Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aha a proč teda Bach v podcastu říkal že by nejlepší akční hru Gears of War 3 za žádnou cenu nedal a že by to dal Batmanovi navíc pochybuju že to Lukáš vůbec dlouhodobě hrál.
  • Myslel som, ze si DS nehral, tak ako mozes porovnavat obtiaznost Skyrimu a DS? Okrem toho sa vraj dneska RPG uz ani nedaju porovnavat, tak preco vyvolavat takyto nezmyselny flame war?
  • Umaroth
    tento argument je mimo a nemá opodstatnění ... Svoji tvrdohlavostí a lpenim na tvem zpatecnickem názoru sám sobe ublizujes, ale tak prosim neplácel spínu na základní kámen herního průmyslu
  • Tommybull
    Jsem snad říkal "neodmlouvat",ne?:) Ale Morr mě taky bavil hodně...dvojnásob na grafice Oblivionu...
  • No pochybuju že prostě jako jedinej řekne bude tu Skyrim a ostatní si můžou huknout. Prostě se shodli na Dark Souls. Není to tak hrozná hra aby bylo to rozhodnutí k nevíře.
  • Dark Souls nema otevreny svet ani desitky hodin hrani. Je to obtizne pro ty, jejichz reakcni doba se pocita v sekundach...
  • asi takhle: až půjde dělat na konzole to samé, co na PC, asi si taky tu konzoli koupím. Takhle je to jednoduché: Chvíli pracuju na svém PC. Poté chvilku hraju na svém PC Skyrim. Dobrý relax. Pak zase práce. Pak BF3 opět na svém PC. Celý znechucený si vážím toho, že se vracím k práci - dobrá motivace k práci. Pak zase Skyrim a u něj už zůstanu práce nepráce. *3*
  • Veskoslav
    Ne ne:-D Není:) Mně více bavil Morrowind:)
  • Veskoslav
    Radší o té sra**e Rage ani nemluv. Aby hra ani nefungovala a originální a člvěk musel čekat na patch....A pokud rozjedu BF3 na svém pc na plné koule a pak to hodín na XBox, tak i tam už je znatelný rozdíl.
  • Ja bez hry prezijem, ale vyvojari bez penazi nie. ;)
  • To je fakt, trochu som to zle sformuloval, jednoducho som to myslel tak, že spravili kompromis, ktorým zabránili zbytočným urážkam a hádkam a vybrali hru, ktorá by v prípade, že by tento rok jedna z dvojica Skyrim-Witcher 2 nevyšla, vôbec nevyhrala.
  • Tommybull
    No, nějak se mi to s tím DS nezdá:) Jestliže má Lukáš jakožto patron celé kategorie hlavní slovo u výběru nejlepší hry a nezvolí Skyrim, dle něj "desítkovou" hru ze své milované série, opravdu člověka musí napadnout, že se tady někdo snažil o senzaci a šikovně se vyhnul agresivním flameům na téma "Skyrim". Trošku taky pokulhává zdůvodnění, že DS jako jediná hra nenutila k ústupkům a kompromisům - hodnotí se snad celkový dojem, ne? Nebo snad počet nenasíracích momentů a faktorů?:) Nicméně anketu respektuji, přeci jen jde o dost individuální a subjektivní záležitost. Aspoň se všichni shodneme,, že nejlepší RPG ever je BG2:) A neodmlouvat!!!
  • Pokud vím tak on je patronem téhle kategorie takže on má mít finální slovo. tak to aspoň říkal Bach v podcastu.
  • jsou i nove enginy , vem si RAGE a BF3 co dokazali na starickych konzoli, nebyt jich tak tady vladne doba tepna jak driv a musel bych si kazdy rok koupit novy PC na novy hry
  • Není jedinej co o tom rozhoduje
  • rofl dobrý... *1*

fakt se trefili do těch slov...
  • Veskoslav
    Takže vlastně ono je v pořádku, že se dělají staré enginy, staré hry, protože je to optimalizované?
  • Žádný tenhle žebříček není tvořen objektivně. Kdyby to měli udělat objektivně, museli by napsat studii o x stránkách, kde by museli popsat metodologii hodnocení, kritiku hodnocení ze všech možných úhlů atd. atd. a nakonec bych to četl jen já, abych tu zase mohl napsat nějaký "inteligentní" žvást. *1* *3*
  • Malleth
    Ten poslední názor s checkpointy moc nechápu. Jakou alternativu bys jako do DS navrnul ty?
  • Příjde mi to od Lukáše divný v podcastu o hře vůbec nemluvil (jako by pro něj neexistovala) recenzi na ni nepsal a vůbec nikde nedával najevo že by ho nějak zajímala. Několikrát navíc říkal že hry na konzolích ve většině případů (když je nemusí recenzovat) nehraje. Důvod proč je to nejlepší RPG napíše do jednoho odstavce, sorry ale tohle je fakt divný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit