-
hral si to nebo hodnotis podle recenze?
-
Yo dawg. We heard u like putting mama into mama. So we put a mama into mama into mama so you can point at mama while ur pointin at mama and at another mama!
-
No jo ale dvojku mám dohranou víc než padesátkrát z toho několikrát pokus o solo a nedávno se mi konečně podařilo solo Cleric/ranger znám to už totálně na zpaměť včetně pozic všech pastí, lokací všech artefaktů, dokonce i většiny svitků takže už mi dvojka fakt leze pomalu krkem, ale asi tak za 2 měsíce si jí zase nainstaluju *1*
-
GoG by nepomohl?
samozřejmě s aplikací widescreen modu... -
a hlavne jednicka neni takovy koridor.. za me taky BG1!
-
Jasně, překlep, díky *3*
-
teď mluvíš o čem? o CODku?!
-
porovnavame hry a nie zvierata. fifa a nhl su ta ista hra len postavicky maju ine skiny
-
jó Dark Souls je díky debilní hratelnosti neohrabaná hra sama o sobě, v recenzi dokonce psali, že není pro většinu hráčů, tak jaképak RPG roku, směšné
-
Ok, nazvěme to úplně jinak a máme po problému.
-
DS není o nic míň RPG, než ostatní nominovaný.
Vyvýjíš si postavu, sbíráš nový vybavení, potkáváš zajímavý postavy, prozkoumáváš rozsáhlej a parádně navrženej svět plnej rozmanitých bytostí, odkrýváš tajemství a backstory toho světa a do jistý míry ho ovlivňuješ svýma činama. Co víc by si tam ještě chtěl? -
Yo Mama is so angry she wants me to stop?
-
Jenže je taky jednička na dnešní poměry hrozně pomalá (TuTU nepočítám, kazí celou hru)...a spousta věcí je tam oproti dvojce nedodělaných...není ani tak epická, kvůli low level obsahu...a hlavně v jedničce chybi Valgyr s Yoshimem:)
-
ee, je určitě originálnější, ale až na animace vedle bg vypadá jak kupa hnoje, nemusím mít ultra rozlišení a super efekty, ale ta hra musí vypadat hezky, mám asi jiný vkus
-
pak jsem se dopustil omylu a můžete mě oprávněně zahltit mínusky *4*
-
Yo dawg. We heard u like mamas. So we put a mama into mama so you can point at mama while ur pointin at mama!
-
Tak on je docela podstatný rozdíl mezi akčním RPG a klasickým RPG. Stejně tak můžeš řít, že poslední Tiberium je RTS, stejně jako Tiberoum Wars.
-
poprosil bych o košík s ovocem (tj. hlavně plný banánů) pro tohoto výtečníka, ať tu máme chvilku pokoj od těhle ubohých příspěvků. když už, jsme v čechách, pišme do diskuze česky (či slovensky). já umím anglicky velice dobře a stejně by mě v životě nenapadlo tu spamovat moudra v angličtině... ani neumluvě o tom, že tu píše blbosti a uráží členy fora... *7*
-
Všechno beru, Dark Soul jsem nehrál, ale že Zaklínač 2 má NEOHRABANÉ OVLÁDÁNÍ to teda neberu, když má někdo levé ruce tak ať radši nehodnotí...
-
Ale já přece vůbec nemluvím o nadržování, jen mi prostě přišlo z tvé recenze, videorecenze i z podcastů, že i přes chyby a debility, které ve Skyrimu jsou, jsi z něj naprosto unešen a astěží jsi kdy hrál lepší RPG (teď dost zveličuji). Ale enber to vážně, jde jen o můj dojem:)