-
Docela mě štve jak je Red Orchestra 2 přehlížená,těd´ když je prakticky bez chyb,je to perfektní hra.Ale na druhou stranu tam aspoń neběhá tisíc capartů jak rambové,a dá se v pohodě zahrát i na public serveru.
-
Za mě určitě Batman. Gears of War je fajn, ale druhý díl mě bavil víc.
-
Všechno se hroutíííí *9*
-
no pro mě top hra BF3, ale ve výběru my chybý Crysis 2 docela
-
letos vybrat jen jednu hru je docela sebevrazda,zrovna gearse jsem nehral ale prvni dva dily ano a verim ze si to zaslouzi.uncharted jsem dohral nekolikrat a je to taky jizda+na ps3 opradu slusna grafika.B3 hraju porad a je to strasnej mor :-).rage,crysis2,batman-vsechno dobry,radsi snad nevybrat zadnou PS:hraju i crysis1 na ps3 ktery vypada ve srovnani s B3 jako z jinyho sveta,cryengine se opravdu povedl
-
GoW3 dohráno a na BF3 se pracuje *1* .
-
Pro mě jednoznačně Dead Island
BF 3 mě moc nechytl a MW serie je už pár let nuda..
uncharted nemám , jedu xbox:o) -
hral som z týchto hier všetky okrem Gow 3, pretože nemám xbox a za seba hovorím, že úplne najviac ma nadchol UNCHARTED, pri ňom som sa fakt nedokázal odtrhnúť od obrazovky, ale všetky ostatné sú tiež skvelé...
A chcel by som sa ešte poďakovať redakcii, že robí poradie hier s chladnou hlavou a rozumom, narozdiel od rôznych nemenovaných zahraničných serverov, u ktorých zvíťazila v tejto tematike akčných hier MW 3.....ešte raz ďakujem -
Jak já miluju Games.cz, pokud člověk nepíše stylem "od 15letého pc only hráče pro 15leté pc only hráče" tak má hned milion mínusek *6* *15* ... ale co, já se dobře bavím :D (nyní typuju aspon 15 mínusek tak mě nezklamte ;)
-
-
Šak sem nechoďte, když se vám nelíbí, lamy. *2*
-
-
>>pcgames.cz
-
-
Ano, to bych si přál. *4*
-
-
-
Thumbs up! *1*
-
Such is life on Games.cz. *5*
-
-
Docela mi v článku chybí alespoň zmínka o Halo CEA... :-) Neříkám že by to měla vyhrát, ale zmínit se o remaku prvního dílu jedné z nejlepších herních akčních sérii na planetě by nebylo mimo mísu :-)