Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je smutny ze takhle lzes sam sobe protoze na nas to fakt nefunguje...
  • Veskoslav
    Další co to nezkousnul. Jejdo, jejdo. Musel sis asi hodit mašli, co? *7*
  • Veskoslav
    Neřeš. Věř mi, prolétl tady před chvílí Remembrák, co to neunesl a proklikal se na výsluní.
  • Vaše podezření je správné, děkujeme vám občane. Však my si s tou slovenskou náplavou poradíme.
  • eStar
    Pane, řeknu to upřímně, myslím že si naklikáváte plusy a přijde mi to celkem nechutné.
  • Duvod proc neutracet za Łevel :-).
  • Pane, váš komentář nemůžu brát vážně, jestli jste řekl, že vás bavilo Colonial marines. Mám podezření, že jste pod vlivem drog, pojedete se mnou na stanici.
  • To nevadi. Chapat to nemusis. Dulezite je ze mi ostatni to chapeme :D
  • Ste si istý, že ste to neprehodili??? Mne tie sklamanie pridú ako dosť dobré hry, bavili i Alieni, určite to nebolo horšie ako dvojka CoD, BF4.

Tie indie srajdy nie sú pre bežných hráčov, pravda Rogue šlo z disku hneď, prečo hrať predpotopnú hru so spraseným ovládaním, keď možem hrať vypiplanú Castlevaniu HD z 3DSka, ktorá je cca podobná.

to je jak ospevovať Avatara, keby mal masky kúpené v Tescu a bol točený na kameru za 70 eur. Nechápem prečo sa také bazmeky porovnávajú s klasickými hrami...nech majú nejakú vlastnú sekciu úplne oddelenú od klasickej produkcie...
  • Mne to nebezi bez problemu ale proti jinym jedincum jsem na tom opravdu docela dobre. Nazvat BF4 zklamanim roku bych si teda fakt netrofnul. "Netcode" problemy se opravdu deji ale je to neco ceho cas od casu vsimnes ale i pres vsechny problemy je to porad kopec zabavy a to hlavne v dobry parte lidi. Ja nerikam ze to je hra roku ale se zklamanim roku jsi docela mimo i kdyz chapu ze jestli koukas jenom na videa kde mluvi o tom co je bf spatne tak ti to asi tezko vysvetlim. Nez ale zacnu mluvit o zklamani roku tak je fakt dobry si tu hru nejdriv alespon zkusit zahrat.
  • já jsem tu zákon! Všechny vás náležitě zpráskám s klukama obuškama
  • pane, poprosim vás, abyste se mnou teď šel na stanici
  • Jack1947
    "Mate pravo na advokata, pokud si ho nemuzete dovolit bude vam pridelen exofo... mate pravo mlcet. Safrys ... prituhuje. Odkdy policie tyka ? *3*
  • MickeyMutant
    Víš, co znamená 30 policejních aut před zvláštní školou?

Třídní schůzka.
  • Tilwaen
    Nutella
  • jono a s většinou z osobní zkušenosti souhlasim a plno bych jich dodal, ale po fahrenheitu a heavy rain jsem nečekal zázraky, takže zklamání ne...ale musim se přiznat, že je ta hra pro mě trochu guilty pleasure :D
  • Tilwaen
    Argumenty, co pro to uvedli v recenzích jak pro Level, tak tady na Games, jsou k tomu dost pádné.
  • vše co řekneš může být použito proti tobě
  • Jack1947
    Cetl si recenzi, a 5/10 to je proste pod "uroven". *15*
  • Veskoslav
    To je smrtící kombinace *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší