Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Jo a malem bych zapomel na vybornou oddychovku Gunslingers. To bylo tedy prekvapeni vsema deseti. *4*
  • michaliuz18
    beyond two souls v sklamaniach? liečte sa
  • MickeyMutant
    Představ si, že je třeba zároveň z tvého klubu zlomených srdcí. To bude červeno!
  • Jack1947
    Jo, mozna az se mi dostane prilezitosti si to zahrat (nekdy) prosim.

Uz jsem psal ze to beru z pohledu a tady na Games si myslim sam komu to jede bez chybi.

AAano je to jednoduche psat o necem a v tomto pripade prejimat cizi (!!!Podlozene!!!)
    dukazy. https://www.youtube.co/results?search_query=BF4%20very%20bad%20netcode&sm=3

*3*
  • Kozy
    CoJ: Gunslinger je opravdu parádní hra, která přinesla svěží vítr do shnilého žánru stříleček.

Zklamání pro mě bylo asi největší u Mars: War Logs- hra se zajímavým nápadem ale bohužel velmi špatným zpracováním.
    Pak samozřejmě Bioshock Infinite, to co fungovalo u prvního Bioshocku tady už neohromí, opravdu hodně špatná hra, kterou zachraňuje jenom pěkné prostředí.
  • MickeyMutant
    Teď pomáháš nebo chráníš?
  • Veskoslav
    Vidím, že nějaký fanoušek Remember to tady těžce rozdýchává:-D
  • Jack1947
    Bohuzel ta hrA slibila neco co proste nedodrzela nevim jestli nemohla. Nebyla ne nepovedena ale nebyla ono . Pokud hrac zacina u hry trpet z nepovedeneho soubojoveho systemu a repetitivni az casto hratelnosti neni to ono. Treba nekdy ( 2dilem v budoucnu si napravi reputaci) Ano, klamala predevsim celkem hezkou grafikou ovsem okoli bylo chude a nevyuzite. Ovsem 1000000000000lidi 100000000000000chuti a tak dale.
  • A opět těžce podceněné Remember Me. S tímhle přístupem se není co divit, že prodeje nic moc a pokračování nebude. Obrovská škoda. Je to výborná hra.
  • Hral jsi uz alespon ten BF4 nebo porad varis z vody?
  • Ještě že si nenapsal 4 ze 100 by si z nás dělali srandu *1*
  • To fakt nevim kde takovej bioshock muze pripominat adventuru..
  • MickeyMutant
    Že to ale poserou takhle dokonale, to asi nečekal ani nejzarytější pesimista.
  • Bioshosk mi pripomína adventúru s možnostou stieľania.
  • Jack1947
    Ten pes 2 mise to bylo absolutni zklamani... takze u me v zebricku by melo asi 2-3 misto. Failed na plne startovni care. Tehle hre uz nepomuze nic. Leda zer by prejmenovali a prevzali to od nich nejaci zkuseni kolegove.
  • NezapomeŇ na Call of duty psa s pohyblivou čelistí!
  • a koupils nebo pirátil?
  • Jack1947
    Prekvapeni/zklamani by mohlo bejt i COD:GHOSTS vzhledem k tomu jaka pekna medialni kampan k tomu byla (Skluzy, novy engine co vam doslova vyrazi dech)

Pak mozna BF4 taky bylo zklamani ne jak to nakonec podelali. AVP:Colonial marines ano to bylo ne zklamani roku to bylo zklamani nekolik let vyvoje. Neberu vubec v uvahu ze nejaky patch to vyresil (castecne) pchfuj. *11* Remember me jakseto vezme no me to treba jako zklamani neprijde. Transport tycoon asi jo no ale to jsem nehral. Chapu. Nevyslo to.
  • To se tak proste nekdy stava ze co se libi jednomu se nemusi libit druhemu presne jako to mame my tri ctyri kluci co se nas nebavi hrani Bioshocku a jeho hodnoceni mame viskde...
  • Hralo sa to náramne dobre s gamepadom a mne sa RM náramne páčilo. Bola to taká jednoduchá hra s príbehom a kombo systémom. Po nejakej takej som vždy túžil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší