-
Jak už tu bylo několikrát zmíněno, Limbo je z roku 2010 a Trine bylo v žebříčku logickejch her.
-
To je fakt.
-
Chtěl bych se zeptat jestli bude i Best of 2011: simulátor
-
Vymazlenejsi nez Uncharted, Rage a dalsi? Tak to to musi byt ale sakra spatne hry.
-
Podle mě zde jednoznačně zvítězil Kirby: Return to dreamland
-
Ja vim, ze na PC to vyslo teprve pred par mesici a chapu, ze to mohlo uzivatele MP zmast. Proto jsem to jen tak suse oznamil.
-
jak na ktere platforme :-)
-
Souhlas, ja sice plosinovky moc nehraju a neumim to srovnat, ale zrovna outland me letos zaujal a libil se mi, a taky limbo a trine. A ani jedna z nich nebyla ve vyberu.
-
Nukige moc nemusim a je škoda že se překládaj hlavně hry kde se o příběhu ani nedá mluvit.
-
*1* Milion lidí má milion zájmů.
Tady na tiscali tohle platí jak kdy a jen podle toho jak se jim to zrovna hodí .
Kdybys tohle např. napsal u skyrimu tak máš totiž hned 30+ :D -
Pokud vím tak Poláček má s hrama tohodle typu velkou zkušenost...
-
A já nějaký směr určuju?
Víš, říkám si, že to nemá smysl.
Hrajte si těch pár FPS, ten jeden Skyrimek, to dvoubarevný LIMBO a já si budu v klídku dělat svoje věcičky. A bude klídek.
Na Games.cz totiž komunita psychicky neunese, když někdo vyčnívá...
A tím ti přeji Ádieu. -
Mne v nomináciách chýba Outland, pre mňa jednoznačne naj plošinovka roku 2011.
http://www.youtube.com/watch?v=Bcc949DAWPI -
Neříkám že každý hned musí být osvícenec.. Jsem docela liberální. Nebo si to aspoň osobně myslím... Ale tohle?! S toho tak blbost fakt úplně vyzařuje... Jinak to přijímám. Ale doopravdy tě nepovažuji za nějakého směrodatného člověka *4*
-
You are so fail man!
-
Milion lidí má milion zájmů.
Přímo chápat to nemusíš, ale přijmout by jsi to měl. -
Promiň kamaráde, ale jednu věc mi vysvětli... Jimei tady nahodí rádoby vtipnou hlášku a já mu vážně odpovím.
Tak kde je v tom můj trolling? Ne, vážně mi to vysvětli... kde je?
Aha, chápu. Někdo napíše něco, co se ti nelíbí a tím pádem je to automaticky troll. Jasný, tak to teďka vlastně funguje.
A ty jsi jen rádoby vtipnej demagog, kterej viděl šanci se obout do někoho nepopulárního, aby získal pluska od podobných uzkoprsých tunelomyšlenkářů.
Trolling je, když si dělám srandu z SWTOR, tohle byla vážná odpověď. -
Limbo je rocnik 2010.
-
Indie hry taky nejsou herni zanr.
-
Trine museli dát mezi logické hry, jelikož na Limbo zapomněli a chybělo jim tam jedno volné místo...