-
Mně třeba Far Cry 3 vůbec nebavilo a příjde mi, že pod tou nadupanou grafikou se krčí jen průměrná hra, která strašně zapáchá konzolema (takové divné ovládání, při každé interakci musíte držet klávseu, takové ty strašně rádobycool momenty, kde musíte ťukat nebo držet mezerník atd.), taky mi bylo nesympatické chování všech postav, které se pohybovaly, jakoby motion capture pro ně dělal nějaký nemocný raper. Jinak nikomu neberu, že se mu to líbí a nedívím se tomu, prostě dnes takové povrchní hry mezi mladýma frčí. Já rád u hry přemýšlím, mám rád výzvy a tady mě to pořád vodilo za ručičku jak miminko, stejně jako u většiny nových her *7*
-
Baví mě, jak lidi sere, že se všem nelíbí to samý co jim
-
Protože to vinc řekl!
-
Důvod, proč by tam neměl být Mass Effect?
-
Na jednu stranu trochu jo :), ale ve skutecnosti to pouze ukazuje pouze nekonzistentnost mezi hodnocenimi jednotlivych recenzentu.
-
a kde je max payne? misto nej tu ma misto mass effect? fail
-
To je to samé, že hra nemusí mít největší hodnocení.
-
logicky to pak prece nemuze byt nejlepsi hra
-
jsem jedinej komu přijde zvláštní že FC3 má ze všech nominovanejch nejnižší hodnocení a přesto vyhrála? O.o
-
A já bych tam zas místo Far Cry 3 viděl Hitmana *1*. Takhle by jsme se tu mohli dohadovat do večera.
-
u AAA titulu se tomu rika hype.
-
Já si hned při nadpisu řekl Far Cry 3. Proč? Protože žádná jiná akční hra tohoto roku neudělala něco tak komplexního a přitom skvěle fungujícího jako Far Cry 3. Já prostě žeru to, když mě někdo zadá misi dostaň se do toho vězení, ale nic víc k tomu. Můžete se tam proplížit(a podřezávat nepřátele), oddělat stráže sniperkou někde ze skály, prostřílet tak jako by to bylo CoD nebo se pomocí přebíhání za překážky přiblížit k obráncům pomocí brokovnice je oddělat zblízka jednoho po druhém. Všechno to co jsem vyjmenoval a mnoho dalšího v té hře normálně funguje a to je jen řešení bojů. Ta hra toho nabízí o tuny více v mnoha směrech(ano, s pár muškama). Ani jedna z dalších jiných her co letos vyšly mi nedala tak otevřenou možnost co dělat a jak dělat. Každá z nich měla svoje eso v rukávu(svoje v čem je nej), ale pro mě je eso míň než full house.
PS Proč každý z vás místo hanění výsledků pro games.cz nenapíše svoje vlastní nej. Těžko tu můžou dát vše co letos vyšlo nehledě na jejich vlastní preference. Zkuste na místo "Vy h*vada, kde je Max?!" napsat: "Pro mě letos zvítězil Max Payne protože bullettime a střelba a Rio deža krade kolo...." -
Tak ještě jednou a pořádně - a tentokrát i pro blbečky. In-game sekvence - tedy sekvence, které nejdou přeskočit a běží během nich scény související s příběhem - nejdou přeskočit proto, že se během tich sekvencí načítá jak následující obsah ve hře, tak i samotná loadovací in-game sekvence. R* to mohli buď vyřešit třeba jako Naughty Dog se sérií Uncharted, kdy se ti při prvním zapnutí hry načte úplně celá hra a poté už na žádné loadovací sekvence nenarazíš. Nebo to mohli udělat jednodušeji a mrsknout po každé příběhové in-game sekvenci černou obrazovku a nápis "loading" (ó, jak originální!). No ale oni to vyřešili tak, že loading vložili do in-game sekvencí. Zatím jsem to u žádné jiné hry neviděl takto vyřešené a proto mě to tak překvapilo.
A reakce na tvůj příspěvek by asi byl nějak takhle: A nemyslíš, že je to takhle naschvál? Že je každá in-game sekvence tak dlouhá, jak potřebuje, aby se načetl obsah, jenž bude následovat? -
Ano, je to dobrej den koordinovanej s redakcema po celým světě (namátkou EDGE nebo britskej Eurogamer).
-
No, já když jsem poprvý viděl recenzi na HM a hodnocení 10, asi pět minut jsem nevěřícně seděl před monitorem a řikal jsem si "Cože? Takováhle hra? Desítku? To jako fakt?" furt dokola. Nedalo mi to a hru jsem si stáhnul, protože jsem nebyl s to pochopit, čim si ta hra vysloužila tak vysoký hodnocení. K mýmu samotnýmu údivu mě během pár chvil neskutečně chytla, že jsem to u hry dlouho nezažil.
Koupil jsem si ji na GOGu a už ji mám projitou tolikrát a tolika různejma způsobama... a furt mě to baví. Desítku bych tomu nedal, ale osmičku devídku klidně. Pro mě největší překvapení roku! -
Jasně, a vždycky se to zázračně doloaduje až když skončí cutscéna...
-
Myslel jsem, že s tím Hotline Miami si z nás redakce dělá jen dobrej den, ale pak jsem zjistil, že... dopüči nedělá! Třetí Max vám prolítl pod koulema nebo co? Pokud bude v jiné kategorii fajn, ale i tak.
-
Ty in-game sekvence tam byly proto, že se během nich hra načítala. Nebo bys radši preferoval loadovací černou obrazovku s bílým nápisem "loading"?
-
Pokud je kategorie "Nejlepší příběh/scénář", tak tam by mohlo Spec Ops vyhrát.
-
Zdejší doktor už se těšil, jak zde bude "trollovat" pod hrou roku Dishonored, ale redakce mu sebrala vítr z plachet.