-
Dark Souls ma zaujal zo vsetkych najviac. Vyjde to niekedy aj pre PC? Ked hej, tak kedy?
-
Proč ne? Pokud dojdou ke Konsenzu..
-
TO by byl nesmysl aby vyhrala hra ktera nevyhrala ani v svoji kategorii... Ale i tak si myslim ze tohle nebyl uplne *od srdce* vyber...
-
Lidi se tu hádaj téměř v každý diskuzi a najednou by to mělo redakci vadit? :D *9*
-
Ano můžeš ovlivnit jakou zbrani koho a jak zabiješ. 90% hry jsou souboje, souboje které jsou maximálně závislé na skillu hráče ne postavy. Staty jako takové ovlivňují nejvíce jen jaké vybavení můžeš používat, ale samotné souboje se odvíjejí jen od dovedností hráče. A tak je to akční hra. Vyrábění a upgradování výbavy nedělá RPG, stejně jako statistiky.
Z takového pohledu můžu klidně říci že COD je adventura protože obsahuje příběh.
V Pariah, či Jedi Academy si taky získaval upgrady, zlepšoval postavu, dělalo to ze hry RPG? Ne. Pořád akční hry. -
To se teda nehrají kamarádíčku, tak zalez zpátky do díry.
Gamepad vs. keyboard & mouse a natřel bych ti prdel, že bys ten svůj "sjůpr" gaympad vyhodil z vokna. -
Ale když si spojíš nitky, tak to dává smysl.
-
Jo taky si teď říkám, že jsem to přehnal :) Ok, ve Skyrimu jsem to fakt neviděl. Teď si totiž vzpomínám, že jak jsem před pár dny dohrál Harryho pottera 2, tak poslední boj bylo metat světlo mečem. *15*
-
Jenze ne v kdejake hre ma to vybaveni ruzne vlastnosti a je urcene jen pro postavy urcitych vlastnosti. Ne v kdejake hre se pocita s jeho vahou. Ne v kdejake hre si vybaveni muzes vyrabet a nebo ho mnohonasobne upgradovat. Zrovna prace s vybavou je maximalne RPG.
V dark souls mas co ovlivnit. -
Rock on, babe! *4*
-
taky si myslim *15*
-
Uz me vecne tema Skyrimu zacina ****. Ocekavam zasah z hury, ktery nedopusti aby se stala takova nehoraznost. NO WAY!
-
Já čekala Zaklínače nebo Skyrim. Wtf?:D To dali určo schválně, abychom se tu nehádali, že ZASE Skyrim :D
-
ta ktera bude v našich s rdcich uz na forever :) snad uz ho nechají spat :)
-
To je jako bych rekl, ze si koupim pc az na nem budu moci delat to, co na konzoli. Kazde zarizeni umi neco, co to druhe neumi.
-
Spíš nedostatek samotného gamedesingu. Bylo prostě vidět, že bossfighty jsou do hry násilně naroubované, obzvláště když vyšlo najevo, že je dělalo úplně jiné studio. Pro lidi, kteří se snažili celou hru projet non-lethal se to prostě nehodilo, navíc to působilo i trapně a uměle. Vstoupil si do místnosti, kde se měl odehrávat souboj a už dopředu si věděl o co se jedná, podle zbraní rozesetých všude kolem.....
To ale nic nemění na tom, že pro mě je DE:HR hrou roku. *3* -
Nesouhlasim, rada her se hraje lepe s gamepadem. Pro radu her je mnohem ergonomictejsi, ma i vyhodu dvou analogu a podobne. Je pravda, ze ty analogy maji mensi citlivost a presnost, takze pro nektere jine hry je ergonomictejsi zase mys. Proste to nejde pausalizovat. Akcni hry jako treba batman nebo dark souls se na gamepadu hraji mnohem lepe.
-
Dark souls ale nema checkpointy :-). Tys tu hru vzivote nehral i kdyz tvrdis, zes ji hral hodiny :-).
-
No, tezko rict, skyrim je rozsahlejsi, ale dark souls propracovanejsi. Treba soubojovy system ve skyrimu a dark souls je prakticky neporovnatelne. A skrz to pak bylo v dark souls daleko vetsi piplacka s tvorbou kazdeho monstra, aby ten soubojovy system dobre fungoval. Nebo treba design lokaci, ten ma dark souls famozni.
-
Yep a ještě k tomu, Lukáš není šéfredaktor, takže asi těžko někoho vyhodí, ikdyby chtěl, což nepředpokládám, když to psal sám :)