Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TAK ZA TOHLE ROZHODNUTI MATE MUJ RESPEKT

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • tam slo spis o to, ze jsi se proti nemu musel postavit strilet a nebylo tam moznost zautocit na nej ze zadu utokem na blizko
  • No to byla příběhová nutnost, je zlikvidovat. T obych viděl teda spíše jako nedostatek příbehu, nikoliv samotného bossfigtu...
  • Asi to že jsi byl nucený je zneškodnit násilím a nebylo jiné řešení.
  • Mě ne.... Já byl letos velmi zklamán Crysis 2, ale to zcela jistě není vyložený průšvih...kteoru hru máš namysli?
  • Bohužel, tuhle hru si zahrát nemůžu:( Ale myslím, že si to zaslouží, protože u ostatních her jsou opravdu chyby...

Jen dvě poznámky - Po všech těch recenzích jsem u Skyrimu čekla vážně příšernej inteface a inventář, na který si budu zvykat hodiny...a on mi prevítek přešel do ruky sakra rychle...vlastně prakticky hned. Nic špatného na něm nevidím...

U Deus Ex mi vadily rozhodně jinačí věci, než bossfigty....co na nich bylo špatnýho? Že byly jednoduchý, nebo neoriginální...nebo co?
  • Jade Empire bylo více RPG než Dark Souls. Prakticky, Dark Souls je za RPG označené jen proto že tam je vývoj postavy. Protože v dnešní době tabulka s čísly s tačí k tomu aby ze hry bylo RPG. Jinak je to skvělá hra to nezapírám. Ale srovnání např se Zaklínačem je děsné no.
    O Skyblivionu se nezminuji, se mělo hodnotit v době kdy vyšel Oblivion.
  • @Mallet ... akorád sem to napsal blb vedle a reagoval na předchozí :-D
  • Vybavení dnes sbíráš v kde jaké hře. ... hele tohle z wiki

"A role-playing game (RPG) is a game in which players assume the roles of characters in a fictional setting (Childhood games such as cops and robbers or acting in a play or movie is not the same as an "RPG"). Players take responsibility for acting out these roles within a narrative, either through literal acting, or through a process of structured decision-making or character development.[1] Actions taken within many games succeed or fail according to a formal system of rules and guidelines"

V Dark Souls nemáš žádnej acting, žádnou zodpovědnost. Nemáš co ovlivnit, prostě jdeš zabíjíš hordy nemrtvejch a démonů a až to uděláš jako odměnu jich budeš moci zabíjet ještě více.

Ale neříkám že je to špatná hra, to vůbec, Dark Souls je pro mě jedna z nejlepších her roku, jen nesnesu srovnání třeba se Zaklínač 2, který splňůje všechny podmínky pro to aby byl RPG :-)
  • A ty jsi nic.

A nechápu, proč to lidi mínuskujou. Prostě jsem konstatoval věc, kterou jsem někde četl.

Pokud mínuska znamenají, že se jim ten samotný fakt nelíbí, tak v pořádku, to chápu.
  • COD bude za pár let nejlepší hra všech žánrů. Protože je to prostě úplně nadčasové, technologicky vyspělé a naprosto úžasné že to musí mít každý minimálně 3x! Jednou na hraní, podruhé na pučování a potřetí na výstavu neporušené originální krabičky.
  • Trol.internetovy
    I ty jeden vědmáku, jak to že jsi to nevyhrál?! *7*
  • Teplomet vlastnici GK znacky ATI,to jde dohromady
  • souhlasim s tebou, ja jsem taky pro!
  • vlastik.plaminek
    V Americe musí vyhrát něco, kde zachráníš minimálně půl světa, nejlépe pak celý vesmír. Jo a taky to musí mít happyend buď jako jednu z možností a nebo jako jediný konec. Pokud něco bude jinak, amíci přestávají kupovat, protože nehraješ za supercool Johnnyho, který nekouří, nepije a nakonec všechno zachrání.
  • Zrovna mě chytlo hrozivé uvědomění...

Skyrim není RPG roku!

Skyrim bude hrou roku!
  • omezenče
  • hahahahaha
  • Jsi nic.
  • samozřejmě sem myslel loňský rok :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit