Přejít na výpis diskuzí
Best of 2013: Překvapení a zklamání roku
23.1.2014 | Redakce Games.cz
241 příspěvků
-
Ono to chce čas, všetko sa da zmeniť ale ludia, ludia sa menia velmi ťažko.
Pred rokom ked som mrkol napr. na SECTOR.SK tak čo tam ludkovia pisali za divne slova v komentoch, neskutočne nezrela nenavisť k sebe navzajom ku hram, ku všetkemu a vulgarizmi a uroveň podopic, a dnes sa vedia ty ludkovia pekne porozpravať a vymeniť si svoje dojmi a nazory aj bez toho aby si slovne ubližovali, ano chce to čas a ja verim, že aj tento web sa časom vyrastie z detskeho ihriska... -
Ja zadny velky ocekavani nemel. Me to proste nebavilo hrat. Pribeh byl ale hezkej.
-
tak tak, buď to zrušit nebo plusy a mínusy zobrazovat zvlášť. Plus vidět kdo to tam ťukal.
-
Ale brečí, každou chvíli se tu najde někdo, kdo strašně řeší, proč má mínuska, když ten jeho názor je přeci ten jediný správný a tudíž NEJ.
-
Aj ked to pokračovanie už nehnevajte sa, bolo už len dojenie značky dosucha, ak by malo byť ďalšie pokračovanie taketo bude to prepadak, mne stačila prva misia...
-
Mrte rokov sa to vyvijalo, par x sa prekopaval cely system , malo to byť takove, potom makove, a užasna grafika, ktoru vtedajšie počitače neutiahli a nakoniec je to len dobra hra :D.
Neviem ake to malo byť, po prve si už nepametam čo všetko slubovali a po druhe ja tieto reklamne hype už ani nečitam...aby som o pol roka zase čital že nie otvoreny svet, ale orechy...nikomu sa nedivim, ak tuto hru považuje za sklamanie, vzhladom k očakavaniam, ja som si isty čas myslel, že už je zrušena...mne sa to pačilo -vkusna horrovka, akych je malo, držala ma pod vysokym napetim dokonca, aj ked niektore veci mohli spraviť inač, velmi rad som sa ku nej po večeroch vracal, ked rodinka zaspala a všetky svetla zhasli.... *14* -
Pro me byl Alan taky zklamani a to ne maly.
-
Tak Alan Wake byl extrémní zklamání v porovnání s tím, co naslibovali při jeho ohlášení.
Ale tak to si asi nepamatuješ. -
Podle mě tady nejsou právem, CoD naslibovalo přesně tolik kolik sme se nakonec dočkali a BF4 byl stejně špatný jako BF3 beta, nic novéhho pod sluncem, ti chytřejší to očekávali.
-
Ahoj, u mě jasně vyhrálo Rome 2, to stavění měst je naprosto hrozné.
-
Tak si odpovím sám. Řekl bych, že ne, tudíž smallX vyjádřil nenávist k určitému podnětu bez jakéhokoliv opodstatnění, což je podle tebe hate.
-
Nikdo kvuli tomu nebreci, brecis tu akorat ty nad imaginarnim problemem.
-
IMHO - nejlepsi by bylo ty plusy/minusy u prispevku uplne zrusit. Jednak VUBEC nevypovidaji o kvalite prispevku a navic pokud ma nekdo u svyho prispevku minuska, tak tu potom kvuli tomu porad breci.
-
Ja zase citim newbika.
-
A tobě připadá, že ten "hate", který si popsal, tady tvoří 90 % příspěvků v diskuzích?
-
Jak je mozne ze ma Veskoslav snad u kazdeho komentu v teto diskuzi 30+ minusek? Neco citim, snad predsudky.
-
Asi tak no...
-
Mart9: Asi ti uniká význám slova "hate". Hate znamená doslovně nenávidět a v internetových diskuzích se používá jako význam pro vyjádření nenávisti k určitému podnětu bez jakékoliv opodstatnění. Totéž, jako když Sony fanboy napíše, že Xbox je sra*ka, ale nemá pro to ať už objektivní nebo subjektivní důvody, ale jednoduše jen "hejtuje", protože si vůči konkureční platformě vypěstoval averzi a nebo se jednoduše jen veze na vlně nenávisti, protože to je dělaj ostatní a "Play Station for the win" přece...
To, že člověk vyjádří svůj nesouhlas ke kvalitám webu a má proto i svoje opodstatněné důvody, není rozhodně žádný hate, ale konstruktivní kritika, jak již napsal Okes. -
Mně stačila ta věta "poté co jsme dříve označili za zklamání Alan Wake" ... ehm
-
Já tam vidím hate, někdo jiný v tom může vidět třeba boží poselství. Tomu člověku tady vadí vše od článků po diskuse, games jsou pro něho dokonce zklamáním roku, ale chodit sem stejně nepřestane. Tak k čemu to je.