-
No moc vtipný to teda není.
-
hmm a co byli ti lidi u piana a na hristi s umelejma rukama? dyk to melo reklamu kazdou chvilku
-
*1* dej na sebe kontakt ! *4*
-
Je vidět, že jsi DS nehrál. Rozhodně to není žádné bezduché vyvražďování potvor po stovkách. Je to akční, o tom žadná, ale rozhodně žadné Diablo nebo tak něco.
Troufnu si tvrdit, že třeba takovej Zaklínač je akčnější. -
Je po tý hře na PC velká poptávka, a aby ne. Narozdíl od konzolí kde to je občas skoro nehratelnej sekhoror (blight town) by to na PC mohlo plně využít potenciál. Spousta lidí co to na konzoli už má by si to na PC koupila znova, už pro tu lepší kvalitu frameratu a grafiky.
-
Skyrim je prvních 20-30 hodin pro mě skvělou hrou, mnoho možností, cest atd... Po tom příjde stereotyp, frustrace z inventáře:-) z toho že nemůžu dělat vše, jak bych chtěl. Prostě najednou jsem prozřel, že je to hra, která staví na wow efektu z prvních pár hodin, ale pak je to hroznej povrchní "šmejd". A to jsem velký fanda fantasy RPG žánru. BG 2 je neporažený král a obávám se, že to i tak zůstane.
Dark Souls při prvním dohrání zabere minimálně 30-50 hodin. Záleží jak je hráč důkladný a schopný. A věř, že nikdo u jednoho zahrání této hry nezůstane. Tahle hra se nedá popsat ta se musí zahrát a "svět v obraze" (ti kdo hráli pochopí), je tou nejhezčí lokací ve videohrách co jsem za poslední dobu viděl. Skyrim mi nic takového nenabídl. -
vsetky tie "najlepsie" hry co tu davaju su neuveritelna fraska. uz len to ake hry vyberaju. proste urobia 20 clankov aby mali co napisat a jedno je dementnejsie jak druhe.
Ale aspon ze to nedali Skyrimu, asi chceli sokovat. Ale typujem ze keby tam nedali Dark Souls tak to daju dementnemu skyrimu.
Kaslat na to:) -
luzry
-
Dobry vecir ve spolek sudruzi a sudruzky.
Jmenuji se Andrej a sem starej pazan jako bejk.Hraju mrte rad hry typu: Stzilecka z blizkosti a ty RPG hratky. Narodil sem se na Slovensku, ale vim krasne mluvit i cesky.A i psat panove!Ale k veci.Hledam si praci tu na tomhle serveru jako admin !!!Sem ten nejvetsi admin na svete na serveru battlefield.sk.Sice tam uz chdi jenom 10 lidi, ale pisou tak jak maji.Prisaham vam , ze zabanuji kazdyho co napise neco proti redakci Tiscali.a budu to delat zadarmo.Bydlim sam a je mi moc smutne, mam i kamarata ale je hluchej jak poleno/cau Luky:)/.dneska sem rano i rubal drevo jak blazen a myslel sem na tiscali.cz.Ja vam prisaham ze vam budu posilat 300 korun českych na ucet v bance kazdej mesic, jen mne nechte adminovat.Mrte rad edituju prispevky lidi, rajcuje mne to *5* A zabanuju i kazdyho kto napise na vase ctene forum ze hraje games na karte zn.Nvidie, to je nepzijatelne.A slibuju ze vsechno budu konzultovat s mim pritelem a partnerem Brilantem *14* , jako ze se rozumime? ze jo? K veci panove, k veci!!!Moc se mi libi i ten simulator zivota Skirim, je supr.Zas ubiham od tematu!Nybrz , kontaktujte mne na mem foru, tam jim taky platim 300 korun pravych ceskych kazdej mesic za to ze muzu bejt admin a mazat a menit a editovat prispevky lidi, co maj jiny nazor jak je libo redakci *16* Takze po prvi: Nepiju, no vlastne sem tam si dam tu lahvicku ale pak bleju jak chuj, tak to delam jen raz za dva dny.Nesexuju!!!S partnerem se jen libame, takze rano uz o sedmy budu na serveru , a budu dozirat na lidi ci nepsali nic protipravniho,pritiustavniho a tak.Po treti: Jak sem slibil poslu vam kazdej mesic 300 pravych penez ceskych v obalce do redakce *3* Po stvrty:Vlastim kartu zn. Ati takze co se tyce hrani , ozaj sem neprekonatelnej.Partner Brilant mi slibil ze kdyz dostanu u vas praci tak se v nasim vztahu pohnou ledy, co to znamena ?nevim, a trapim se, ukrutne.Boze muj pejsek se na mne kouka , je tak zlatuckej,du ho vyvencit i sam sobje *6* -
Neodpustim si takovy maly flame, i kdyz jsem Dark Souls nehral. Chcete rici, ze z nominovanych RPG to vyhralo akcni RPG? Alespon pro me akcni rpg = vetsinou clickfest, tzn. neco jako Diablo? Tak asi to vim, kdo vyhraje RPG 2012.
-
Dnes uz se nenosi delat dobry hry bez masite reklamy.
-
Dlouhy loading byl odstranen hned prvnim patchem (1-2 dny po release date). Patch se ti urcite jakozto majiteli originalni verze stahl automaticky pri spusteni... nebo nam tu pirat breci, ze jeho verze neslapala tak jak ma?
-
Tak Deus Ex nebyl ocenen snad v zadne kategorii, zadnym hernim mediem a games.cz nejsou vyjimkou, skoda, skoda.
-
Published 9 hours ago - 11,746 signatures
-letí to celkem rychle nahoru -
Ja si myslim, ze dobre rozhodnutie. Koniec koncov, toto je hra, ktora ma sama o sebe prinutila konecne zainvestovat a kupit si TV + PS3. Samozrejme, prispieva k tomu aj jej predchodca + par inych (God of War 3, Bayonetta, Ninja Gaiden Sigma....), ale to rozhodnutie prislo hlavne kvoli Dark Souls.
-
PC verze? <3
-
Mám rád Skyrim a jeho otevřený svět, ale pro mě RPG je děj a hlavně příběh a to má Zaklínač II. (DS neznám nemohu soudit)
-
Oficiálně podporuje klávesnici a myš snad jen Unreal Tournament III. Jde to rozchodit i jinde, ale většinou dost krkolomně.
Pokud má někdo lepší info, tak mě opravte. -
Klávesnice sice nebyly navrženy na hraní her, ale nakonec tomuhle účelu slouží u většiny her líp než desítky různých verzí gamepadů. Gamepad má obrovskou nevýhodu v přesnosti oproti myši a v počtu tlačítek oproti klávesnici. Je mi jedno, že akční hry se dají hrát i s gamepadem, s klávesnicí a myší se to hraje líp.
-
Tak toto jsem vážně nečekal.
Myslel jsem si, že Skyrim má vítězství jasné. Dark souls jsem přál aby se vůbec dostal mezi vybrané tituly.
Odvážné a dle mého i dobré rozhodnutím.