Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fifari jste k smichu!! Je to po.rana arkada oproti Pro evo. To jste meli vsichni kecu ze 14 je dobra, ale next gen bude boziiii, uz se nemuzete dockat...... a ejhle next gen je stejna srajda :D ani nemelo cenu delat recenzi :D

    Pro rejpaly...hral jsem fifu x let kdyz prislo PES3 vse se zmenilo...
    • K smichu jsi ty, kdyz se v roce 2014 ohanis PSEM3 *7*
      • Ja se neohanim PES 3 gumo:)
        Jen rikam ze od 2003 jedu PSA, vzdy jsem vyzkousel x zapasu fify, ale po par dnech to odinstaloval.
    • Hral jsi nekdy FIFU na manualni ovladani ty osle? Nehral co. To je totiz uplne jina hra, rozhodne ne arkadova a rozhodne xkrat lepsi nez soucasne PESko. Take jsem presel od FIFY k PES3, ale stagnace PESka me prinutila prejit v roce 2011 na FIFU. A nelituji, to hra je o tridu lepsi nez PESko. Ale jen na manualni ovladani.
      • to si pis ze hral! A to si pis ze, je to posrata arkada. Fyzika mice? lol Strely, zavary v 16ce to jsem nezazil lepsi akce nez na PES, je to rozhodne mene predvidatelne a zabavnejsi nez fifa. Souhlasim, ze 14 je dost odflaknuta. Hodne veci nedodelali viz facepack, be a pro atd.

        Miluji, ale ty troly conadavaji, ze jsem to nehral tak nemuzu vedet :)
  • Ocividne jste tu Fifu moc nehrali :D Tipuju tak 50 zapasu a pak recenze a pak uz vubec? Jedine tak asi muze byt pred FM...
  • Nejsem velký fanda fotbalu takže = -3 nominace a rozhodovat za sebe mezi NHL a NBA tak jednoznačně NBA 2K14 sic posun od minulýho roku není nijak extra ale hraje se to naprosto famózně. IMHO NBA 2K14 prostě trpí tím že tady nemá takovou početnou základnu jakou mají zástupci fotbalu a hokeje, prostě je na vedlejší koleji a to je škoda, fandům sportovních her můžu NBA 2K14 vřele doporučit.........
  • JohnyTheZik
    Jsem se svym Ultimate Teamem ve fife (FC BrainDead) v divizi 1 a tam se skvele ukaze, jak je ta hra nedoladena (resp. jak moc jednoduse se daj vyuzivat chyby hry - treba dlouhej nakop po rozehre, jak ukazal treba KSI,..), protoze uz to tam ty hraci aspon trochu umej a obcas clovek nestiha zirat, co ta FIFA dela :D.

    Bavil jsem se u ni skvele a asi by u me taky vyhrala (ackoliv NBA je letos taky fakt super), ale kdyz na to kouknu trochu s odstupem, tak je to hrozna hra :D..
  • Ááá další zásah do černého *4*
  • Pethulla
    Přestože loni bych za nejlepší sportovní hru vybral NBA, tak letos to o dost horší - aspoň teda pro ty co 2k13 vlastní. V podstatě se je to jenom takový velký placený patch - konečně totiž přidali bloky a zrychlili hru (která už oni byla dost rychlá) + drobné zlepšení grafiky. Jinak AI co se obrany týče je bída, hlavně obrana trojek, naprosto otřesná kontrola obraných doskoků, přílišné zaměření na rozehrávače, obtížnost znamenající pouze zvýšení úspěšnosti střelby CPU družstva.

    Zkrátka jde vidět, že 2k potřebujou konkurenci jako sůl.

    Nutno podotknout, že mé dojmy jsou pouze z PC verze, konzolovou nehodnotím - o tu se 2K starají - vydávají patche, tudiž je v základní verzi mnohem lepší. Je však otázka jestli jde s obranou hrou vůbec něco udělat.

    Největší výhodou PC verze tak zůstává její komunita, která díky módům změnila ve 2k13 skoro vše od hratelnosti po grafiku a je pravděpodobné, že tenhle ročník se tím taky spraví, otázkou však je kdy.

    A ještě jedna věc. Pokud jste NBA od 2k nikdy nehráli, určitě s tím budete spokojeni (teda pokud se aspoň trochu o basket zajímáte).
    • Kdo se aspoň trochu o basket zajimá, tak 2k už určitě dávno hrál, jinej novodobej hratelnej basket totiž momentálně nemáme :D každopádně co se týče tý obranný AI v 2k14 souhlasim, každopádně když už to hraju, tak multiplayer, tam se aspoň ta ai trošku zreguluje
  • Souhlasím. FIFU umí hrát snad skoro každý, tak když se sejde parta, tak vždy začínáme u FIFY a u ní i končíme. Nevím co je na tom tak skvělého, ale vždy u toho zažíváme vyburcené emoce (pokud to teda nehrajete s nějakým profíkem). Musím přiznat, že v některých momentech jsem chtěl rozdrtit ovladač v rukách když jsem např. dostal gól v posledních pěti minutách, ale někdy zažívám opačný pocit koukám na kamaráda jak se vzteká a já se pousmívám *1* U jiné hry jsem prostě tohle nezažil a kdo ví ten se mnou určitě bude souhlasit.
  • 5 her a z toho 3 jsou fotball. Chápu, že Češi akorát znají football a hokej, ale neznáte i jiné sporty? Série MLB: The Show (baseball) se podle mně každým dílem opravdu zlepšuje a snaží se pořád nějak inovovat. Ale v téhle kategorii je těžké určit vítěze, tady spíž záleží hlavně na člověku, který sport preferuje a baví *4* .
    • Souhlasím. Já bych hlasoval pro šachy.
    • Veskoslav
      Je to podle země a není to nic překvapivého. V USA to bude nejspíš NFL, u nás je to fotbal/hokej, Indie pro změnu kriket, Nový Zéland Ragby. I když ty hry můžou být skvělé, přesto by je nejspíš u nás hrálo tak "hodně" lidí, že i Hello Kitty game je hranější. Toto je spíše takový osobní žebříček. A co si budeme nalhávat, NFL na Xbox jsem měl tu čest a je to vážně jenom pro ty, kteří to mají rádi.
    • Odpověděl sis na vlastní otázku
  • Veskoslav
    Jediná kategorie, kdy jsem nehrál ani jednoho nominovaného. Jak jsem jako mladší hrál Fifa (zběsilé mačkání F na klávesnici a následně B na gamepadu) a NHL, tak od cca roku 2005 mě sportovní hry na pc naprosto nebaví. Raději si to zahraji naživo. I včetně hokeje, kdy na vysoké hrajeme každé úterý:)
    • Carmamrdon
      A teď zběsile mačkáš F5 na diskuzi Games.cz. To jsi to od té Fify daleko nedotáhl. *2*
      • Veskoslav
        Každý nemůže být tak skvělý jako ty. Já mám to F5 bohužel.
      • Škoda že ti mužu dát jenom jednou palec nahoru :D
  • kubi-wan
    FIFA je herním ekvivalentem Káji Gotta *1*
    • Trisska
      Opravdu tam zpívá Karel Gott? Nebo komentuje zápasy? To bych mohla koupit taťkovi, on ho totiž úplně zbožňuje. *4*
      • Trissko tebe by měl geralt radši znovu vohnout v tom bazénku
      • Jojo zpívá, komentuje a dokonce hraje i na hřišti, doporučuju všema deseti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit