Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Joe píše bez diaritiky a jak pomocný, zkus to znova. Známá věc? No kdo ho obvinil? Ty?
  • že si veskoslav naklikava plusy je znama vec. I jedinec s nizkym IQ muže psat, co je ale porušením pravidel diskuze jsou urážky a to jsi prave udelal, tudíž by jsi ten ban mel správne dostat ty (a taky že jsem te nahlásil)
  • janchor
    Inu, máme lepší věci na práci, než trápit se tím, že někomu stojí taková malichernost za šolíchání s proxy.
  • Ano Joe, naklikal jsem si je. Kryploidní trolí blbeček jako ty nechává klidným.
  • Fascinující, když má někdo jako ty tohle odvahu psát. Jediný, kdo tu Veskoslava obvinil byla právě ta vaše partička kryplů. Kdyby se banovala za debility, asi už nikdy nic nenapíšeš.
  • a ty jsi si preventivne naklikal 9 plusu že jo *3*
  • veskoslav si kdysi u kazdeho prispevku naklikaval plusy tak to asi nekoho nastvalo a aby se to srovnalo, tak mu dal par minusu. k tomu pripocitej minusy jako vyjadreni nesouhlasu s jeho nízkou urovni prispevku (agrese, spam, hloupost) a mas vysledek
  • X Rebirth. Ne box.
  • je to vyjadreni nesouhlasu s prispevkem
  • smejki
    zklamání = nenaplněná očekávání, nikoliv špatná hra.
  • Magister_Peditum
    Když používám mody, tak moc ne... *3*
  • Ty tym minuskam prikladaš nejaky hlbši vyznam ?? *1*
    Akože ked budem mať 25 minusiek tak ti mi kočka neda ?? *2*
  • Já byl se hrou spokojen, ale chápu, proč se mnoha lidem nelíbí.
  • ty nechápeš psaný text ? zas tak složitě jsem ot nenapsal :) momentálně nejde založit účet s třípísmenkovým nickem/jménem. Nechápu proč ? někdo se jmenuje třeba "Jan" proč si to nemůže napsat do nicku ? nechápu logický význam toho omezení (BTW nick Arc používám všude kde to jde, protože je jednoduchý, snadno vyslovitelný a zapamatovatelný)
  • Protože zde nemám účet a zatím nemám potřebu jej tvořit, ale pokud by to bylo vyžadováno nemám s tím sebemenší problém. Na jiných fórech to je běžné.
    A mohl by jsi mi nějako osvětlit pointu 3-písmenkového nicku ?
  • Veskoslav
    To není provokace:) Jenom fakt, že tady někdo neusnesl kritiku Remember me a všechny negativní názory podle toho také ohodnotil:-D A kladně pro změnu ty, co hru chválí.
  • Já bych zrušil tebe. Nepůsobíš moc dobře v této diskuzi.
  • Jack1947
    Jasne, tak budem brecet a ono se to nak spravy. Achjo.
  • smallX vyplodil jeden z mala prispevku ktere maji hlavu a patu, na druhou stranu ty jsi reagoval nekolika prispevky ktere nevypovidaji absolutne o nicem. Myslím ze to je samo o sobe priklad toho na jake urovni se tady vedou diskuse.
  • Skrytá identita má význam, například proto bo tragédi nechápou, že existují i třípísmenková jména/nicky...
    BTW nepřihlášený uživatel je forma skryté identity, proč se teda nepřihlásíš ?:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit