Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wenceslaus
    Jsou tam pořád super rychlé bitvy a boj o vlajku?
  • wenceslaus
    Ne, to jsou dvě odlišné věci.
  • Ale stejně všem kraluje první díl Far Cry.
  • Mně zklamaly celkově oba díly. Každý mi to pořád doporučoval, jak je to bezva horor se skvělou atmosférou, tak jsem to někde ve slevě koupil a nemůžu si pomoci, ale kam se to hrabe na Penumbru.
  • Lol to ako fakt to ze cod bol fail neriesim kazdy rok je to to iste ale kde je BF4,coh2,rome2 atd vsetko AAA tituly ktore naslubovali hory doli a nakoniec 2 znich su len dlc na povodny diel a vsetky dobugovane este dnes...
  • Mart9
    každý tomu říká jinak
  • nebo konstruktivní kritika ;)
  • Mart9
    Z tvého příspěvku je také cítit hate *3*
  • Zklamání se koná jedno jediné. >>>Tiscali.cz<<< ...
    Polemizovat o kvalitě článků nemá asi moc smysl. Každý má na věc svůj názor a úhel pohledu. Dle mého názoru však kvalita poslední roky klesá a klesá. Přišlo mi, že dříve byly jakási taká pravidla (byť nepsaná), podle kterých se hra hodnotila ať to byla hra z "garáže" nebo od nějakého herního giganta. Dnes je z toho až přespříliš cítit osobní sympatie (či naopak). Nějaké "Je hra zabugovaná až po uši ? ... tak šup 2 body dolu" už nějako nemá váhu, ono se to přece časem spraví. Ale koho zajímá nějaké coby kdyby a možná jednou. Hodnotí se snad stav v momentě recenzování. Ale abych nekřivdil, on to bude spíš problém na úrovni jednotlivých pisatelů nežli celého kolektivu. Na svět přišlo několik velmi dobrých článků. Ale ty horší v současnosti převažují a s postupujícím časem je to vidět více a více.
    No a druhá věc je úroveň zdejších diskuzí (jestli to tak jde vůbec ještě nazvat). Z 90% je debata pod článkem jen hate na úplně jiné téma nežli článek samotný. A moc tomu nepřidávají ani zdejší známé firmy (jmenovat není třeba).
    Tiscali navštěvovat s největší pravděpodobností nepřestanu, neboť na poměry zdejší krajiny to stále jde, ale rozhodně si myslím, že úroveň bývala lepší.
    Možná by to taky chtělo restart jako jistý časopis ...
    Hezký den.
  • IL-2????proboha proc??kvůli spatne optimalizaci ze zacatku??tak potom nechapu co delal TW:rome2 v zebřičku nej strategie *16*
  • Souhlasím, na Rebirth jsem se těšil jako malé dítě a z výsledku mi bylo skoro do breku...
  • Magister_Peditum
    Pro mě osobně největší zklamání asi novej Alien a zpočátku i Rome 2 (teď už je to sice lepší, ale pořád to má mouchy).
  • Pro mě osobně teda byl největší zklamání roku Bioshock: Infinyte jako dohrál jsem to až dokonce. ale musel jsem hodně zatínat zuby. Boje nic moc, příběh nic moc ( jak z lacinýho scify ) prostě celkově nic moc. Svatá jednička a Rapture.

Na druhou stranu co mě hodně překvapilo bylo Deadfall adventures jasně nebyl to žádnej herní klenot, ale po všech těch strhávajících rencezích jsem teda čekal že to bude mnohem mnohem horší.
  • hele, už přidali jeden ze !!základních!! herních systémů do BETA patche: hotkeys pro manuální targeting systém, a trvalo jim to jen 2 měsíce!! ta hra je totální výsměch a nějaký Alien je proti tomu jako prd ve větru :D
  • Kde je ve zklamáních X: Rebirth? Kdysi komplexní, sofistikovaná, možnostmi bohatá série simulace obchodu, stavění impérií a boje ve vesmíru po sedmi letech vývoje vyplivla nový díl, který je zabugovaný k nehratelnosti i po dvou měsících od vydání, veškerá komplexita v pr..., dlouho měl člověk pro svou loď ve vesmíru pro všechny situace jenom dva příkazy (!!!!!!!, oproti stovkám v minulém díle). Hra se očekávala aspoň na hodnocení 8.5 na metacriticu, teď má jenom přes tři.

Opravdu, redaktoři, doplňte si vzdělání :o)
    Ale jinak pěkný seznam.
  • Hra z roku 2011 je pro tebe překvapením roku 2013? *8*
  • Pro me je nejvetsi zklamani The Last of Us a prekvapeni LOTR War in the North, popripade Crysis 3.
  • Jack1947
    Ja taky ne jsem nechtel psat zdejsi... tak sem napsal jen pod uroven. *3* Ne fakt tentokrat ( no mozna ne) se ale zastanu asi redakce pac se to ani dle zahranicnych recenzi a verdiktu moc nevyvedlo a z toho co jsem mel moznost videt nabyl jsem toho dojmu take. Nic proti vkusu, ale pobavil si me ze ..."mastne hlavy su fajnove"... *15* .

Ja to beru tak ze chtelo hodne a ve vysledku jim to tak uplne nevyslo. Z vlastni zkusenosti hodnotit jeste nemohu ale verim ze Heavy Rain je lepsi takze ho dam jako prvni no. Asi.
  • Zklamání roku - Veskoslav
    Překvapení roku - viděl jsem nedávno Trola.Diskuzního v diskuzích

Herně:
    Zklamání - nic mě nenapadá
    Překvapení - Bioshock Infinite - ještě horší, než jsem čekal... a to jsem čekal hrůzu
  • janchor
    Martina (recenzoval Beyond v Levelu) Heavy Rain bavil extrémně, na Fahrenheit, respektive jeho první zhruba polovinu, než jde všechno do háje, nedáme dopustit oba. A s tou výtkou, že jsme hráči, co potřebujou ve hrách za každou cenu střílet, jsi se člověče snad ani nemohl trefit víc mimo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší