Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Škoda,že většina je omezená jenom na fotbal a hokej,NBA2K13 je super hra a řekl bych,že adept na vítězství v kategorii,ale prostě se nedostane ani do nominace *10*
  • cumpi3
    Škoda, že letos (a nejenom) ignorujete PES...ta hra je letos vážně dobrá a alespoň v nominaci být určitě měla...a to samé si myslím o NBA 2k13
  • Veskoslav
    Doba, kdy jsem likvidoval ovladače u NHL 98-NHL 2004 je nenávratně pryč, doba Fifa 2000 při zběsilm klikání F, kdy jsem přeběhl hřiště s jedním hráčem a dal gól taky:) Tohle není můj šálek kávy.


    P.S: Proč tu ksakru dáváte hry na iPhone či iPad? Když se v nominacích pak neobjeví ani NBA2K13. Občas by jste se skaru měli v redakci zamyslet.....A o to usměvnější, že o téhle hře jste se nikdy ani nezmínili v jiném článku *11*
    • sleepless
      Je to holt náš výběr, smiř se s tím. :) Ne tvůj. Nemusíme být ani objektivní, ani myslet na to, co na to řeknou čtenáři, nebo kolik to dostalo v recenzi a na jakou to je platformu. Kritizuj náš výběr, v pořádku ale mnohem větší radost by mi udělalo, kdyby tady čtenáři házeli své vlastní tipy - třeba tím pro jiné objeví, nebo připomenou hru, která je minula. Díky :)
      • Chápu co tim myslis, ale napsat že si sem budete psát co chcete a nebudete se zajímat o to jestli to čtenáře bude zajímat je taky trošku mimo. Souhlasim že by tu Ipad/Icrap "hry" nemuseli byt
      • Veskoslav
        Já to chápu, ale s prominutím dávat jsem iPad tedy mobilní platfomy a ignorovat hlavní herní platformy, to s prominutím neokecáte. Já se Vám většinou zastávám právě tím, co jste napsal. Ale bohužel v tomto případě jste to podělali.....


        P.S: Pochopil bych ještě Android jako nejrozšířenější platfomu a Football od Gameloftu, ale okrajový iOS? S cca 12,5% na trhu? A pak ještě Nintendo DS, které snad májí jedině zaměstnanci Nintenda v Čr.
        • zdeeneek
          Takze protoze mas omezenej rozhled a vubec neznas platformu nintendo 3DS, tak je Mario Tennis spatna hra, jo?
          • Veskoslav
            Já ji znám a netvrdím, že je špatná, ale prvně by snad měli mít přednost hlavní herní platformy, nikoliv okrahové pro pár tisíc lidí:( na to narážím, nikoliv na kvalitu. Neřekl bych ani popel, kdyby nic nevyšlo, ale ono vyšlo.
            • Veskoslav
              Ano měl jsem to specifikovat. Prvně by měli mít přednost kvalitní hry na hlavních platfomách, což NBA či PES jsou a pak kdyžtak okrajové dobré hry. Tedy neignorovat kvalitní hry na hlavní herní platformy:)
            • smejki
              >>prvně by snad měli mít přednost hlavní herní platformy
              Ne, prvně by měly mít přednost kvalitní hry.
            • zdeeneek
              Ta kategorie, ve ktere se hra vyhlasovala se jmenuje nejrozsirenejsi sportovni hra?
        • DarthSomething
          Jestli to něco zlepší tak je to i na Android a za mě můžu říct, že je to hodně dobrá hra.
        • Tohle neberte jako urážku, ale přijde mi to především z toho důvodu, že větší části redakce sport nic moc neříká. Takže takhle kategorie maličko odfláknutá, ale nesere mě to. Je to jejich věc :)
          • ales.smutny
            "větší části redakce sport nic moc neříká"

            Zajímavá úvaha, šla by rozvést?:)
            • ales.smutny
              Tak pokud jde o aktivní sport, tak má myslím každý něco, někdo i víc věcí, byť s věkem a povinnostmi to ustupuje (jasně, nic jinýho za tím není ;)) a co se týče pasivního, ani Petr a Martin nejsou nedotčeni minimálně co se týče fotbalu, Lukáš co pamatuju sem tam něco utrousil o NHL (tam jsem zase já mimo)...myslím, že to s námi není tak zoufalé :)

              (jen pro spnění fan povinnosti, u mně je na prvním místě FK Příbram - au, holt utrpení čistí karmu - , pak Galatasaray a pak Chelsea, protože kdysi dávno Tore Andre Flo ;)
            • Soudím podle reakcí například z podcastů. Taková konfrontace sportovce Mikoláše a jeho témat o sportu totálně míjela kluky. Vím, že Pavla sport jako takový moc nebere a to samý Lukáš, ten dokonce někde mluvil o tom, že nehraje ani Fifu ani NHL. A jak vidno tak nikdo z redakce nehrál NBA 2K13 protože tenhle basket je tak parádní, že by v jiném případě určitě nechyběl. Vím akorát o tobě, že jsi fotbalové fanda, tuším příznivec Chelsea. Dle zbytku mi ale vychází, že je sport nezajímá, nebo zajímá tak děsně málo, že mohli hlasovat jen hodně těžko. Takže pokud jsi hlasoval jen ty, tak je konečnej vítěz této kategorie pochopitelný *4*
          • na druhou stranu by měli na čtenáře myslet, protože ti je živí *4*
  • KENNY1988
    Podle mě teda rozhodně NBA 2K13. Neskutečně propracovaná hra. Od kariéry až po MyCarrer...to co se jim povedlo je fakt bomba *4* jen škoda, že na PC verzi není NBA All-Stars game (ve smyslu Slam dunk contest apod.)
    • Přesně, letos to nemá mezi sportovkama konkurenci. Už to není sice takový "WOW" jako když jsem se dostal k 2K12, ale i tak paráda. Ty pohyby, to nasnímání zápasu, ty KOMENTÁŘE... opravdický komentáře, zajímavosti, vtípky, klidně i zhodnocení minulých utkání = jako živý. To v žádný jiný hře ani náznakem není, vyjma 2K12 *1* . A k tomu propracovaná kariéra s tiskovkama *14* Kdo má rád nejen basket, ať neváhá.
  • najlepsia sportova hra aj podla mna je nba 2k 13
  • NBA ani v nominaci?:D Minulej rok taky nevyhralo....

    No a manažer jako sportovní hra? Nemělo by to mít svou kategorii tabulková hra? Ještě bych snesl kdyby to vyhrala Fifa 13 ta se taky celkem povedla....

    Ale joo už chápu proč NBA není v nominaci ona je to totiž sportovní simulace:) Což se o žádné z nominovanych her říct nedá :)
    • Mart9
      Pro někoho je zase šok, že manažer není ve tvé nominaci a ani loni u tebe nevyhrál.
  • Cosi
    Čekal jsem, že to vyhraje PES 13.

    -Věčný Prudič.
    • To jo no. Každý den tak dvacetkrát otevřu gamescz a čekám na recenzi. V jednom podcastu říkali, že by měla být do roku 2020, asi se ještě hodně naklikám.. Já su na to těším tak moc, že to asi už dlouho nevydržím a napíšu si recenzi sám, ale ta mě neuspokojí jako recenze od šéfredaktora. Zítra nanovo...
  • Nikdo nemůže znát všechny hry ale aby redakci o hrách uniklo NBA2K13!??! *16* Kde je ješte víc rozšířený pohybový potenciál, neskutečný komentátoři při zapasech (který na Vás hrnou nejednu statistiku, jak letošní sezony tak i minulé, vrací se k minulým zápasu a nedají si pokoj dokud zápas neskončí). Jediny co mi k NBA2K13 nesedí je Jay Z a jeho hudba na opak jsem byl mile překvapen Daft Punk a jeji Around the world.
    To je jako kdybych já hodnotil nejlepší adveturu roku a přitom jsem za minulý rok ani jednu nehrál. *1*
    • Pethulla
      no, nějak podobně jsem chtěl reagovat i já. K čemu vyhlašovat kategorii sportovní hra roku, když tady chybí 3 hry, které by se minimálně o nominaci ucházet mohly - řeč je o PES, Madden a samozřejmě NBA 2K13.
  • Nezařadit do teto kategorie PES a NBA2K13 je do nebe volajici amaterizmus redaktoru. Je s podivem, ze nejlepe hodnocena sportovni hra na vsech vyznamnych zahranicnich serverech NBA2K13 tady nema ani recenzi. Zkratka ostuda. Ale zas na druhou stranu to je pochopitele, ignoranti jsou v dnesni dobe vsude. Prestavam cist tento posluhovacsky web EA, mazu si vas z oblibenych a definitivne budu cist jen ign.com.
  • Pro mě letos jednoznačně NBA 2K13 ........... naprostá pecka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit