Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bez, ne než :D
  • Hele...než urážky, prvně vážně raději článek přečíst.
  • Prostě vynikající starověká strategie, které by slušela mnohem preciznější optimalizace.

Aleš zase perlí... člověk by čekal že po takové dob, už přestane blbnout. Nebo má na mysli nějakou jinou hru jménem Rome 2?
  • Tyve Alesi, pulroku po vydani se u Rome prcat s optimalizaci :q

Jinak Evropu doporucuju kazdymu kdo hraje aspon trosku strategie ;)
    Nemuzu se sakra dockat novyho Hearts of Iron, chci to uz na dalsi mesic prosim!
  • Ešte podotknem že oproti EU III neskutočné zlepšenie - jednoznačne a superiorne najlepšia hra od paradoxu a možno aj najlepšia hra minulého roku..
  • EU IV - ťažká závisláčtina, odporúčam len pre odolné povahy ktoré si vedia povedať kedy dosť.. Ja som to po asi 100 hodinách, 10 hodinových maratónoch a dvoch kompletných kampaní za brandenburg (prusko) a rakušákov musel odinštalovať.. Ked dokončím dizertačku tak sa možno vrátim (podobne ako EU III - pri tej hre som strávil minimálne o 300 h viac - garantujem že žiadna hra nie je tak návková) ..
  • Pilgrim66
    Div je RTS jenom castecne.
  • Jack1947
    Nebyl zde zpoplatneny "Hype" tudiz z toho seslo. *3*
  • škoda že již nevychází moc strategií konvenčního stylu jako je Starcraft, C&C, Red alert, total anihilation atd... dvě hratelný za rok mi přijde celkem chudé
  • A co tak Divinity Dragon Commander? Sice to nebola nejaka pecka, no urcite lepsie nez RomeII.
  • Erien
    Jaký logiky? Stačí číst a pochopíš proč tam právě SC je. "Heart of the Swarm jsme nakonec zařadili mezi velké hry a ne datadisky kvůli rozsahu a významu hry"
  • Veskoslav
    Podle téhle logiky by tam ale nemohl být ani Sc HoTS. Sc II je z roku 2010:)
  • Nevšiml jsem si, že článek psal A. Smutný, takže to o Rome "chápu" *1* *1*
  • Ty kecy u Rome II myslí autor vážně ? Jinak EU IV a Wargame jasní vítězové, letos bez konkurence.
  • Erien
    Protože Xcom je rok 2012 a ten nový je pouze datadisk = bude v sekci "Best of datadisk", pokud se tam dostane.
  • nie
  • Keyz
    Já bych ještě přidal:
    Battle Worlds: Kronos

Skvělé, že to vyhrálo Europa. Je vidět, že autor jde podle kvality. Věřím, že jinde by klidně vychvalovali do nebes Roma II i přes časté chyby a další problematické záležitosti.
  • Bože..zase musej v článku řešit optimalizace Rome II...na tu jim **** bílej tesák..ten gameplay tam je největší problém..ale o tom se tady nepíše..o)
  • Vitekb
    Přijde mi že Rome II a AirLand Battle, který je spíš datadiskem jsou tam jen do počtu, aby tam byly víc než 3 hry. *4*
  • Myslis v abecede, podle ktery je to razeny?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit