Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Preed
    S tych co ste vybrali by som dal asi Grimrock,ale nie som ziadny indie guru,Hotline Miami ma celkom bavilo ale nevidim tu hru az tak absolutne na vrchu a tiez neviem kde je mark of the ninja(ak si myslite,ze je to inde hra).
    • ringmancz
      Ninja asi ze stejnýho důvodu jako Journey, vydal to Microsoft

z tohodle výběru jsem nehrál nic, ale koupenou mám Botaniculu. já jsem celkově nehrál žádnou letošní inide hru, takže to budu muset napravit. a je jasný že do TOP5 se nevleze všechno: Vessel, Rochard, Pid atd.
  • Každý to má jinak. Z uvedeného bych vybral je Botanicula. Kde je Vessel, Quantum Conundrum, Unmechanical, Pid a další?
    • ringmancz
      QC - Square Enix
  • smejki
    čestná zmínka by měla patřit Dear Esther, byť jde svým způsobem o remake.
  • Kdy už tu bude ta anketa , kde budou volit výherce sami hráči ? Vždyť to svého času dělal i Level a že to stále je o dost menší multimediální formát ...
    S názory redakce se (viditelně) neshodneme ,tak co takhle projevit vkus čtenářů trochou té interaktivity u podobných článků?

Rofl .... Jejda že to není jen klasická sváteční výplň ...
    • sleepless
      Ano, rádi bychom, ale letos to ještě nebude. V Levelu jsme měli k dispozici poněkud jiné zdroje, než tady. Na papíru není třeba nic programovat... Nicméně nás zajímá, co čtenáři na naše volby, od toho tu jsou diskuse. A jak jsem psal níže, dokonce o názor čtenářů stojíme více, než o hodnocení naší volby (i když i to sledujeme ;)
    • Za mne nejhranější FTL , Hotine Miami a .... pak to dle odehraných hodin se zbytkem kvalitních letošních nezávislých až tak slavné nebude
  • GlaDOS
    Tak ještě něco přihodím do diskuze. Moje top 5 vypadá takto. Dear Esther, Hotline Miami, Legend of Grimrock, Primordia a Resonance, Botanicula. Faktem ale je, že vyšla velká kopa fajnových indie her a je jasné, že každý tu pětici může mít jinou. Ještě mě zaujal FTL, Lone Survivor a Dustforce. Přičemž poslední zmiňovaná hra docela zapadla a je to škoda, protože je to skákačka, co může konkurovat Super Meat Boy. Vypadá skvěle a je snad ještě těžší. Takže jestli hledáte výzvu, mrkněte na ni.
  • KaloSaper
    No pro mě určitě Euro Truck Simulator 2. Mám v tom už víc hodin jako ve Skyrimu.
    • KaloSaper
      Za co ty mínusy? Za vyjádření vlastního názoru?
      • To je indie hra?
  • sleepless
    Dovolím si tu nadhodit takovou jednu velmi, možná až příliš, progresivní (kacířskou) myšlenku: co kdybyste nám v diskusích pod těmito články psali, co se v daném žánru nejvíce líbilo vám, namísto toho, proč se vám nelíbí naše volba? Protože nesouhlasné nebo souhlasné komentáře k naší volbě jsou nuda, to nikoho z nás číst nebaví a je to takové očekávané. Za to počteníčko o vašich osobních názorech, to by mě a kolegy zajímalo určitě mnohem více. ;)
    • Magister_Peditum
      U strategií jsem psal, že fandím Crusader King 2. Z nominovaných her v této kategorii (nezávislé) jsem nic nehrál, takže hodnotit nemohu. *3*
    • Tak já začnu. Mně se strašně líbil Dear Eeaster....protože mi to přišlo jako umění a ne konveční hra. Vy jste to ani nezmínili. Miluju Remarqua, Hemingwaye, Dostojevskiho a Tolstého...a tohle mi přišlo automoaticko do chuti a nikdo na tuhle hru nezapomenu
      • a když už se tu promítá nezávislá scéna, tak chci taky kurna hodnocení na poslední update Project teality 0.98 pro BF2 !
        • To je nejaky cajovy mod pro BF2? *5* *1* *7*
    • walltar
      Hej ... ale ... flame *13*
    • NE!!
    • Veskoslav
      Já napsal:):-DA i Vás obhajoval:-D Dostanu bombónek?
    • Ale....kritizovat je jednodussi... *13* *13*
  • Vyhralo z vyberu nejhorsi, to si Grimrock, Botanicula ani FTL nezaslouzili... uznavam urcita odvaha v rozhodnuti, ale meli jste ji radsi projevit u strategii... To me proste za ty hry mrzi, tenhle vysledek... *9*
  • Kdyz neni v nominacich Mark of the Ninja, predpokladam spravne, ze bude i samostatna kategorie plosinovek?
  • Ja se zatim marne snazim prijit, co je na Hotline Miami tak zazracnyho. Kdyz jsem videl tu recenzi, tak jsem to stahl, ze zacatku jsem si rikal co je to za kravinu, ale zaclo me to bavit tak jsem si to koupil. Hodne me prekvapilo jak se to hraje, myslel jsem ze to bude jak Retro City Rampage, chozeni po meste a tak, netusil jsem ze je to vlastne takova urovnovka jako Super Meat Boy.

Jinak ta hra me bavi, muzika je dobra, vyvrazdovani taky, pripomina mi to film Drive co se me docela libil, ale proste tam chybi to wow, co by me primelo te hre dat 9 nebo 10 z 10. Za sebe bych jako nej vybral asi Mark of Ninja nebo pokud ten bude v jine kategorii tak Botaniculu.
    • GlaDOS
      Spousta dobrých a často i devítkových her moc novinek nepřinesla. Já jsem hru hodnotil (na jednom menším webu) 9/10 právě kvůli tomu, jak je návyková, jak dobrý má soundtrack, jak není záměrně zjednodušená pro dnešní většinu hráčů a jakým způsobem se hraje. Jak jsi zmiňoval Super Meat Boye, ten taky žádné novinky nepřinesl a přitom to byla vysoce hodnocená hra.
      • Možná že SMB žádné novinky nepřinesl, ale osobně si nepamatuju, kdy naposledy jsem hrál návykovější hardcore plošinovku.
        • No a já si zas nepamatuju, kdy jsem hrál návykovější hardcore top down akci *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit