Přejít na výpis diskuzí
Best of 2013: Překvapení a zklamání roku
23.1.2014 | Redakce Games.cz
241 příspěvků
-
A to mělo bejt překvapení, jo?
-
překvapení gone home. zklamání last of us. a to proto, že právě gone home dokáže při svých minimálních herních mechanismech vtáhnout do děje stokrát více, než právě last of us s oničem příběhem a otravnými postavami.
-
ocividne ste nejako zabudli na Total War Rome 2- hra ktorú ste hodnotili 9tkou
-
Bioshock Infinite mi taky vubec nesednul ale vzhledem k tomu ze mi moc nesedly ani predesle dily tak me to az tak moc neprekvapilo (nezklamalo). Proc ale vsichni z te hry tak sili jsem taky porad nepochopil.
Z Army mam trochu rozporuplne pocity. Na animacich vojaka docela makli a ovlada se o dost lepe nez v Arme 2 - ten rozdil je fakt obrovskej. Ai mi prijde taky o kousek lepsi (alespon ted dokazou vozidla jed docela za sebou a vyhnout se obcas i prekazkam) ale ze spousty veci porad rostu a ta nova kampan tomu moc nepomaha. -
Nadávám jim proto, že dojebali TŘETÍ díl, ne první. Příště vypnout omezený myšlení, než začneš reagovat.
To bych pak stejnou salámovou logikou mohl říct: Activision to dílem Ghosts pěkně dojebali, ale kdyby nebylo nich, tak tu vůbec nemáme kvalitní Modern Warfare? Chápeš? -
Crysis 3 je poněkud lepší než 2. díl, ale stále je to stěží průměrná FPS s nádhernou grafikou a IQ AI na úrovni Joe, která postrádá WOW efekt a krásu prvního dílu.
-
od Ride to Hell někdo něco čekal?
-
Crysis 3 je paradni hra, jednoznacne nejlepsi dil serie a prvni, ktery byl konecne dobre koncepcne promysleny a mel odladenou hratelnost.
-
Naprostý zklamání BioShock: Infinite, na to jak si to všichni vychvalovali tak nuda a šeď. Pak mezi zklamání bych zařadil taky ArmA 3, 6 stovek vyhodit z okna za věc co jsem spustil pokaždý akorát abych se podíval, jestli s tim něco neudělali.
Žádného zvláštního překvapení jsem se nedočkal, moc z her uvedených v nominaci jsem nehrál, tak si musím ještě doplnit vzdělání. -
Vzhledem k tomu ze jsem cekal ze mobilni TT bude sra*ka tak za me to tentokrat dostane Alien.
-
Na EG hejtujou Vavru, tady zase Cageho, protoze jim pred lety nedal rozhovor :-).
-
Podívej se na nick. Joe.
-
kdyz dneska je moderni nadavat na vsechny ty osklivy korporace... *4*
-
Za mě rozhodně také Paper's, Please jako překvapení roku. Přesah do roviny politického komentáře, stylová grafika a působivá atmosféra. V hledáčku mám ještě Rogue Legacy.
-
beyond a ani remember my tam rozhodne nepatri,obe sem hral a skvele se bavil,naopak tam patri crysis 3 a dead space 3 to jsou ty hry u kterych sem litoval utracenych penez
-
mne tam chybí T3, experimentální jednotky a vetší variabilita jednotek. Má to vubec alespon dve ruzne rasy? Zda se že ne a všichni hraji se stejnymi jednotkami :( Zklamanim je take kreslena grafika i když o tom se vedelo od začatku.
-
Hmm tak to ti stačí k dobré hře málo. Já minulej rok dohrál do konce 2 hry, a to jsem toho zkoušel dost, buď mě to vůbec nebavilo hrát nebo to bylo úplně stupidní..
-
A co na tom bylo vlastně spatnyho? Me to bavilo.
-
Mě také. Ale je to hratelné.
-
Tak tady sem viděl jasně jako propadák pro fanoušky Total war 2 šit (