Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tleskám redakci že se na tomto klenotu shodli. Tajně sem doufal že to tak bude, protože tahle hra je opravdu výborná. Je to zcela jiná liga než cokoli co tenhle rok vyšlo.
    Jo a mimochodem, gametrailers.com vybrali Dark Souls za Best Role-Playing Game taky. Což už o něčem svědčí.
    Udělali jste mi velkou radost :-)
  • smejki
    Fallout: New Vegas
  • Trol.diskuzni
    Další ze členů spolku homosexuálních bratří, co hrají COD / Battlefield na serveru xyz a jsou hodní a přítulní? *1*
  • Kolika japoncikum uz si vylizal prdel?
  • Who gives a fuck goddammit!
  • Ty jsi strasnej japonskej ubrekanek vid?
  • Ja si myslim, ze v jednicce je toho hodne malo co se tyce contentu a taky toho jak muzes ruzne postavy vyvijet vzhledem k omezenosti kouzel atd atd.... dal jsem si bg a hned na to bg2 a po projeti bg1 jsem si rikal to jsem zvedavy s cim prijde bg2 ... a ano prisel s mnohem vetsi zabavou a komplexnosti a vubec vsim co mi v bg1 chybelo... ale obe hry jsou proste perfektni
  • Chlapec ma pravdu... BG2 nic neprekona... ze startu jsem odmlouval a HATIL... ale pak me ta hra pohltila a nekolikrat jsem ji musel proste prejet skrz naskrz .... napaditejsi ukoly jsem snad nikdy v zivote v zadne hre nevidel... HAIL BG serii!
  • Exactly!
  • GT.CZ je totaluberbrutalmegahardcore cool server... takze proto
  • Koho sere nejaka platformova srackoidni hra?
  • střelba mečem?? asi hraješ moc malo japonské hry :D
  • ALE ono se vyviji nové X-com !!!!!! Enemy unknown!!!!! doufam ze po dlouhé době se stane strategie hrou roku!!!
  • xixixao
    Tak to jsem opravdu nečekal :D
  • Nebylo by dobre udělat hlavně prušvih roku?? tam je celkem hodně kandidatu...ikdyz vitez je jasny :D navždy :D
  • Adam Jensen never asked fo this
  • Asharak
    Jednak máš trochu pravdu, jednak ne. Ano, možná chybí skutečná RPG hra na bázi D&D pravidel. Ne, BG NVN PT jsou Izometrické RGP, Witcher je RPG z pohledu 3. osoby stejně jako Skyrim (+ taky First-person RPG).
    ALe jinak to jsou všechno skutečné RPG, hry na hrdiny.
    A nikdy jsem neviděl střelbu mečem *1*
  • Paul_cz
    Je to trochu jako Severance Blade of Darkness, ale víc do RPG, spousta zbraní, schopností, vylepšování postavy, prozkoumávání otevřenýho světa atd

O příběhu moc DS není.
    Perfektní recenzi (asi nejlepší na cz netu) najdeš tady:
    http://fffilm.fuxoft.cz/2011/12/videohra-dark-souls-90.html

Paradoxně na filmovém webu :-).
  • Ne, nehral, takze co vyplnuje vetsinu casu - adventurni stranka RPG? To asi ne, podle recenze tam moc dialogu neni. Logicke hadanky? O tom se recenze nezminuje. Takze je to neco jako Jade Empire? To bylo linearni rubacka se zamerenim na pribeh? Podle recenze chybi zamereni na pribehovou cast a neni linearni. Takze co to je? Neco jako God of War riznuty rpg prvky na rozsahlych mapach?
  • a já si myslim, že hraní jde do haj***, už roky čekám, kdy se objeví skutečné RPG (alias BG2, NWN, Planscape Tourment...) Vím že mě za to budete nenávidět, ale ani Witcher 1/2 mě nijak nezaujal a připadal jsem si jako v diablu.

A Skyrim je výborná akční hra, kde se kulomety vyměnily za meče a firebally

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit