Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vitekb
    Přijde mi že Rome II a AirLand Battle, který je spíš datadiskem jsou tam jen do počtu, aby tam byly víc než 3 hry. *4*
  • počkat jak to ze tam je místo xcomu ta budgetovka rome 2? *8*
    • Erien
      Protože Xcom je rok 2012 a ten nový je pouze datadisk = bude v sekci "Best of datadisk", pokud se tam dostane.
      • Veskoslav
        Podle téhle logiky by tam ale nemohl být ani Sc HoTS. Sc II je z roku 2010:)
        • Hele...než urážky, prvně vážně raději článek přečíst.
          • Bez, ne než :D
        • Erien
          Jaký logiky? Stačí číst a pochopíš proč tam právě SC je. "Heart of the Swarm jsme nakonec zařadili mezi velké hry a ne datadisky kvůli rozsahu a významu hry"
          • Rozsah? Kampan a par novych jednotek je prakticky dokonala definice datadisku.
            • Erien
              Mě je celkem jedno čeho jaká definice to je. Redakce rozhodla, že vidí nový SC víc jako plnohodnotnotnou hru, než jako datadisk, tak to tady je. U hry je to jasně napsané, takže v tom nevidím problém.
  • eStar
    Total War: Rome II? To jako vážně? *8* Zrovna jsem koukal na Angry Joa a tahle hra byla taky v jeho top 10, ale nejhorších her roku a to ze zcela pochopitelných důvodů. Jinak EU IV zasloužený vítěz.
    • to jsem taky viděl, ALE od té doby vyšlo spousta patchů a AJ by tuhle hru dnes hodnotil jinak nevím proč neudělá update, ale brát AJ za autoritu... jeho recenze jsou nestrané, to jo ale vkus má hrozný a ve spoustě věcí s ním nesouhlasím. Taky nemůžu brát vážně někoho, kdo uctívá metacritic jako ministerstvo pravdy
      • "Taky nemůžu brát vážně někoho, kdo uctívá metacritic jako ministerstvo pravdy" What?! no vidno že ho nesleduješ...
      • jonatan.hanzlik
        Myslim že AJ by měl docela rage z tvého komentáře :-D Metacritic - ministerstvo pravdy? Ty ho asi moc nesleduješ co?
    • Respektuju tento výběr, ale místo Rome II bych tam dal Expeditions:Conquistador, který se povedl.
      • Ja by som tam miesto rome dal i tetris a stále by to bola lepšia hra
  • Wargame AirLand Battle mala byť aspoň nad ROME II.
    • Myslis v abecede, podle ktery je to razeny?
      • nie
  • Veskoslav
    Za mě osobně Sc II: HoTs:) EU IV není můj šálek kávy. Ale po přečtení recenzí a referencích od přátel věřím, že vítěz je to zasloužený.
    • kickasl
      Ty uz ty minuska vazne dostavas jenom z principu... ze to ty lidi bavi.
      Slusne vyjadreny, nijak kontroverzni nazor a -39... :) kdo tu u toho cely den sedi a minuskuje Veskoslava?
  • MickeyMutant
    Ale bylo to jenom o fous před Římem, že jo, Aleši?
  • Miluju tyhle strategie od Paradoxu :3 Každá z mých šedin má svůj příběh z jejich her.
  • Souhlasím EU IV je strategie. Bohužel Total War Rome II (moje srdcovka) je patvar vzniklý arogancí, neschopností a snahou vydělat peníze za co nejkratší dobu.
  • EU IV - naprosto zaslouženě. Doufám, že bude recenze na datadisk :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit