Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A Skyrim nebo Human Revolution nejsou konzolove hry? Krom toho zanr RPG rozhodne neni pocitacovy i kdyz je fakt, ze ty nejlepsi RPG vysly prave na tuto platformu. Jenze dnes se dalsi Baldur's Gate konat nebude a rozdily mezi PC a konzolemi uz dnesni hry dokazaly velmi ucinne smazat. Skyrim nebo HR nejsou o nic mene konzolove hry nez Dark Souls trebaze byly portovane na PC. *3*
  • Tak jasně o tom se hádat nejde, ale spíš jsem to vztáhnul pouze na digitální formu rpg her. Vždy mě hrozně pobaví, když nějaký hráč naprosto opomíjí fakt, že na konzolých se hrálo dřív než na PC, tak jak je známe a spousta žánrů díky tomu pochází z konzolý.

Nicméně abych nebyl OT... DarkSouls jsem ještě neměl tu čest hrát, ale z toho co jsem viděl si výhru zaslouží.
  • Taky sem to ted videl a kdyz sem si precetl co napsal ten Admin na foru http://forums.namcobandaigames.eu/showthread.php?p=2330759 , tak to podporim vsim co budu moct.
    "Now to make things happen, let's say the demand has to be properly done. someone to make a successful petition?" >> http://petitionbureau.org/DarkSoulsForPC
  • papír -> něco -> Wizardry -> Dragon Quest -> JRPG
  • Víč proč je Dark Souls a většina japonských her na konzole?

Protože jednou z filozofií japonských herních studií je poskytnout všem hráčům spravedlivě stejný zážitek. PC má někdo lepší a někdo horší. PS3 má každý stejnou.
  • matty-the-gamer
    No vidíte, já myslel, že hru roku dostane Skyrim nebo Deus Ex HR, ale úplně jsem zapomněl na Dark Souls. To je asi tím, že je to hra jen na ty konzole, na kterých moc nehraju a taky stojí i po měsících zatracenejch 1300 Kč. Ceny jsou strašně vysoko (nejen u her) a lidi se pak diví, že se tolik krade...
  • Dark Souls mi přijde jako takový hráčský snobismus typu "řeknu, že je to dobrá hra, abych ukázal, jaký jsem überhráč ze staré školy". Nevím, zkusil jsem to, nezdechl jsem ani u prvního, ani u pátého protivníka, jak všichni věštili, ale při zasekávání o podivné překážky a nemožnosti sebrat klíč, který byl na plošince, na kterou by postava normálně mohla vyskočit, kdyby chtěla, jsem to otráveně vypl.
  • Proč by Dark Souls mělo být na PC - http://www.youtube.com/watch?v=OUXw86Vn8ko&feature=g-all-u&context=G24e6747FAAAAAAAABAA
  • kotty
    resp. uplne puvodne vysly z papiroveho D&D.
  • Odkdy jsou RPG původem PC hry? RPG jako BG, PS:T atd. jsou to máš pravdu, ale zapomínáš, že RPG hry byly už na Atari 2600 nebo třeba NES.
  • Tak tohle jsem OPRAVDU nečekal. Myslel jsem že Skyrim to má v kapse, případně jsem myslel i na Zaklínače, ale Dark Souls jsem opravdu nečekal. Zvláštní je, že mezi RPG vyhrála hra konzolová, když je tento žánr původem počítačový. Uznávám, že Dark Souls je skvělá hra, která se nesnaží zjednodušovat, jak tomu bývá dnes zvykem, ale u mě by prostě vyhrál Skyrim.
  • trolo
    skyrim je velmi dobre RPG s velkym svetom to jasne + velka moznost modov atd. zabava na vela hodin. open world rpg atd. ale po case stereotyp, vsetko na jedno brdo, hlavny pribeh nic moc(hlavne konec total fail).
    zaklinac prepracovane rpg vo vsetkom. sice viac linearne a nie tak volne ako skyrim ale pre mna jasna volba zaklinac 2.
    dark souls nekomentujem lebo nemam konzolu.
  • podla vsetkeho si to naozaj dark souls zasluzi a to vravim ako pc hrac.Avsak vyhra konzolovej hry v zanri fps je naozaj nemiestny zart a hlboky bezodny omyl.
  • *7*
  • Nejlepší RPG je konzole hra? Tak to je hodně smutné...
    Každopádně za mě vyhráva Zaklínač.
  • a na chatu může vypuknout flame war :D
  • Strilecka/zavodni hra/RPG roku a vsechno to jsou konzolove hry. Zacinam se (jako PC hrac) bat. :(
  • Absolutely impossible!
  • I Zaklínač 2 i Dark Souls jsou skvělé hry. Nemá cenu si nad tím lámat hlavu.

A Xenoblade Chronicles v top 5 taky potěší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit