Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako vždy tiscali nezklamalo, parta hic a jejich tupé články na objednávku ... ale co na neobjektivnost a neprofesionalitu zdejších recenzí, jsem ji již dávno zvykl.
  • protože podle toho krátkého odstavečku, to spíš vypadá, že to byl kompromis a že nikdo nebyl proti, což ale může vyznít i tak, že nikdo to jako opravdu nejlepší hru nakonec nevidí
  • 30 milionů prodaných kopií tvrdí, že nejlepší hra roku je jiná, ale chápu, že jste hodnotili "nejlepší" (což je jen subjektivní pocit) a ne nejprodávanější... ale možná by nebylo od věci zvěřejnit metodiku hodnocení.. třeba 10 % grafika, 10 % atmosfera, 10 % gameplay atd... prostě pravidla, aby si pak konspirátoři nemysleli, že vás podplatili ilumináti
  • kubi-wan
    Pro mě byla když už ne nejlepší, tak určitě nejoblíbenější hrou loňska Far Cry 3: Blood Dragon.
    Jinak krom parádního Raymana jsem žádnou hru z místního žebříčku nehrál, tak nemůžu soudit...
  • všichni tu píšou, jak nejsou spokojení se zvolením ACIV...já se vsadím, že stejná hra vyhraje i v čtenářském výběru *1*
  • Muj zebricek lonskych her, ktere jsem hral a nejvic se mi libily. Muze se jeste menit. Hry jako TR a AC4 si nechavam az na PS4. Metro a Bioshock si zahraju az bude v PS+.

Dragon's Dogma: Dark Arisen (PS3)
    ---
    Terraria (PS Vita), Killzone Mercenaries (PS Vita), Call of Juarez: Gunslinger (PS3), Soul Sacrifice (PS Vita), Rayman Legends (PS Vita), Hotline Miami (PS Vita), CastleStorm (PS Vita), Crysis 3 (PS3)
    ---
    Rainbow Moon (PS Vita), Muramasa Rebirth (PS Vita), Sly Cooper: Thieves in Time (PS Vita), Superfrog HD (PS Vita), The Last of Us (PS3), Legends of War (PS Vita)
  • Suhlas so vsetkym. Ked sa zo zaciatku zacali odomykat moznosti, tak to vyzeralo na vela hodin zabavy. Ale po neviemkolkej pribehovej sledovacke s odpocuvanim, ma to omrzelo.
    Ono s repetitivnostou by nebol problem, ja kludne budem mesiace dobijat pevnosti a hladat truhlicky, ale ten kvazi stealth mi to pokazil. To ked chcem hrat, tak skor Thief, alebo nieco podobne.
    Idealne by bolo, keby to bola uplne nova akcna piratska hra s tym, ze namiesto stealth by tam boli nejake lahke RPG prvky (alebo aj tazke *2* )...
  • cekal jsem lecos, ale proc by mela vyhrat zrovna nastavovana kase, to nechapu...

to bude jenom nakej redakcni trolling, aby to vyvolalo flame
  • Redakcia games.cz tym padom nema ziaden vkus, alebo rada holduje alkoholu. Nahodne vybrat 10 hier co tento rok vysli a vyhlasit za hru roka tu najhorsiu. Teraz sa musite citit ako herni fajnsmekri.
  • Pro mě je nejlepší hra roku 2013 Borderlands 2, protože jsem tam v roce 2013 strávil téměř 1000 hodin *1*
  • heh a kde je War Thunder??,,,,,,,u me rozhodne nej hra roku a prekvapeni roku:c)))
  • Zajímavé... ROME 2 co tu dostalo 9/10 skoro perfektní hra tu najednou chybí!

Games.tiscali nestojí za svými recenzemi?
  • havk
    AC 4 by som za hru roku oznacil mozno len kebyze ta hra ma 5 hodin. Na zaciatku sa skutocne zda ze je tam kopu cinnosti a clovek sa nenudi. Behanie po meste, potom pridu namorne suboje, pohoda....

Lenze dalsich 30hodin sa robi v hre PRESNE TO ISTE, rovnake truhly,asasinacie, rovnake namorne suboje. AC 4 nie je open world, je to jedna otvorenejsia lokacia( mesto+prilahla voda) naklonovana 10krat.

Nehovoriac,ze: na parkour drzite 1 tlacikto, pre boj busite do ineho 1 tlacitka, "stelth" je skor parodia, polovicu hlavnych questov spociva v tom ze niekoho len nasledujes (bud odpocuvanie alebo normal konverzacia)....
  • http://www.youtube.com/watch?v=h8-OlE-mv4Y&list=TL_vKjdKuhwfPQmGVp2v-QL4eqm3P-0z3P :D
  • Slabší rok ale AC4 ? *1*
  • Lawliet
    Za šampon!
  • Já zas rád piráty poté co se příběh hnul k assassínům jsem hru vypl a odinstaloval.
  • WezGroove
    Opravdu nechapu redakci Games,nikdy bych nerekl ze budou hodnotit takhle....Kde jsou takove ty tituly jako je napr. BF 4,CoD Ghost (i kdyz je to porad "stejna" hra),Splinter Cell Blacklist a urcite mnoho podobneho jen me ted zrovna nenapada...Podle meho by to melo byt asi nejak takhle ale je to vec nazoru....
    1. Grand Theft Auto V
    2. The Last of Us
    3. Assassin Creed IV
    4. Battlefield 4
    5. Splinter Cell: Blacklist
    6. Total War: Rome II
    7. CoD Ghost
    8. Tomb Raider 2013
    9. Crysis 3 ----------- A mohlo by to mozna dal pokracovat dolu,jen me ted zrovna nic nenapada.....Vim ze hodne lidi semnou nebude souhlasit,je to vec nazoru a kazdy hrajem neco jineho...Ale myslim ze za rok 2013 redakce nedokazala vybrat ty spravny hry ktery by tu meli byt a to mi prijde docela smutne.....
  • muha
    U mňa je to znásibené ešte tým, že tematiku pirátov nemusím. AC IV mi neprišiel ako Assassin's Creed. Od časov Relevations je to zakaždým WTF čo sa assasínskeho mystéria týka, a keď si spomeniem čo dokázal Altaïr a prvý diel s assasínskou hustou atmosférou a teraz vidím zmalovaného blonďáka na pláži v karibiku s assasínskou kapucou, chce sa mi plakať...
  • Vymysli "přehlednější" interface, který podá stejné množnství informací. Paradox na tom dělá už 15 let, a dělá to zatraceně dobře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší