-
Loučím se s Váma, sice večer nikam nejdu, ale zjistil jsem, že existuje MMORPG ze světa Galactica Battlestr a na to, že je v prohlížeči, tak boží. A jak říkal čert ve Stvoření světa: Perte se a žerte se:)
-
Hrál jsem jenom Deus Ex, takže kvalitu vítěze posoudit nemůžu, ale jak někdo může dát dvěma RPG 10/10 a ani jedno pro něj neni v tomhle roce nejlepší? *4*
-
Já mám spíš tendence mektat, když slyším žvásty o tom, že hra by měla přinášet něco nového. To je snad největší bullshit v oblasti kritéria hodnocení.
-
Tak já jsem neveděl, jak to napsat, jelikož považuji obtížnost v Dark Soul na hard u her, co si to jde nastavit. Navíc když je u RPG checkpoint, tak je to fraška.
-
'' úspěšná moderní hra se nemusí klanět marketingem cílenému hráčskému průměru a může být výsostně svébytná a originální '' krásne řečeno, kez by takovych her bylo více...
Skyrim to nemohl vyhrát, neprinesl nic nového a aby hra byla zabugovaná na vsech platformách sorry, to proste neni OK, a argumenty jako rekl Lukas G. v podcastu ''je to TES a tes bylo vzdy zabugovane, takze je to vlastne ok'' to nelze snad brát vázne, jak rekl Dan Vávra, vydat bugklou hru na pc to se dá pochopit, ale vydat buglou hru na unifikovany hradware to proste ne. Za to bych vesel za koule do pruvanu... *12* i Kdyz skyrimu nic neberu spatna hra to rozhodne neni !
Zaklínač by si to dle me zaslouzil, ale je tu dark souls tak neni o cem diskutovat¨)
PS: zacnete nekdo zase mektat ze je to konzolovka a exploduje mi hlava *1* -
Dark Souls jsem nehrál, takže nemohu hodnotit. Pro mě je vítězem Skyrim. Zeptám se takhle: Nabízí Dark Souls obrovský otevřený svět s mnoha možnostma a desítkami hodin hraní? Nabízí RPG, kde dává historie a mytologie světa smysl a kde je radost si tyhle věci studovat? Pokud ano, pak si to možná zaslouží. Pokud ne a jde jen o tuneloidní rubačku s dobrými bosy, tak proboha?!
Ale ono je dost těžké porovnávat tyhle hry. Dneska už není RPG srovnatelné s jiným RPG. Třeba já bych v životě nesrovnával Zaklínače se Skyrimem. To už je relevantnější srovnávat COD s BF3.
Místo Xenoblade Chronicles jednoznačně preferuju Two Worlds 2. Ale beru to jako malou úlitbu JRPG bláznům. -
Aukro.cz - kup teď - 600 kč...
-
no a proto sepodle statistik krade na PC asi tak 4x vic nez na konzole ?
Dyt tohle je naprosto znamy fakt , proto toho cim dal vic je xbox , PS3 exclusive -
Tak to by mě zajímalo jestli si Dark Souls vůbec hrál, protože tam žádná volba obtížnosti není *15*
-
Darks Souls je asi takové RPG jako Diablo. Tento subžánr si z RPG žánru bere akorát skilly a boje na těchto skillech a dalších mechanikách založené. Prohlásit takovou hru za RPG roku se rovná hození do kopru takových aspektů, jako je příběh, způsob vyprávění, vykreslení světa + postav, dialog a možnost různých rozhodování. Tedy aspektů, které jsou pilíři RPG žánru stejně, či snad dokonce více, než jen pouhé vraždění panďuláků.
Dark Souls je nepochybně skvělá hra, jen svou jednorozměrností působí vedle komplexních RPGéček typu Zaklínač či Skyrim dost chudokrevně. -
Jj, jsem hluboce zklamán a nebál bych se říci, že i pohnut! *13*
-
njn dokud budou PCckari krast je to pro vyvojare mene prioritni platforma - toto je klamstvo? pozri si články... nehovorím, že konzoláci nekradnú ale v porovnaní s pc je to zanedbatelné číslo. Ubisoft dokonca chce prestať robiť hry pre PC... a obľúbený príklad CoD:MW3 - vadšina zisku z konzolového trhu
-
Tak já bych se musel hodně rozmýšlet mezi DeusExem a Skyrimem. Obě jsou skvělé hry a v obou se perfektně hraje za assasina. Skyrim má větší svět, Deus Ex zase lepší atmosféru.
No Zaklínač u mě rozhodně ne. Ten bojový systém mi absolutně nesedí a grafika mi přijde až příliš barevná.
No a zbytek jsem nehrál... -
ACR zarazeny v RPG?
-
RPG rozhodne nepatrí PC-čkam
-
Jinak jsem si všiml, že redakce má tendenci vždycky na víkend nahodit nějaký článek o Skyrimu (či na jiné šťavnaté téma), abychom se po ty dva dny "nenudili" *1* Už u článku od pana Vávry tomu tak bylo, pokud se nemýlím... *4*
-
Seš blazen? Jsme v česku...
-
Já jsem neřekl, že vyšla těžší hra. Ale myslím si, že vyšlo hned několik lepších. ;)
Jinak ano, první protivníci jsou tutoriáloví, ale přečti si recenze "umřete na první obludě" atd. Nedal mě ani první boss. A plošinka - první patro ochozu plácku, kde byl save point před první větší obludou, před kterou je nutné utéct. -
Takže když někdo napíše naprostou lež, tak je to v pořádku? To u Vás tak chodí na Slovensku?
-
A on se tak těšil.... *15*