Přejít na výpis diskuzí
Best of 2013: Překvapení a zklamání roku
23.1.2014 | Redakce Games.cz
241 příspěvků
-
Hodnocení nic neznamená stačí se kouknout na 3 díl jaké má např. tady hodnocení a jaká nudná koridorovka to je..
-
já ani nevim jestli simcity bylo zklamání, čekal jsem že něco poserou :D místo zklamání to spíš byl celosvětovej rage
-
celý remember me shrnuje dobře jedna věta: "I absolutely forgot remember me" ta hra přišla a hned zmizela, na nikom, kdo se rád baví při hráni to nemohlo zanechat dojem ty jo :D
-
Chápu, že jste do zklamání roku nemohli zařadit druhý Řím, když od vás má takové hodnocení, jaké má, ale mohli jste si vzpomenout na SimCity. Jinak oceňuju tvrdohlavost za Beyond.
-
Tudíž ti naprosto stupidní bojový systém a ještě stupidnější koridorovost (která je ještě horší než u CoD) nevadila? A o nevyužitém potenciálu změny paměti raději ani nemluvit. To bylo trestuhodně nevyužité.
-
Nevim co tu řešíte Bioshock..to je jedna z vubec nej her vubec...staci se koknout jak jsou hodnocene
-
to je pravda, že to nezklamalo, protože ja si ani nepamatuju, že by od toho někdo něco čekal
-
Označit Remember Me za šeď a nudu je fakt ubohost a holt názor nevím jestli jedince nebo celé redakce..nejspíš jste měli problémy s komby a hraním asi vůbec protože tuta hra prostě dokáže vtáhnout a doufam že někdy vzniukne púokračování.....ta hra je naprostá bomba a jedno z opravdu super překvapení v minulém roce.Samozřejmě že jich bylo víc ale tato hra neklamala.
-
Zklamání z překvapení ze zklamaní
-
Jednicku jsem musel dohrat az napodruhy a nebudu lhat ten konec byl super ale presne jak rikas ty herni mechanismy mi prijdou proste na pytel.
-
Přesně tak když srovnám 1 s 2 a 3kou tak ideově a přístupem tvůrců jsou to úplně jiné hry. Naposledy co mě bavila FPS tak právě crysis 1, potom dlouho nic a pak far cry 3 než se dostavil stereotyp
-
Překvapení ze zklamání.
-
nejsi ty nahodou ten co se ptal v diskuzi k vavrovmu kickstartru kolik je 3x3?
-
Dvě rasy to nemá. Ani v tom nevidím problém, protože v Total Annihilation stejně mezi nimi nebyl žádný výrazný rozdíl. T3 ani experimentální jednotky mi nechybí. Už takto hry trvají dost dlouho díky velkému rozsahu herní plochy. O variabilitě jednotek se teď těžko bavit, protože se ještě pořád některé přidávají. Grafika kreslená není, ale asi máš na mysli styl. Subjektivně mi hodně připomíná Total Annihilation. Nedokázal bych si představit přehledné bitvy, pokud by měla grafika více detailů.
-
jako překvapení bych dal takovou mini hru Titan souls, protože jsem si nemyslel, že bych kdy mohl bejt tak frustrovanej v kterýkoliv hře a co se týče zklamání, tak nikoho tady nezklamala nová Amnesia?
-
Za mě největší překvapení určitě Fallout: Resurrection a Shadow Warrior. A zklamání asi žádný, taky už toho nenapařim tolik, jako před lety. A když nevim co bych si zahrál, tak si sjedu nějakou starou rpg pecku, nebo si skočim na fotbálek, kulečník a 8 piv.
-
ty jsi zklamání roku
-
Co-op, od čehož se odvíjely i chabě nadesignovaný lokace (tvůrci prohlašovali, jak bude výrazný rozdíl mezi SP a Co-op SP a přitom úplný hovno), dále důraz na akčnější složku hry (což je mínus, protože na vás NEUSTÁLE nabíhají nepřátelé, až to po chvilce začne být hodně absurdní), nulová atmosféra, lidští nepřátelé se zbraněma, "cover" systém a dodge pohyb, který byl vlastně na nic, protože v 9 z 10 případů mě necromorph stejně mrdnul, takže tak.
Jediný, co na trojce bylo opravdu zábavný, byly části zvenčí, kde si poletoval a opravoval motory či něco, protože to vypadalo nádherně. Ale jinak srajda. -
Z mého pohledu:
Největší zklamání roku: Rome II, Aliens: Colonial Marines a X: Rebirth. Z nichž vítězí s přehledem Rome II.
Největší překvapení roku: Europa Universalis IV. Vážně jsem myslel že to bude jako třetí díl s lepší grafikou, ale hraje se to úplně jinak, baví to stovky hodin a vždycky když si na to vzpomenu tak to musím jít znova hrát. -
s bioshock mám taky problém (už s jedničkou teda). vidím tam ten zajímavý příběh, krásné distopické prostředí, ale nemůžu se vůbec odhodlat to dál hrát, protože mě prostě ty herní mechanismy nebaví. jednou se určitě kousnu, ve steam knihovničce mám všecky tři díly, ale prostě je to strašná nuda