Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • misho8723
    http://petitionbureau.org/DarkSoulsForPC petícia za Dark Souls PC verziu.. viem že to ľudí nudí a otravuje niečo takéto, ale samotní výrobcovia by chceli vedieť, že koľko ľudí by chceli PC verziu.. tak nádej tu je :)
  • Veskoslav
    A jaký je počet pc oproti konzolím? 4krát? Tudíž se krade +- stejně.
  • Nemám konzoli a nikdy jí mít nebudu. Psal jsem, že u mě vítězí Skyrim jako RPG roku a že nemohu srovnávat s DS. Pak jsem se dotázal, co DS nabízí. Máš problémy s pochopením textů? *7* Nečteš, nerozumíš, nereaguj. *3*
  • Umaroth
    Samozrejme ze skyrim, obcas kvuli bugum to bylo dokonce nemozne dohrat !
  • Není Lukáš náhodou písíčkář..?
  • Menší intelektuální cvičení: Které RPG bylo těžší udělat? Dark Souls nebo Skyrim? Kdo odpoví DS, měl by se zamyslet znovu. *3*
  • Umaroth
    Cesti Pcckári, svojí zaslepeností a falešným a neopodstatněnym odporem ke konzolím se sami připravujete o herní klenoty ! treba jako dark souls
  • tunel, tunel, tunel... nelze srovnávat Skyrim a Zaklínač co do kvality a porovnávat je jako dě hry ze stejné kategorie. Já si myslím, že fifa 2001 je lepší, než NHL 99. Asi takové to je...
  • Umaroth
    zavvi.com tam jsou ceny ani neceknes, v pondeli tam byl duke nukem na konzole za 7 liber cili 210 kc + 30 kc posta
  • Neuraz sa, ale po tom, ako si napisal, ze si Dark Souls nehral, som tvoj prispevok prestal citat... To je ako povedat, ze cokoladova zmrzlina je najlepsia a popritom ziadnu inu neochutnat... A z videi alebo screenshotov toho vela nezistis.
  • Asharak
    Správně!
    Hra by měla být hlavně hrou, a měla by se dobře hrát. *2* = měla by splňovat jisté body (hratelnost, bugy, design...) (a podle toho by se měla hodnotit)
  • janchor
    Na tohle se výborně hodí citace z komentáře Franty Fuky:

V Dark Souls je pribeh postupne odhalovan vzpravenim NPC postav (ale moc toho nenakecaji). Napriklad jedna z nich naznacuje, ze udela neco nehezkeho jine NPC postave, kterou jsem potreboval. Ignoroval jsem to a skutecne tu hodnou NPC postavu zabila a ja ted mam hru o neco tezsi. Z toho jsem se poucil, ze az budu hrat Dark Souls znovu, tu zlou NPC postavu pravdepodobne zabiju jakmile ji potkam, tim zachranim tu hodnou NPC postavu a jeste mi vypadne nejaky cenny loot z te zle. Toto je pro me mnohem pritazlivejsi story (podana asi 5 vetami toho zleho NPC), nez 10minutova cutscena s prednimi hollywoodskymi herci.

http://fffilm.fuxoft.cz/2011/12/videohra-dark-souls-90.html
  • posila
    Dobre, vy! Nejdriv clanek od Fuky, ted nejlepsi RPG roku 2011 na Games ... si to Dark Souls mam cim dal vetsi chut koupit a zahrat.
  • JRPG -> otřesné postavy, styl a snad všechno -> něco -> nevolnost -> papír (toaletní)

*3*
  • Kr.Pa
    Pravda o Skyrimu *1*
    http://www.youtube.com/watch?v=w_LH-L7HfMs
  • Malleth
    Přirovnávat Dark Souls k Diablu je trochu mimo.
    A stavět příběh Skyrimu nad ten v Dark Souls je vyloženě směšný.
    Způsob vyprávění příběhu a interakce s postavama je v Dark Souls poměrně unikátní a v té hře funguje.
    Je tam hromada míst , kde se musíš rozhodnout a některé z nich mají poměrně velký dopad.
    Krom toho jsou tam dva různý konce.
  • Přesně tak, a možna proto to vyhral Skyrim ve většině ostatních herních magazínech a webech po celem světě *3*
  • Asharak
    Nejobtížnější hrou je hra s naší myslí. Pokud vyhraješ, je možné si všechno užít naplno téměř jakýmkoli způsobem, ať už na samotnou nejlehčí nebo nejtěžší obtížnost. Ale pokud prohraješ, nemůžeš nic než blbě koukat a mrmlat, jak je libovolná hra pitomá, nebo se jen necháš ovlivnit tím, co měli v plánu vývojáři.
    Čili hádat se o obtížnosti je někdy směšné. Konkrétně u RPG. Sám si určíš, jakým stylem to budeš hrát a o co se budeš snažit. Jestli hledat jen to nejlepší nebo hrát podle pravidel, hrát roli hrdiny ve hře. A tak podobně, od pohybu dopředu, přes hltání příběhu/designu po plnění každého možného questu. Blablabla.

Ale určitě sem nepleťte kvalitu hry. To je zase jiná kapitola a jiná úvaha *7*

Jinak věřím, že redaktoři ví, co je dobré a která hra dostala nejlepší ohodnocení, tudíž je cena právem.

Have, fun! *4*
  • to jsou jen výmluvy. vývojáři jsou líní vytvářet hry pro PC, protože je to náročnější než vytvářet hry pro konzole. Konzole jsou dva druhy (okrajové Wii vůbec nepočítám), zatímco co počítač, to unikát. A dělat hru tak, aby fungovala na všech PC aspoň zhruba, to je pěkná fuška. Takže to raději zaobalí tak, aby se hráči styděli a mluví o krádežích a prodejích a na PC hráče se prostě vykašlou. A všimni si, dobré hry se dobře prodávají i na PC a jsou vždy ziskové a to výrazně. Takže jen výmluvy a nic více. Bohužel pár blbů jim na to skočilo... *7*
  • Koukám že vyhlášení bylo pro některé takovým šokem, že zapomněli i své tradiční nicky..... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit