-
LOL, Fail *3*
-
No, spousta hatteru codu by s tebou nesouhlasila :-).
-
Ehm................Tenhle článek napsal pan Grygar *7*
-
Dark souls v principu nabizi otevreny svet, ale radu lokaci si musis odemcit, nebo jsou tam tak tuzi nepratele, ze se tam proste na zacatku nedostanes. Takze se da rict, ze cim vic mas odehrano, tim je ten svet otevrenejsi.
Dark souls nabizi stovky hodin hrani. Po dohrani se da hrat znovu s tou samou postavou a s tim, ze nepratele jsou v druhem kole o dost tezsi. Na prvni kolo nemas sanci se dostat na nejvyssi level postavy. Dostat postavu na maximum je daleko narocnejsi a dlouhodobejsi ukol, nez ve skyrimu.
Hisorii a mytologii k prostudovani behem hrani hra moc nenabizi, sem tam se neco dozvis, ale neni to zadny vyrazny rys, jako ve skyrimu -
No šlo, ja to udělal na tu co se zneviditelňovala, akorád spustila nějaký counter attack a zpřelámala mi ruce. :-D
Já nevím no, na každého bosse stačilo hodit jedno EMPčko a pak je klidně uškudlat kapesním nožem. -
Tys to nepochopil, clovece. Story neni tech pet vet, story je tve samotne hrani. Cut sceny jsou v podstate berlicky, neco jako kdyz v divadle stahnou oponu a prijde vypravec a vyklada co a jak. Daleko lepsi je, kdyz jsou schopni cely pribeh odehrat sami herci. Chapes?
-
uz tenhle clanek videl pan Grygar? ten vas vsechny vyhodi a Vanocni premie se budou vracet *15*
-
to ti trvalo tak dlouho zjistit ze je zaklinac 2 lepsi? *15*
-
Ty jsi za dve hodiny ani neprosel tutorial? :-)
-
Nikoli, Xbox - ukradeno je 10 % her z celku, PC - ukradeno je 80 % her z celku.
A pro vyvojare z ekonomickeho hlediska vic nez piratstvi jsou zajimave prodeje. A ty jsou na kazde konzoli zhruba 10x vetsi nez na PC. -
To se pletes. Na pc se ukradne 4x vice her v poctu kusu. Ale to nema zadnou vypovidajici hodnotu, protoze kazda platforma ma jinak pocetnou clenskou zakladnu. Musis to porovnat s prodejnosti tech her. A pak uvidis, ze na PS3 se nekrade prakticky vubec, na Xboxu je piratstvi asi 10 % a na PC je piratstvi pres 80 % .
-
Jenomze to byl porad tutorial clovece. Rekl bych, ze ses do hry vlastne ani nedostal :-). A pred tou obludou neni nutne utect, klidne ji muzes zabit, zkuseni hraci to delaji.
-
Dark Souls?
-
Ale už se kolem toho dělá trošku moc zbytečný tiátr ne?
-
Musim vyjadrit nesouhlas. Ja nemam platinu ani z jedne hry, ale obe jsem hral a myslim si, ze dark souls je jednodusi. Ani ne tak co se tyce souboju, ale spis co se tyce ostatnich hernich mechanismu.
-
Nevim jestli to je filozofii japonskych studii, ale rozhodne je to zajimava myslenka. Zvlaste v pripade online hrani na tom neco je.
-
Ano, mas pravdu, pribuznost labute a capa je o nekolik radu vyssi, nez labute a zirafy, nebo dokonce labute a treba houby.
-
po 127 hodinach hrania Skyrim mam uplne jasno v tom, ktore RPG roku 2011 je naj *3*
-
To jim nevysvetlis a patri jim to. Ja nikdy nic proti konzolim nemel, ale ani me nezajimaly. Kdyz jsem si ji pred nedavnem poridil (spis jako multimedialni centrum), litoval jsem, ze jsem to neudelal mnohem driv. Na pc hraju porad, ale proste nektere hry na konzoli jsou opravdove skvosty a super zabava.
-
si gay