Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ringwraith
    LIMBO má jednu chybu.

Až příliš sází na jednu kartu. Tedy na černobílé stíny jako zpracování.

Jo, tentokrát to vyšlo.

Ale tak mě napadá, že spoustě lidem se to líbilo jen proto, že na ně ze všech stran všichni naléhali, že se jim to líbit má.

A LIMBO je hlavně pro mě ten hlavní bod zvratu, kdy indie hry už nejsou "hipster", ale prostej mainstream. Anebo spíše je nově mainstream být "hipster".
  • A take nieco ze Rayman Origins vam nic nehovori? Urcite si zasluzil minimalne nominaciu. Proste, Tiscali zrejme sutazi o najhorsi "best" rebricek a zatial sa im to fakt dari.
  • Rochard je fajn. Pokud jsi hrál úplnej začátek, kde nemáš žádný schopnosti, tak to mohlo vypadat stroze, ale pak přijdou celkem zajímavý hrátky s gravitací, různými typy elektrickejch bariér apod. Není to těžká hra a zákysy nehrozí, ale zábavnost si to drží až do konce. Navíc to na tom unity3d enginu vypadá prostě skvěle.
  • Ty kategorie se tady dost překrejvaj. Třeba Rochard a Trine by mohly být v indie hrách, logickejch hrách i plošinovkách...Prostě to asi rozhodili taky, aby mohli trochu vypíchnout všechny zajímavý tituly.
  • RakeW
    Logické hry...
  • Ringwraith
    To by byla značně zbytečná kategorie.

Vítěz je předem jasný, je to 美少女万華鏡. Tak kvalitní kresba v nukige už dlouho nebyla. A videa v 720p taky pomůžou.

Jen pro úplnost uvádím popisku pro nukige:
    This tag is for games that put the sexual content first, the story and character development second.
  • a hlavně Terraria :)
  • Jasně, ale CELÁ redakce se musí shodnout na vítězi, takže by ji měli i posuzovat dohromady. Kritérium je jasné...omg, je jasné, tak ho tu nebudu psát, vy puběrťíci nedospělí! *16*
  • Chýba mi tam Trine 2 *9*
  • Jo, taky jsem to letos hrál...klobouk dolů před grafiky a designéry tohoto skvostu. Třeba taký Rochard jsem chviličku hrál...naprosto strohé a i to postupování vpřed se mi zdálo až moc mechanické, bez skutečně zapamatování hodného nápadu.
  • jesusek
    To dost. Hrál jsem to letos na PC a vůbec jsem si to neuvědomil. *1*
  • rofl
  • nic, vyšlo už v roce 2010 na konzolích (nebo jen jedné konzoli?, nwm)
  • jesusek
    A Limbo nic?
  • Jimei
    můžeme očekávat Best of 2011: Nejlepší hentai hra ? *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit