Přejít na výpis diskuzí
Best of 2013: Překvapení a zklamání roku
23.1.2014 | Redakce Games.cz
241 příspěvků
-
Joe píše bez diaritiky a jak pomocný, zkus to znova. Známá věc? No kdo ho obvinil? Ty?
-
že si veskoslav naklikava plusy je znama vec. I jedinec s nizkym IQ muže psat, co je ale porušením pravidel diskuze jsou urážky a to jsi prave udelal, tudíž by jsi ten ban mel správne dostat ty (a taky že jsem te nahlásil)
-
Inu, máme lepší věci na práci, než trápit se tím, že někomu stojí taková malichernost za šolíchání s proxy.
-
Ano Joe, naklikal jsem si je. Kryploidní trolí blbeček jako ty nechává klidným.
-
Fascinující, když má někdo jako ty tohle odvahu psát. Jediný, kdo tu Veskoslava obvinil byla právě ta vaše partička kryplů. Kdyby se banovala za debility, asi už nikdy nic nenapíšeš.
-
a ty jsi si preventivne naklikal 9 plusu že jo *3*
-
veskoslav si kdysi u kazdeho prispevku naklikaval plusy tak to asi nekoho nastvalo a aby se to srovnalo, tak mu dal par minusu. k tomu pripocitej minusy jako vyjadreni nesouhlasu s jeho nízkou urovni prispevku (agrese, spam, hloupost) a mas vysledek
-
X Rebirth. Ne box.
-
je to vyjadreni nesouhlasu s prispevkem
-
zklamání = nenaplněná očekávání, nikoliv špatná hra.
-
Když používám mody, tak moc ne... *3*
-
Ty tym minuskam prikladaš nejaky hlbši vyznam ?? *1*
Akože ked budem mať 25 minusiek tak ti mi kočka neda ?? *2* -
Já byl se hrou spokojen, ale chápu, proč se mnoha lidem nelíbí.
-
ty nechápeš psaný text ? zas tak složitě jsem ot nenapsal :) momentálně nejde založit účet s třípísmenkovým nickem/jménem. Nechápu proč ? někdo se jmenuje třeba "Jan" proč si to nemůže napsat do nicku ? nechápu logický význam toho omezení (BTW nick Arc používám všude kde to jde, protože je jednoduchý, snadno vyslovitelný a zapamatovatelný)
-
Protože zde nemám účet a zatím nemám potřebu jej tvořit, ale pokud by to bylo vyžadováno nemám s tím sebemenší problém. Na jiných fórech to je běžné.
A mohl by jsi mi nějako osvětlit pointu 3-písmenkového nicku ? -
To není provokace:) Jenom fakt, že tady někdo neusnesl kritiku Remember me a všechny negativní názory podle toho také ohodnotil:-D A kladně pro změnu ty, co hru chválí.
-
Já bych zrušil tebe. Nepůsobíš moc dobře v této diskuzi.
-
Jasne, tak budem brecet a ono se to nak spravy. Achjo.
-
smallX vyplodil jeden z mala prispevku ktere maji hlavu a patu, na druhou stranu ty jsi reagoval nekolika prispevky ktere nevypovidaji absolutne o nicem. Myslím ze to je samo o sobe priklad toho na jake urovni se tady vedou diskuse.
-
Skrytá identita má význam, například proto bo tragédi nechápou, že existují i třípísmenková jména/nicky...
BTW nepřihlášený uživatel je forma skryté identity, proč se teda nepřihlásíš ?:)