-
subžánr je pořád žánr
-
Two World 2 vyšla v novemri 2010, takže Xenoblade Chronicles je tam asi zaslúžene ...
-
Ne, není, nejlepší je Baldur's Gate + Tales of the Sword Coast, ze kterýho některý mapy zrecyklovaly do dvojky, navíc v jedničce si můžeš po zabití Drizzta nechat jeho věci což ve dvojce bez importu nebo cheatu nemůžeš, jednička má lepší atmosféru, eat steel, scum! *4*
-
přesně tak, se divím že nejlepší RPG nebylo vyhlášeno Call Of Duty, možná za pár let
-
Yo Mama knows yo means your. We all nigga:) Yo, yo Mama, me *1*
-
To už spíš písničkář.
-
Zda sa mi, ze nepriatelia v Skyrime su vysoko ovplyveny aj nastavenim, ake si clovek zvoli, teda je rozdiel ked hraje na "Novice" a ked hraje na "Adept". S tym, ze si to clovek moze kedykolvek ulozit, mate samozrejme pravdu, no ja som na to vacsinou zabudol a ked som zomrel niekde v polovicke mapy, musel som to ist cele od zaciatku. (lebo autosave to ulozil, ked som vstupil do zony) Co sa tyka DS, nemozem povedat, a musim priznat, ze hru som nehral, ale sposob, akym to funguje si opisal dost presne. Dufam, ze mi odpustis nehanebny zasah do tvojho prispevku, ale kedze som na taketo veci dost haklivy, nemozem si to odpustit. Co sa tyka toho, ze hra neodpusta chyby, slovicko unforgiving sa mi tam hodi lepsie, ale mozno to nie je ani tvoja chyba, ale len preklep. :>
-
Hezky napsáno...P:T nemohu posuzovat vzhledem k mému štěstí na retardované verze kopie (origo) hry mi nikdy nebylo přáno jí dohrát do konce...
-
Jedna perla za druhou od tebe.
-
Škoda že Dark Souls není RPG, ale akční RPG, no nic třeba se někdy redaktoři naučí svou práci a zjistí že vývoj nestačí k tomu aby hra byla RPG. Jinak je to moc dobrá hra.
-
Když se snažíš psát anglicky, tak piš tak, aby jsi to nepsal blbě.....Nevím, co v angličtině znamená YO a ne není to zkratka Your.
-
Poslední slovo jsem měl. Jakkoliv to člověku bývá s oblibou podsouváno, sympatie k nějaký sérii neznamenají, že jí bude automaticky nadržovat.
-
Planescape Torment je lepsi jak BG2
-
Yo Mama thinks its funny.
-
Yo Mama is so fat that she can press CTRLV and yo brotha is here.
-
Nejlepší je superlativ adjektiva dobrý. A dobrý je pojem, jehož intenzionální definici ještě žádný učenec v historii lidstva nedokázal uspokojivě podat. Dobré je prostě nejasné. BG2 je pro mě osobně nejatmosféričtější, nejepičtější a nejnostalgičtější RPG. Planescape Torment je zase podle mého nejhlubší RPG, jehož autoři měli nepochybně obrovské znalosti z filosofické tradice. Mass Effect je zase nejfilmovější RPG atd...
-
Si myslíš, že je to vtipné?
-
Dark Souls?? hanba, mali ste vybrat Zaklinaca. SLAVIC POWER!!!!!!!!!
-
Jak jsem byl Skyrimem na začátku unesen a očarován....na konci jsem byl zklamán a rozčarován, prostředek to zachránil (dal bych 8,5/10 ). Ále.... ! ! .... Deus Ex nebo Zaklínačka....hmmmm....jedno je nejlepší sci-fi RPG a druhé fantasy RPG. Šmitec.... BTW Temné duše jsem nehrál a tak mi ani nemůžou vadit :-) Pac a pusu *2*
-
Yo Mama is so EPIC FAIL