Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rome 2 je sice rozbita, ale za rok za dva uz budou na svete excelentni modifikace kompletne predelavajici celou hru... a hra samotna bude za tretinu ceny
    kdyz se clovek podiva na nektere modifikace pro Rome 1 tak to graficky od druheho dilu zase tak moc odlisne neni
  • vam by se clovek zavdecil jedine tak, ze by vynalezl stroj casu a poslal vas nekam pryc
  • pokud jsou samostatne spustitelne tak ano, jinak tam nemaji co delat
  • Já bych je tam taky dal vzhledem k tomu, že oba datadisky zásadně mění hratelnost původních her.
  • Enemy Within je citelně překopané Enemy Unknown *3*
  • Kozy
    Pojď mi to říct sem.
  • Magister_Peditum
    Tak Brandenbursko, no. *3*
  • XXDarthVaderXX
    Mě je to celkem fuk a jestli cheš machrovat, tak mi to můžeš říct do očí.
  • Spíš má pocit, že nedoladěnost začala od Empire. Proti prvnímu Rome a druhému Medievalu nemůžu říct ani popel.
  • Dobry point, aj ja radsej pouzivam nase nazvy ako originalne ked existuje slovensky ekvialent, ale slovencina narozdiel do cestiny v tomto pripade Braniborsko nepozna :)
  • Nejsou to sice plné hry, ale nominaci by si určitě zasloužily i výtečné datadisky XCOM: Enemy Within a Brave New World k Civilizaci V.
  • Těch novinek tam zas tolik není, aby to za to stálo.
  • "Taky nemůžu brát vážně někoho, kdo uctívá metacritic jako ministerstvo pravdy" What?! no vidno že ho nesleduješ...
  • lol
  • Souhlasím, bohužel to co říkají vývojáři s terénem a další věci není pravda. Kdo hrál ROME II alespoň pár hodin, ví, že bitevní mapy nejsou na to navržené. Tudíž tupá AI ti prozradí vždy dříve než k ní dojdeš, kde je a dále mapy jsou , dle mě ošklivé, nejsou tam mokřady, řeky a další věci, které hráli důležitou roli v bitvě. To nezmiňuji ani že jsou ošklivé a jednotlivé prvky jako skály, města jsou rozvrženy pěkně genericky nebojím se řici hnusně. Kdyby alespoň si vzali příklad s úvodní bitvy s filmu Gladiátor. Ano byly v ní nesmysly a stále je to lepší než to co je teď.
  • wenceslaus
    Dodnes nevím, co si mám o CoH2 myslet. Herní mechanismus mě baví, ale dělá mi problém, že při hře musí člověk zapomenout všechno, co kdy věděl o 2.sv válce a přijmout tu hru jako takovou arkádu, která má s 2. sv. válkou společný pouze podobný vzhled jednotek.
  • Největší fail jsou podle mě victory points v otevřených bitvách. Absolutně nechápu jakej nýmand to vymyslel. Při načítání čtete tuny vývojářských rad jak lze nyní využívat terén v bitvách, jak se můžete schovávat a jakou obrovskou výhodu má tým na kopci , atd ... a potom vás to hodí do bitvy kde musíte vojsko rozmístit do okruhy 30 metrů okolo kreténsky umístěný vlajky. Have fun ... . *16*
  • Erien
    Mě je celkem jedno čeho jaká definice to je. Redakce rozhodla, že vidí nový SC víc jako plnohodnotnotnou hru, než jako datadisk, tak to tady je. U hry je to jasně napsané, takže v tom nevidím problém.
  • kickasl
    Asi bych to tak taky napsal. Slovo Braniborsko uz jsem slysel, ale do Tveho komentare mi nikdy nedoslo, ze se jedna prave o Brandenburk.
    Jinak s tim, ze je to nejlepsi strategie minuleho roku naprosto souhlasim, ale (viz prispevek od Martina, at tu muzu napsat vsechno dohromady) s tim, ze je to nejlepsi hra od paradoxu bych nesouhlasil (samozrejme podle me, chapu, ze pro nekoho to nejlepsi hra od nich byt muze).
    Pro me stale "vede" victoria II.
    Osobne jsem u EU4 zase "tolik"(na to, ze je to paradox hra- coz znamena desitky hodin *3* a dohrano jednou a pulkrat) casu nestravil. Ale az vyjde datadisk, urcite se k ni zase vratim.
  • Hratelná je, ale zábavná nikoliv, alespoň pro mě, který žádá taktické využití svých jednotek, pletichy, které mají dopad na můj rod, menší ikony, family tree, alespoň elementární správu provincií ve smyslu stavění cest, určovat vývoj provincie a obstojně pracující dobývání ne že čtyři jednotky útočí a zbytek je podporuje s konce mapy.... opravdu to takhle teď pracuje.... po půl roce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit