Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady bych volil trošku jinak, podle mě to byla letos FIFA13. Letošní díl posunul hratelnost šíleným krokem dopředu. Pochopí především fanoušci. A takový Ultimate Team? desítky a desítky odehraných hodin.
    • Docela by mě zajímalo jak tady hlasoval Lukáš. Vím, že mu fotbal moc neříká a Fifu nehraje...
    • Inquisitor
      Jo na první pohled vypadá stejně, ale hratelnost je úpně jinde.
      • tak tak
  • smajdal
    Za mě nejnovější PES.
    • Dík.
      • smajdal
        myslel jsem, že tento "ftip" už vyšel z módy *12*
        • To asi jo, ale jelikož mám dlouhodobě toto jméno tak jsem musel :)
  • Divím se že neni ve finále PES a možná i to že neni první
  • Jednoznacne nejhorsi dil Football Manageru za posledni roky plny chyb, ktery jeste ted nekolik mesicu po vydani suzuje zabugovany match engine. Hra, ktera stale/opet trpi amaterskym ceskym prekladem i researchem dat. Titul, ktery obsahuje nepochopitelne nedostatky - at uz nove (lze rusit pratelske zapasy vsem tymum, nejen ovladanemu...) nebo nekolik let ignorovane (nelze se podivat na detail smlouvy, jakmile je akceptovana, ofenzivni hraci nebrani...). Hra, ktera zruseni a omezeni moznosti nejen napriklad v treninku vyhlasovala jako uzasnou novinku. To je nejlepsi sportovni hra roku.
  • Football Manager ? No tady bych já spíše vítězem vyhlásil vítězem buď FIFA 13 a nebo NHL 13. Fotbal moc nehraji, ale zkusil jsem ho. Jsem spíše fanda NHL a neminul mě ani jeden díl... takže za mě NHL 13 ;) .
  • Tohle je pomerne kontroverzni,jak je Football Manager skvely a ve svem jadru zabavny a navykovy - rozhodne bych ho neoznacil za sportovni hru..jinak nemuzu soudit,hral jsem akorat FIFU 13t a ta se povedla paradne a system braneni hru dost zmenil
  • walltar
    Tohle mě vždycky připomene dobu, kdy sem zamlada hrával HNL ... a taky hromady smíchu co si většinou užiju u diskusí FIFA vs PES ... jo sportovní hry to je ono.
  • Nevím jak vy, ale já mám svou top 5 jasnou - FIFA 13, NHL 13, NBA 2K13, Madden NFL 13 a PES 13. Opravdu netuším kterou z nich bych vybral, asi NHL nebo NBA. A pro Football Manager by se měla udělat zvláštní kategorie, je to hra o sportu, ale není sportovní.
  • smejki
    Doufám, že jednou vznikne virtuální KOŠANDA! (Modří vědí)
  • Mart9
    Neví prosím někdo, kdy (a jestli) vyjde Top Spin 5 a jestli bude na PC??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit