Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Docela mě štve jak je Red Orchestra 2 přehlížená,těd´ když je prakticky bez chyb,je to perfektní hra.Ale na druhou stranu tam aspoń neběhá tisíc capartů jak rambové,a dá se v pohodě zahrát i na public serveru.
  • Za mě určitě Batman. Gears of War je fajn, ale druhý díl mě bavil víc.
  • Ryba9
    Všechno se hroutíííí *9*
  • no pro mě top hra BF3, ale ve výběru my chybý Crysis 2 docela
  • letos vybrat jen jednu hru je docela sebevrazda,zrovna gearse jsem nehral ale prvni dva dily ano a verim ze si to zaslouzi.uncharted jsem dohral nekolikrat a je to taky jizda+na ps3 opradu slusna grafika.B3 hraju porad a je to strasnej mor :-).rage,crysis2,batman-vsechno dobry,radsi snad nevybrat zadnou PS:hraju i crysis1 na ps3 ktery vypada ve srovnani s B3 jako z jinyho sveta,cryengine se opravdu povedl
  • splash
    GoW3 dohráno a na BF3 se pracuje *1* .
  • Pro mě jednoznačně Dead Island
    BF 3 mě moc nechytl a MW serie je už pár let nuda..
    uncharted nemám , jedu xbox:o)
  • hral som z týchto hier všetky okrem Gow 3, pretože nemám xbox a za seba hovorím, že úplne najviac ma nadchol UNCHARTED, pri ňom som sa fakt nedokázal odtrhnúť od obrazovky, ale všetky ostatné sú tiež skvelé...

A chcel by som sa ešte poďakovať redakcii, že robí poradie hier s chladnou hlavou a rozumom, narozdiel od rôznych nemenovaných zahraničných serverov, u ktorých zvíťazila v tejto tematike akčných hier MW 3.....ešte raz ďakujem
  • Jak já miluju Games.cz, pokud člověk nepíše stylem "od 15letého pc only hráče pro 15leté pc only hráče" tak má hned milion mínusek *6* *15* ... ale co, já se dobře bavím :D (nyní typuju aspon 15 mínusek tak mě nezklamte ;)
    • Šak sem nechoďte, když se vám nelíbí, lamy. *2*
      • >>pcgames.cz
        • Ano, to bych si přál. *4*
    • Thumbs up! *1*
    • Such is life on Games.cz. *5*
  • Docela mi v článku chybí alespoň zmínka o Halo CEA... :-) Neříkám že by to měla vyhrát, ale zmínit se o remaku prvního dílu jedné z nejlepších herních akčních sérii na planetě by nebylo mimo mísu :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit