-
Jsou lidé , kteří umí dělat hry a pak Creative Assembly , kteří na to jak se dělá dobrá hra už zapoměli a neduhy z prvních Total dílů povýšili na umělecký záměr . Rome 2 je po technické stránce snad ještě větší odpad než Colonial Marines .
Skoro jsem se bál , že tahle kategorie bude zít prázdnotou ... kde jsou ty časy co na PC vycházely strategie běžně a nikdo se neklaněl Blizzardu za to že udělá remake . -
-
ani ne v poslední verze už je celkem doladěná - jenom je třeba ještě dodělat AI u Siege battlů , zbytek už je v poho. Technicky byly total wary pri launchi zbořený vždycky
-
-
Spíš má pocit, že nedoladěnost začala od Empire. Proti prvnímu Rome a druhému Medievalu nemůžu říct ani popel.
-
-
Tak tak. Začalo to Empire, a nechci Rome 2 obhajovat, ale tak moc rozbitý jako Empire tedy nebyl. Nedávno jsem RTW2 hrál a už se to celkem dá, co mě ale opravdu nebaví je čekání na tah, to je šílenost. Kvůli toho u toho nikdy nevydržím tak dlouho jako u Shoguna, po hodině už mě to moc neba, protože většinu času čekám.
-
-
Tak já si ted poprvé užívám Shoguna 2 s modem Darthmod a jsem naprosto nadšený. Až bude Darthmod i pro Rome2 tak si ho taky zahraju.
-
-
-
CoH2 po nekolika mesicich a updatech zraje jako vino... zatimco RTW2 zraje jako pochoutkovy salat.
-
-
Dodnes nevím, co si mám o CoH2 myslet. Herní mechanismus mě baví, ale dělá mi problém, že při hře musí člověk zapomenout všechno, co kdy věděl o 2.sv válce a přijmout tu hru jako takovou arkádu, která má s 2. sv. válkou společný pouze podobný vzhled jednotek.
-
-
Prostě vynikající starověká strategie, které by slušela mnohem preciznější optimalizace.
Aleš zase perlí... člověk by čekal že po takové dob, už přestane blbnout. Nebo má na mysli nějakou jinou hru jménem Rome 2? -
Tyve Alesi, pulroku po vydani se u Rome prcat s optimalizaci :q
Jinak Evropu doporucuju kazdymu kdo hraje aspon trosku strategie ;)
Nemuzu se sakra dockat novyho Hearts of Iron, chci to uz na dalsi mesic prosim! -
EU IV - ťažká závisláčtina, odporúčam len pre odolné povahy ktoré si vedia povedať kedy dosť.. Ja som to po asi 100 hodinách, 10 hodinových maratónoch a dvoch kompletných kampaní za brandenburg (prusko) a rakušákov musel odinštalovať.. Ked dokončím dizertačku tak sa možno vrátim (podobne ako EU III - pri tej hre som strávil minimálne o 300 h viac - garantujem že žiadna hra nie je tak návková) ..
-
-
iba 100 hodin ? :D tak to si sklamal :D
-
Proč používat slovo Brandenburk (a pak to vysvětlovat Pruskem), když máme pěkné slovo Braniborsko. Sasku taky neříkáš Sachsen, ne? *3* Jinak souhlas, EUIV je skutečně perfektní hra, a bezesporu nejlepší strategie minulého roku.
-
-
Dobry point, aj ja radsej pouzivam nase nazvy ako originalne ked existuje slovensky ekvialent, ale slovencina narozdiel do cestiny v tomto pripade Braniborsko nepozna :)
-
-
Tak Brandenbursko, no. *3*
-
-
Asi bych to tak taky napsal. Slovo Braniborsko uz jsem slysel, ale do Tveho komentare mi nikdy nedoslo, ze se jedna prave o Brandenburk.
Jinak s tim, ze je to nejlepsi strategie minuleho roku naprosto souhlasim, ale (viz prispevek od Martina, at tu muzu napsat vsechno dohromady) s tim, ze je to nejlepsi hra od paradoxu bych nesouhlasil (samozrejme podle me, chapu, ze pro nekoho to nejlepsi hra od nich byt muze).
Pro me stale "vede" victoria II.
Osobne jsem u EU4 zase "tolik"(na to, ze je to paradox hra- coz znamena desitky hodin *3* a dohrano jednou a pulkrat) casu nestravil. Ale az vyjde datadisk, urcite se k ni zase vratim.
-
-
Ešte podotknem že oproti EU III neskutočné zlepšenie - jednoznačne a superiorne najlepšia hra od paradoxu a možno aj najlepšia hra minulého roku..
-
-
Zlepseni? Vzdyt je to osekana EU3 v novy grafice...
-
-
-
škoda že již nevychází moc strategií konvenčního stylu jako je Starcraft, C&C, Red alert, total anihilation atd... dvě hratelný za rok mi přijde celkem chudé
-
A co tak Divinity Dragon Commander? Sice to nebola nejaka pecka, no urcite lepsie nez RomeII.
-
-
Div je RTS jenom castecne.
-
Nebyl zde zpoplatneny "Hype" tudiz z toho seslo. *3*
-
-
Ty kecy u Rome II myslí autor vážně ? Jinak EU IV a Wargame jasní vítězové, letos bez konkurence.
-
-
Nevšiml jsem si, že článek psal A. Smutný, takže to o Rome "chápu" *1* *1*
-
-
Já bych ještě přidal:
Battle Worlds: Kronos
Skvělé, že to vyhrálo Europa. Je vidět, že autor jde podle kvality. Věřím, že jinde by klidně vychvalovali do nebes Roma II i přes časté chyby a další problematické záležitosti. -
Bože..zase musej v článku řešit optimalizace Rome II...na tu jim **** bílej tesák..ten gameplay tam je největší problém..ale o tom se tady nepíše..o)