Přejít na výpis diskuzí
Best of 2012: Nejlepší sportovní hra
8.1.2013 | Redakce Games.cz
63 příspěvků
-
NBA ani v nominaci?:D Minulej rok taky nevyhralo....
No a manažer jako sportovní hra? Nemělo by to mít svou kategorii tabulková hra? Ještě bych snesl kdyby to vyhrala Fifa 13 ta se taky celkem povedla....
Ale joo už chápu proč NBA není v nominaci ona je to totiž sportovní simulace:) Což se o žádné z nominovanych her říct nedá :) -
-
Pro někoho je zase šok, že manažer není ve tvé nominaci a ani loni u tebe nevyhrál.
-
-
Tohle mě vždycky připomene dobu, kdy sem zamlada hrával HNL ... a taky hromady smíchu co si většinou užiju u diskusí FIFA vs PES ... jo sportovní hry to je ono.
-
Divím se že neni ve finále PES a možná i to že neni první
-
Za mě nejnovější PES.
-
-
Dík.
-
-
myslel jsem, že tento "ftip" už vyšel z módy *12*
-
-
To asi jo, ale jelikož mám dlouhodobě toto jméno tak jsem musel :)
-
-
-
-
Tohle je pomerne kontroverzni,jak je Football Manager skvely a ve svem jadru zabavny a navykovy - rozhodne bych ho neoznacil za sportovni hru..jinak nemuzu soudit,hral jsem akorat FIFU 13t a ta se povedla paradne a system braneni hru dost zmenil
-
Podle mě teda rozhodně NBA 2K13. Neskutečně propracovaná hra. Od kariéry až po MyCarrer...to co se jim povedlo je fakt bomba *4* jen škoda, že na PC verzi není NBA All-Stars game (ve smyslu Slam dunk contest apod.)
-
-
Přesně, letos to nemá mezi sportovkama konkurenci. Už to není sice takový "WOW" jako když jsem se dostal k 2K12, ale i tak paráda. Ty pohyby, to nasnímání zápasu, ty KOMENTÁŘE... opravdický komentáře, zajímavosti, vtípky, klidně i zhodnocení minulých utkání = jako živý. To v žádný jiný hře ani náznakem není, vyjma 2K12 *1* . A k tomu propracovaná kariéra s tiskovkama *14* Kdo má rád nejen basket, ať neváhá.
-
-
Čekal jsem, že to vyhraje PES 13.
-Věčný Prudič. -
-
To jo no. Každý den tak dvacetkrát otevřu gamescz a čekám na recenzi. V jednom podcastu říkali, že by měla být do roku 2020, asi se ještě hodně naklikám.. Já su na to těším tak moc, že to asi už dlouho nevydržím a napíšu si recenzi sám, ale ta mě neuspokojí jako recenze od šéfredaktora. Zítra nanovo...
-
-
Football Manager ? No tady bych já spíše vítězem vyhlásil vítězem buď FIFA 13 a nebo NHL 13. Fotbal moc nehraji, ale zkusil jsem ho. Jsem spíše fanda NHL a neminul mě ani jeden díl... takže za mě NHL 13 ;) .
-
najlepsia sportova hra aj podla mna je nba 2k 13
-
Football Manager jsem hrál naposledy 2007, a to z jednoduchého důvodu. Abyste si tento skvělý manažer užili, je potřeba spoouuuusta volného času, který ta hra zabere, a ten nemám. Jakmile bych k tomu sednul na hodinku denně, je to na nic.
-
-
Proto tam přidal ten Classic mód, hodně to šetří čas :)
-
-
O tom jsem slyšel, ale nejsem si jistý, jestli Classic mód nezabrání v tom, abych si tu hru pořádně vychutnal.
-
-
Ale jo - základní systém je stále stejný, jen se osekaly věci, které tam před lety nebyly, tedy tiskovky atd. Prostě se to vrací do té svižnější podoby před lety, ale pořád je to o tvorbě taktiky, přestupech a koučování zápasu :)
-
-
-
To nejde no, hodina v FM je jako pět minut v reálu :)
-