se jak po másle, má super EPIC příběh a dobry level design, prostě vše, tak proč ne ? Dříve než jsem měl konzoly, tak jsem rozehrál 1 na PC a vydrzel sem u toho 2 hodiny...hrálo se to blbě, ale když sem to přehrával na konzoli...tak jsem si řekl, ano to je pro co je ta hra zrozena a uvšdomil jsem si že nektere hry by na konzolich meli zustat, lae pokud se nekterym z vas libila i jednicka na PC tak to znasobte 4x a vyjde vam pocit jaky byste meli po dohrani GOW3 !

PS:trochu sem cekal ze to bude bf3, ale je to asi spravne, protoze u nej by se dal pocitat jen Mp, a je dobre ze redakce nevyskrtla rage kvuli PCbugům, protože to je skvělá hra.
    Souhlasím s redakcí a obdivuji ji zato že MW3 totálně pohřbila, protože ta kra si nic jiného nezaslouží (singl hrůza, multi né lepší jak mw2) !
    • Niketore hry sa na niektore platformy hodia viac niektore menej asi netreba spominat uz zabehnute stereotipne myslenie ze bojovky skutocne viac sedia konzolam a strategie pc. Ja osobne s tymto prudom suhlasim avsak pridavam aj nasledovne FPS konzolam nesedia uznavam ze GOW alebo killzone su po vsetkych strankach dobre spravene hry ale je tu jeden neprehliadnutelny zadrhel ktory to cele strhava na uroven lepsej priemernosti a tym je predpotopna neohrabana analogova paka ktora cely ten pocit zo strielania proste tak neskutocne przni ze sa da sotva hovorit o dobrom zazitku strelby coz je gro kazdej akcie.Nejde o flame ale o hole konstatovanie nadslnko janseho faktu.
    • Dodám jeětě, že hra měla naprosto strhujcí soundtrack od steva jablonskeho !
  • caj tak sem si cera stahl demo gears of war 3 na xbox a tak nejak nekapiruju jak to nekdo muze hrat ? dit tam je strasne snizenej framerate ...prijde mi to jako treba s gta4 nebo battlefileld 3 beta MP , ci bad company ... zkratka obraz neni uplne plynuly... proto me strasne prekvapila plynulost Rage na xku... pac grafika skvela a chod ty hry znamenity ... proto me prijde drzy od vyvojaru ze udelaji hru treba jako prave GoW 3 kde se to nehraje plynule .. samozrejme , neni to tragedie , da se to hrat ale zkratka hry, ktere si myslim ze jdou na xbox fakt plynule a proto si zaslouzi koupi jsou ... no sportovni od EA urco, dale basket od 2 K ...nebo treba forza 3 , u 4. dilu me prislo ze uz to taky jde pomaleji a pak snad uz jen call of duty ... treba takovy R D Redemption taky nejde zrovna slavne ... jako ja bych tadyto nepsal ale vzhledem k tomu ze xbox utahne takovou grafiku jako je v Rage a se vsi plynulosti tak bych to ocekaval i u ost . titulu ... co si o tom myslite ?
  • tak z tohto vyberu som hral len BF3 a Uncharted3 a BF3 ma zklamal MP a u U3 ma zklamal koniec. Inak super. Skoda ze sa nedal kupit Batman cez Steam holiday sale zo slovenska...
  • misho8723
    Uncharted 3 som nehral keďže nemám PS3, Gears of War 3 som nehral keďže nemám Xbox360.. Keďže som na singleplayer orientovaný hráč, tak Battlefield 3 - vcelku dobrý singláč, lepší ako predošlé CoD (posledný CoD som nehral), ale tiež zase nič extra, grafika paráda, zvuk parádny... Crysis 2 - grafika pekná, aj keď niektoré textúry otrasné, hrateľnosť dobrá na pomery strieľačiek, AI niekedy veľmi zlá, inokedy vcelku schopná, príbeh ani zlý ani dáky veľmi dobrý, posledné levely som už nedohral .. Bulletstorm - veľmi dobré využitie Unreal 3.5 enginu, postavy zábavné, príbeh typické sci-fi, hrateľnosť veľmi dobrá, staromódna len postupom času stereotypná, zbrane parádne.. Batman AC - zlepšenie skoro v každom smere už tak výborného Arkham Asylu, dobrá trvanlivosť, hudba na jednotku (hlavne titulná skladba), škoda nevyužitia niektorých postáv (Two-Face), napriek všetkým zlepšeniam pre mňa je asi stále AS lepší diel, kvôli atmosfére (viac hororová) .. Rage - prekvapenie roka, na začiatku obrovské problémy so spustením hry a veľa grafických chýb, ale najlepšia hrateľnosť zo všetkých FPS strieľačiek tohto roku, výborné nápady, často aj jedna z najkrajších grafík súčastnosti, skvelý dizajn sveta, veľmi schopná AI nepriateľov, ale asi najhorší koniec akejkoľvek hry čo som hral (poriadny kopanec hráčom).. číže u mňa najlepšia akčná hra tohto roka je asi Batman AC, na druhom mieste Rage
    • me prave na rage fascinovalo ze te ve hre tahne hratelnost samotná, ne pribeh, ba naopak to ze to vpodstate pribeh nemelo bylo hrozne genialni (treba jako borderlands)
      • Ataker
        borderlands je bomba hra... na dvojku se těším šíleně
      • misho8723
        to je pravda, ale fakt ten posledný level bol totálne odfláknutý.. level o ničom.. človek to hrá cez 25 hodín a posledný level horší hádam aj ako prvé misie v hre.. nič pamätihodné sa v ňom neodohralo, ničím neprekvapil a proste človek necítil, že by išlo o posledný level hry, ktorú hral cez 25 hodín
  • Souhlasím :) .
  • DavRed
    JE TO TAM!!! Pevně jsem v to věřil *3* Úchvatná hra *14*
  • Za mě Batman: Arkham City.

A těším se na slzy PCčkářů, že to vyhrál Gears 3.
    • Erien
      To je smůly, jsem PCčkář Xbox nemám přesto jsem to GoW přál, mám jen první díl na PC, co vyšel a bylo to super. Trojka co jsem četl a viděl si to zaslouží a nemyslím, že by Pc hráči kvůli tomu museli brečet. To už spíš kvůli tomu, že bohužel 2 a 3 na PC nejsou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit